Home » ”Näin me tapasimme” osa 2

“Näin me tapasimme” osa 2

by Iida Åfeldt

Helmikuussa juhlitaan ystävyyttä ja rakkautta. Haluan sen näkyvän myös blogissa. Olen pyytänyt muutamia ihmisiä kirjoittamaan ja kertomaan siitä, kuinka he ovat sen rakkaimman tavanneet. Tämän tarinan on kirjoittanut Jesse ja se kertoo hänen ja hänen puolisonsa Fridan tapaamisesta! Jesseä voit seurata Isitreenaa-Instagram tilillä.

Kik-viestisovellus kilahtaa.

Yksi uusi viesti.

“Moi, aloit seuraamaan mua Instagramissa yks päivä. Miks?”

Hetkinen. Kuka tää oikein on? Nimimerkki näyttää tutulta, samoin kasvot. Mä olen ilmeisesti alkanut seuraamaan häntä instagramissa, mutta juuri nyt en tajua yhtään, että kuka ihme hän oikein on.  “Halusin vaan tutustua sun elämään”, vastaan vaikka siinä vaiheessa en edes tiedä kenelle sen sanon. Siirryn äkkiä Instagramiin katsomaan ketä mä olen oikein alkanut seuraamaan. Ja siellä seurattavien listassa näkyy tuttu nimi ja tutut kasvot.

Hän.

Olin muutamaa päivää aikaisemmin istunut bussissa matkalla koulusta kotiin ja selannut Instagramissa hästägiä #finlandssvensk. En oikeastaan tiedä edes miksi. Katsomassa kivannäköisiä tyttöjä kai. Ja nyt yhtäkkiä huomaan viestitteleväni tämän yhden ihmisen kanssa koko illan. Ensiksi viestittelemme Kikissä, sitten pyydämme Facebookissa toisiamme kavereiksi. Parin päivän kuluttua kysyn, että voisinko soittaa hänelle. Häntä jännittää, samoin mua. Se puhelu venyy kolmen tunnin puheluksi. Molemmat on yhtä mieltä siitä, että tää meidän juttu tuntuu liian luonnolliselta jäädäkseen pelkästään soittelun tasolle.

Hän asuu Helsingissä, minä Lahdessa.

Ja sitten se hetki koitti. Molempia jännittää uskomattoman paljon. Mitähän se ajattelee musta? Entä jos sanon jotain hölmöä? Tai jos en keksi mitään sanottavaa? Nää ajatukset pyörivät päässä, kun etsin ratikkaa, johon hypätä. Hän on kertonut ohjeet miten ostaa lippu ja miten matkustaa Töölöön.

Yhtäkkiä huomaan seisovani hänen kotitalonsa rapun edessä. Ja sitten katseemme kohtaavat.

“Moi.”
“Moi.”

Ja siinä me kaksi kohtasimme ja halasimme. Aurinkoisena elokuun päivänä keskellä töölöläistä katua. Puun alla.

Yksi asia johti toiseen ja kohta huomasimme seurustelevamme. Nyt olemme kulkeneet yhteistä taivalta kohta jo seitsemän vuotta. Asuneet neljässä yhteisessä kodissa ja saaneet upean tyttären. Kaikki vain sen takia, että juuri sinä päivänä, juuri sinä hetkenä satuin selaamaan Instagramia ja hästägiä #finlandssvensk.

Jesse

Postaussarjan ensimmäisen osan voit lukea tästä.

Tämä postaus on myös kuunneltavissa alta!

1 kommenttia

Nimet on 12.2.2020 - 21:16

Aaawww! Tää oli ihana ❤️

Vastaa

kommentoi postausta