Home » Mitä meissuilta jäi käteen?

Mitä meissuilta jäi käteen?

by Iida Åfeldt

thumbnail_iloveme_logo16_pyorea-pallo_pvm.jpg

 

Viikonloppu meni messupöhinässä. Oli kyllä kiva nähdä ihania ystäviä ja napsia kaikkia ihania raakasuklaita. Tahallaan kuljin suklaamaistiaisten ohi aina vaan uudelleen. Itseäni eniten messuilla kiinnosti terveys ja luonnollisesti alueet. Kauneus, muoti, koru ja kello alueet eivät juuri innostaneet tänäkään vuonna. Tuntuikin, että suurin tungos onkin luonnollisesti -alueella. Mutta mahtavaa, että ihmisiä kiinnostaa terveys, oma hyvinvointi ja superfoodit. Siellä ihmispaljoudessa vaan hullaantuu ostamaan, vaikka olisi kuinka päättänyt ettei mitään tarvitse.

Itselleni messuilta tarttui paljon Foodin -tuotteita. Tarjoukset oli vaan niin hyviä, että mukaan lähti riisiproteiinia, raakakaakaota, kaakaovoita, pähkinätahnaa ja raakasuklaita. Sitten oli ihan pakko ostaa Puhdistamon messuilla lanseeramia luomu proteiinijauheita, rakastuin mansikan makuun niin paljon, että oli ihan pakko ostaa sitäkin! Vähän vaihtelua, vaikka lettujen makuun!

14718257_1834136090156094_3308425578830364672_n.jpg

 

Sitten menin ostamaan Warpaint hampaiden valkaisujauheen, joka on täysin luonnollinen aktiivihiilestä ja betoniittisavesta valmistettu jauhe. Jauheella “harjataan” hampaat ja jatkuvalla käytöllä se sitten luonnollisesti valkaisee hampaita. Itselläni on luonnostani keltainen hammasluu, en tiedä toimiiko ollenkaan, mutta mainoksen uhri! Lisää tuotteesta täältä! Mukaan lähti myös edellisessä postauksessa mainitsemani Ambronite -ateriankorvikkeita. Ja en voinut vastustaa Mia Höytön Unelma -kasvorasvaa! Naama on pehmeä kuin vauvan iho!

Mutta parasta mitä messuilta löysin oli Kaivopuiston Klinikka La Clinique -osaston, he tekevät Helsingissä yksityisesti esim. rintojen suurennuksia. Vähän olen implantteja ajatellut mielessäni rasvansiirtojen jälkeen laitettavaksi. Tiedän, että rasvansiirrolla ei saa haluamaani tulosta rintoihini ja messuilla käsitys vain vahvistu. Sekin on totta, että olen nuori ja ihoni ei juuri väny rinnoista, jolloin rasvaa on vaikea laittaa. Minulla on myös todella leveä rintakehä, että saisi kyllä laittaa rasvaa reilusti, että rinnoista tulee kauniin malliset. Kyseisellä osastolla pystyi tekemään 3D-skannauksen kehostaan ja katsomaan 3D-laseilla itseään haluamansa kokoisilla rinnoilla! Voitte vaan kuvitella mistä olen sen jälkeen haaveillut! Minulle oli todella tärkeää nähdä rintani, miltä ne tosiaan voisivat implanteilla näyttää. Tämä vakuutti sen, että vien ensin rasvansiirtoprojektin niin loppuun kuin se on julkisella puolella mahdollista. Se ehkä jää toiseen leikkukseen, mutta mahdollisesti on kolmas. Sen jälkeen voin paneutua etsimään hyvää paikkaa implanttien ottoa varten. 

Seuraavaan rasvan siirtooni onkin vain kaksi yötä! Huomenna blogissa luvassa leikkaukseen valmistautumisesta!

-Iida

thumbnail_iloveme_logo16_pyoristykset.jpg

 

kommentoi postausta