Home » arjen nautinto

arjen nautinto

by Iida Åfeldt

CSC_2627.JPG

 

CSC_2628.JPG

Kun olin pieni, halusin kuollakseni maistaa kahvia. Kahvihan vaikutti olevan oikeaa luksusta, kun aikuiset joivat sitä aina aamuisin, iltapäivisin, kyläillessä, kaupungilla… Joka puolella mihin ikinä vain äidin mukana kuljin, oli myös kahvia. Äiti sanoi, että saan jouda kahvia, kun olen aikuinen, kahvi kun ei ole hyväksi lapsille. En sitten tiedä milloin sitä kasvaa aikuiseksi. Sitä äiti ei koskaan kertonut.

Vasta vuoden sisään olen tullut niin aikuiseksi, että kahvi on arkiaamujeni parhaita asioita. Minulle riittää hyvin kahvi vain aamuisin, en kaipaa sitä muuten päivän aikana. Monet kahvit ovat minusta maistuneet kamalilta, mutta viime kesänä maistoi ensi kerran pakurikahvia ja se vasta on pehmeää, hyvänmakuista, lempeää… Pakurikahvi on hyvää sellaisenaan, se ei tarvitse mitään. Nyt olen kuitenkin löytänyt Oatly iKaffe -juoman, joka sopii kahviin niin hyvin! Pelkään, että tulen riippuvaiseksi tästä yhdistelmästä, koska joinakin aamuina tekisi vielä mieli keittää toinen kuppi kahvia.

Jokin aika sitten ostin Joco -kestokupin. Nyt kun juon kahvia, tarvitsin mielestäni kestomuin. On niin tyylikästä kulkea kahvimukin kanssa kaupungilla tai siemaillä kahvia työmatkalla. On myös tyylikästä pyytää kahvi mukaan omaan kestomukaan pahvimuin sijaan. Olenpa viikonloppuisin laittanut kahvin Jocoon ja lähtenyt kävelylenkille. Ulkona kun se maistuu vielä paremmalta. Selvästi olen astumassa aikuisuuteen ja kahvin juonnin luksukseen!

 

Miten sinä tykkäät juoda kahvisi?

 

-Iida

CSC_2629.JPG

 

CSC_2630.JPG

 

kommentoi postausta