Home » Miksi tyytyä yksiin, jos voi saada kolmet?

Miksi tyytyä yksiin, jos voi saada kolmet?

by Iida Åfeldt

Huomasin raskausaikana, että näköni alkoi huonontua. En oikeasti nähnyt silmälaseillani niin hyvin kuin ennen. Selvisin vauvavuoden vanhoilla laseillani joten kuten. Astuin kahdesti niiden päälle, kun olin jättänyt ne nukkumaan mentäessä LATTIALLE. Lisäksi vauva antoi niille kyytiä. Hän onnistui aina nappaamaan ne niin nopeasti käsiinsä, etten ehtinyt reagoida.

Lykkäsin pitkään uusien lasien ostoa. Ajattelin, etten oikeasti raaski, ehkä sitten, kun palaan töihin. Onneksi tulin järkiini yhtenä sunnuntaina tai ehkä astelin hyvän myyjän ansaan, sillä ostin heti kättelyssä kolmet silmälasit. Hän sai sen tuntumaan järkevältä.

Olen jo kuukauden nauttinut elämästäni uusilla laseilla nähden paremmin. Miten ihanaa on nähdä mitä kahvi vaihtoehtoja kahvilassa on! Miten ihanaa on nähdä kadun nimi ennen kuin kävelee kyltin alapuolelle! Miten ihanaa on nähdä miten komeita miehiä junassa istuu!

Kaikki kävi lopulta todella nopeasti. Astelin läheiseen Specsavers-myymälään, jossa oli -50% alennus valikoiduista kehyksistä voimassa vielä sinä kyseisenä päivänä. Komea mies myyjä tuli heti palvelemaan. Kerroin tarpeistani ja hän sai heti kopin. Hän esitteli minulle upeita ja erilaisia kehyksiä, joista löytyi heti omat suosikit. Aikaa meni noin 10 minuuttia. Sitten tuli mutta.

Hän sanoi, ettei yhdetkään kolmista suosikeistani kuulunut heidän tarjous-kampanjaan. Tietysti. Miksi hän nyt olisi myynytkään tarjouskehyksiä. Hän sanoi, että jos otan kaikki kolmet kehykset, saan koko summasta -50% alennuksen. Se sai pääni raksuttamaan ja ajattelemaan, että sijoitus olisi säästöä. Ja niin tulin ostaneeksin kolmet lasit aivan ihanalta Petriltä.

Toki kolmien lasien ostamisessa on lukuisat hyvät puolet. Laseihin ei kyllästy niin helposti, koska on vaihtelua. Lisäksi on lasit eri asuihin ja eri tyyleihin. Lasit voi valita päivän fiiliksen mukaan. Useampien lasien käyttö pidentää lasien käyttöikää. Jos käyttää vain yhtiä laseja, eivät ne saa lepoa, jolloin ne kuluvat enemmän käytössä. Toki lasit tulivat oikeasti tarpeeseen, edelliset oli neljän vuoden takaa. Lisäksi hinta oli niin hyvä, että yleensä olen ostanut yhdet lasit siihen hintaan, joten kyllä kannatti!

Mitä tykkäätte?

-Iida

10 kommenttia

yg 5.11.2019 - 23:20

*yksiin ja *yksiä. tiedän kyllä että sulla on lukihäiriö mutta tuo on kielioppi- ei kirjoitusvirhe.

Vastaa
Ella92928 5.11.2019 - 23:59

Ei jeesus. Eihän blogeissa tarvitse olla täydellistä kieltä. Mee lukemaan Hesaria sen punakynäs kanssa!

Vastaa
iidaafel 6.11.2019 - 06:45

Hyvä, kun mainitsit. Omaan korvaan otsikko kuulosti hyvältä.

Vastaa
Usvatuuli 6.11.2019 - 06:13

Olen samaa mieltä siitä, että blogeissa ei tarvitse olla kielellisesti täydellinen.
Kuitenkin otsikossa noin selvästi väärin taivutettu sana toki häiritsee.
Uskon, että bloggaaja arvostaa sitä, että joku vaivautuu virheestä mainitsemaan. Itse ainakin olisin kiitollinen avusta.

Kaikki lasit ovat kivoja, mutta alimmat, pyöreät metalliset ovat kyllä hauskimmat ja sopivat kasvoihisi täydellisesti!
Mukavaa talvipäivää sinulle ja suloiselle pikkuiselle!

Vastaa
iidaafel 6.11.2019 - 06:45

Kiitos kovasti!

Vastaa
±±± 6.11.2019 - 13:46

Oman kokemuksen mukaan kehyksiä kyllä saa kovinkin halvalla, mutta linssien kohdalla silmälasiliike kerää asiakkaan roposet. Tässä ei käynyt ilmi, mitä linssit tulivat maksamaan. Kivoja kehyksiä kyllä.

Vastaa
iidaafel 6.11.2019 - 16:11

Joo ihan totta! Linssithän ne ovat se mistä maksetaan. Mutta nekin sain edullisesti, kun en tarvitse mitään erityistä, ei ole hajataittoa tms.

Vastaa
NK 7.11.2019 - 02:20

Ihania laseja! En osaa sanoa, mitkä on parhaat; kaikki on niin kauniita! Mutta mikä tuo hieno timanttijuttu on metallikehyksissä? Onko se joku koruosa, jonka voi ottaa irti? Tahtoo tuollaisen blingin…. <3

Vastaa
iidaafel 8.11.2019 - 01:00

Joo on! Se on just sellanen irrotettava koruosa!

Vastaa
Lea Säkkinen 30.9.2020 - 17:03

Sinulle käy kaikki kehykset, koska olet kaunis nainen.🌹

Vastaa

kommentoi postausta