Home » myPlace

myPlace

by Iida Åfeldt

 

CSC_2556.JPG

 

CSC_2554.JPG

 

CSC_2568.JPG

 

CSC_2560.JPG

 

CSC_2564.JPG

 

CSC_2570.JPG

 

CSC_2566.JPG

Hyvin pitää paikkansa sanonta, että suutarin lapsilla ei ole kenkiä. Ainakin siin omalla kohdallani. Äitini on parturi-kampaaja ja omat kampaamo käyntini on laskettavissa yhden käden sormilla. Haaveilen edelleen hiustenpesusta kampaamossa, ylellisillä shamppoilla ja föönausta pesun jälkeen. Nyt onneksi olen saanut hieman ylellisyyttä ja kampaamo elämää omaankin kylpyhuoneeseen!

Äitini on yksi kolmesta myPlace -parturi-kampaamon omistajista, ja heille tuli kohutut ja kehutut Balmain -sarjan hiustenhoitotuotteet. Minä onnellinen, joka harvoin edes jaksan käyttää shamppoota, sain testiin Balmain Volume Shampoo, Volume Conditioner ja Dry Shampoo -tuotteet.

Olen nyt muutaman kerran pessyt hiukset Volume shamppoolla ja käyttänyt hoitoainetta. Minun lättätukassani eron todella huomaa, tuuheutta tulee jonkin verran. Hiukset on tämän jälkeen helpompi muotoilla, sillä ne näyttävät kouhkeilta, esim. pelkkä ponnari -kampaus, joka on suosikkini, on ilmava ja runsaammaan näköinen. Pakkaukset ovat myös miellyttävän yksinkertaiset ja kauniit ulkonäöltään. Annan niille myös ison kiitoksen pumppu -korkista, joka on todella hyvä. Helpottaa suihkussa käyntiä, tuotetta tulee myös haluttu määrä eikä lurpsahda ylimääräistä. Dry Shampoo on kuitenkin se ykkönen! Ja ehdoton pelastus. Olen siis todella laiska pesemään hiuksia, vaikka suihkussa käynkin. Jos käyn illalla kuntosalilla ja tiedän meneväni seuraavana aamuna uudelleen, en vain jaksa pestä hiuksia siinä kohtaa. Nyt sali kassissa kulkee kuivashamppoo, joka saa tukan näyttäväksi. Tuote tuoksuu aivan ihanalta ja tuuheuttaa. Rasvaisuus on tiessään ja hyvältä näyttää! Toki tuotetta voi käyttää ihan puhtaaseen tukkaan tai kampauksen tekoon tuomaan tuuheutta ja voluumia.

Tuotteita on siis mahdollista hankkia parturi-kampaamosta myPlace. Paikan päällä voi ihailla myös Niko Saarisen taidetta, sensuellit ja herkät taulut lumoavat ja tuovat käyntiin rauhaa. Suosittelen, myPlace täyttikin juuri kaksi vuotta!

 

myPlace

Pratikankuja 7, 01900 Nurmijärvi

045 1763736

[email protected]

http://www.pkmyplace.fi/

 

Ihanaa keskiviikkoa!

-Iida

 

kommentoi postausta