Home » Suomen suurinta koti-iltaa vietetään lauantaina

Suomen suurinta koti-iltaa vietetään lauantaina

by Iida Åfeldt

 

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ MEILLÄ KOTONA KANSSA

Muistan sen ajan, kun en viihtynyt kotona ollenkaan. Erityisesti lauantai-ilta oli surkeuden huipentuma. En kestänyt olla yksin tekemättä mitään. Tuntui niin yksinäiseltä ja niin sinkulta. Eikä vaan sinkulta, vaan vielä epäsosiaaliselta ja surkealta kotihiiri-sinkulta. Lauantai iltaisin yksin oleminen tuntui pahemmalta kuin muina viikonpäivinä. Kaikki muut olivat somen mukaan jossain ja vain minä olin muka kotona.

Joskus oikein kärvistelin itsesäälissä villasukat jalassa sohvan nurkassa ja söin herkkuja. Ja nykyään se on suurin haaveeni!

 Nykyään äitinä suurin haave on olla kotona yksin omien ajatusten kanssa ja tehdä mitä itse tykkää, eli olla tekemättä mitään erityistä. Nautin siitä, että saan olla yksin (Johtuu siitä, että sitä ei juuri tapahdu). Miten ihana on vetästä villasukat jalkaan, sytyttää muutama kynttilä ja käpertyä sohvan nurkkaan! Katsoa hömppää, jotain johon ei vaadita suurta aivokapasiteettia ja syödä herkkuja.

Enää en välitä sosiaalisista paineista, kuten joskus. Silloin joskus tuntui, että kaikki muut oli ulkona tai kylässä, kun itse oli kotona. Jotenkin sitä ajatteli, että on surkea, jos viettää iltansa yksin kotona ja jäävänsä paitsi jostain. Oli vähän kuin pakko olla jossain, jottei olisi tuntenut oloaan niin yksinäiseksi ja ulkopuoliseksi.

Tulevana lauantaina 09.11.2019 vietetään Suomen suurinta koti-iltaa. Koti-illan järjestää Meillä kotona -sivusto. On todellakin ok nauttia kotona olemisesta, eikä siitä tarvitse tuntea huonommuutta, jos ei ole aina menossa. On ihana viihtyä kotona yksin, kaksin, perheen tai ystävien kanssa. Suomen suurin koti-ilta tarjoaa hyvän syyn jäädä kotiin. Ja hyvä syy tehdä koti-iltoja näkyväksi somessa!

Minun koti-iltaani kuuluu yksin oleminen. En aio siivota, en ripusta tai pese pyykkiä, en tiskaa, vaan annan sotkujen olla. Onneksi tulee pimeä niin aikaisin, niin niitä ei näe. Muutama kynttilä luo sopivasti tunnelmaa, eikä katse kiinnity lattialla lojuviin leluihin. Ja voin luvata, että toimii! Käyn kuumassa suihkussa, pesen ja rasvaan ihon. Laitan mukavat koti-vaatteet ja villasukat jalkaan. Teen tarjoilut itselleni ja valmistaudun TV:n ääreen. Muutama jakso seuraamiani sarjoja ja ajoissa nukkumaan, täydellistä!

Voit osallistua suureen koti-iltaan julkaisemalla Instagramissa tarinan tai kuvan koti-illastasi  hästägillä #suomensuurinkotiilta ja merkitsemällä @meillakotona_fi. Samalla voit osallistua sisustuslahjakortin arvontaa, jossa voit voittaa 1000 € Finnish Design Shopiin. Arvontaan osallistuu kaikki kuvan tai tarinan jakaneet yllämainituin tägein. Profiilin tulee olla julkinen. Lisää voit lukea täältä. Lisää voit lukea meillakotona.fi-sivustolla.

Millainen on sinun tyypillinen koti-ilta? Jätä kommenttia.

-Iida

2 kommenttia

Anonymous 8.11.2019 - 07:03

Vinkk jos kiinnostaa hakea sinkkuäidille sulhanen ohjelmaan: https://www.endemolshine.fi/haku

Vastaa
iidaafel 8.11.2019 - 14:18

Kiitos <3

Vastaa

kommentoi postausta