Home » Näitä blogeja luen

Näitä blogeja luen

by Iida Åfeldt

Taannoin kirjoitin Lukeeko kukaan enää blogeja -tesktin ja yllätyin kaikista saamistani viesteistä aiheeseen. Todella moni edelleen lukee blogeja ja niillä nähdään olevan paikkansa mediassa. Itse luen muutamia blogeja säämmöllisemmin ja muutamia satunnaisesti. Moniin blogeihin eksyn lukemaan vain jonkun tietyn postauksen esim. Instagramin kautta tai blogit.fi -sivun kautta. Itse käytän blogien selailuun ja lukemiseen blogit.fi -sivua.

Kommentteihin saa ehdottomasti vinkata omia suosikkiblogeja ja mahdollistaa uutta luettavaa meille muille!

Hilla Stenlund

Olen lukenut Hillan blogia pitkään ja seurannut häntä Instagramissa. Erityisesti tykkään kaikista ruoka- ja DIY vinkeistä, joita Hilla jakaa. Hilla odottaa perheen kolmatta lasta ja he ovat juuri muuttaneet rempan keskelle. Hänellä on kaunis tapa kuvantaa heidän arkeaan. Kuvista ja teksteistä välittyy lämmin tunnelma ja arvostus arjen pieniä hetkiä kohtaan.

Viena K

Rakastan Vienan kuvia! Toivoisin, että hän päivittäisi blogia useammin, mutta onneksi kuvia voi ihastella Instagramissa. Hänellä on todella kaunis tapa nähdä asiat kuvien kautta. Viena jakaa blogissa vegaanisia ruokareseptejä, sistusideoita ja vinkkejä sekä remppajuttuja.

Home via Laura

Lauran blogi päivittyy usein. Hän jakaa mahtavia vinkkejä järjestykseen ja pitää Kaunis järjestys -podcastiä. Blogissa painottuu sisustusjutut, Lauran  tyyli on klassinen ja koti kauniin vaalea. Hän odottaa perheen kolmatta lasta, joten lapsiperheen arki kulminoituu sisällöissä.

Iina Hyttinen

Iina on bloggannut kauan, mutta jostain syystä löysin hänen sisältöjeen pariin vasta muutama vuosi sitten. Iina kertoo blogissa lapsiperheen arjesta, jakaa sisustusjuttuja, reseptejä, asukuvia…monipuolisesti kaikkea. Iina sai vatsa neljännen lapsensa ja on ollut ilo tutustua hänen perheeseensä ihan livenä. Niin ihana perhe!

Villiviini

Blogia kirjoittaa 26-vuotias Maria, joka on äidinkielenopettaja. Hän kirjoittaa harmillisen harvoin, mutta kun häneltä on tullut uusi postaus, ilahdun siitä. Hänen tekstinsä ovat kauniita, kuin pieniä novelleja elämästä.  Tekstit ovat samaistuttavia, syvällisiä, pohtivia ja arkisen kauniita.

Esko Kyrö

Luen Eskon blogia mielenkiinnolla. Jo ihan sen vuoksi, että hän on eri sukupuolen edustaja, luokanpettaja ja oletetusti sinkku. Erityisesti sinkkuutta käsittelevät tekstit miehen näjökulmasta kiinnostavat itseäni.

Noora Näppilä

Tykkään todella paljon Nooran blogista! Hän päivittää blogia onneksi usein! Tykkään Nooran tyylistä ja hän jakaa paljon asuinspistä.

Tähän on tultu

Blogin kirjoittaja Minna on kyllä todella mielenkiintoinen! Hän on opettaja, tutkija ja kolmen lapsen äiti. Hänet valittiin juuri Turun ammattikorkeakoulun Vuoden opettajaksi. Minna kirjoittaa blogiaan usein. Tekstit ovat monisävyisiä, pohtivia, arkisia ja kauniita.

Emili Kumpuniemi

Emili on ihana ja olemme tunteneet toisemme jo pidempään, ainakin nelisen vuotta. On ollut ihana seurata miten hänen oma juttunsa on lähtenyt muotoutumaan! Emili jakaa blogissaan tosi simppeleitä reseptejä ja helppoja arkiruokia. Emilin ruokakuvat on todella kauniita ja pelkästään jo niiden takia haluaa kokeilla reseptejä.

Annin uunissa

Anni jakaa blogissaan lähes pelkästään reseptejä. Joitakin kotijuttuja löytyy, jossa keskiössä on sistustus ja remontointi. Mutta nänä ruokakuvat! Niin upeita, kauniit asetelmat, somisteet ja kukkaset. Esteetikkona todellakin rakastan Annin ruookakuvia!

Viimeistä murua myöten

Saara jakaa blogissaa ruokaa ja retkivinkkejä. Pääpainona on reseptit, erityisesti kasvisruokaohjeet ja hyvän mielen herkut. Saaran kuvat ovat niin kauniita, että tykkään ihan vain katsella kuvia. Toki välillä haen ruokainspiraatiota ja otan ohjeita kokeiluun, mutta pääasiassa ihailen vain kauniita kuvia.

 

15 kommenttia

Arja+Vauhkonen 16.11.2021 - 13:35

Paljon samoja seuraan! Myös Satu Rämö ja Julia Thuren ovat kiinnostavia.

Vastaa
iidaafel 16.11.2021 - 14:05

Totta, Satu ja Julia on hyviä, tulee ehkä jostain syystä seurattua heitä tiiviimmin instassa!

Vastaa
minnis 16.11.2021 - 14:35

Voi kiiiiiiitooooooos!
Melkein kyyneleet tulivat silmiini tästä maininnasta! Tulipa hyvä mieli.

Minna¨

Tähän on tultu -blogi
https://www.lily.fi/blogit/tahan-on-tultu/

Vastaa
iidaafel 16.11.2021 - 15:04

Minna <3 Olet ihana!

Vastaa
Oravanpyörässä oravaperhe 17.11.2021 - 05:31

Eeva Kolun blogi (nykyisin uusimuusa.fi) on uniikki- kuin pieniä novelleja, tosielämän kauneimpia ja raskaimpia hetkiä kielellisesti esteettisellä tavalla kiteytettynä. Kolu on viestinnän ammattilainen ja taito näkyy teksteissä. Päivitystahti on hidas ja melkein pelkään, että blogi sulkeutuu.

Vastaa
iidaafel 18.11.2021 - 01:29

Eeva on kyllä loistava, harmi tosiaan, kun postauksia ei juuri ole 🙁

Vastaa
Katariina Kuronen 17.11.2021 - 11:02

Tässä oli monia joita itsekin luen mutta myös uusia, kiitos vinkeistä 😍 itse luen myös Sara Parikan blogia, tykkään lukea hänen blogiaan kevyen sisällön vuoksi 😍 lisäks just nyt tulee mieleen myös Outi Karita. Hän kirjoittaa lapsiperhearjesta ja hyvinvoinnista, välillä syvällisiäkin pohdintoja. 😊 tähän menisi kyllä koko päivä jos luettelisin jokaisen 😅

Vastaa
iidaafel 18.11.2021 - 01:28

Hei kiitos näistä! Molemmat itsellekin tuttuja!

Vastaa
maria hakkarainen 17.11.2021 - 12:53

Kiitos Iida mun blogin mainitsemisesta! <3 <3 Toivon itsekin että ehtisin kirjoittaa useammin, mutta tällä hetkellä se on harvinaista herkkua 😀 Mutta ihana kuulla että blogeja tosiaan luetaan edelleen, välillä nimittäin tulee sellainen olo, että lukeeko näitä postauksia kukaan, onko tällä mitään merkitystä… Tämä lämmitti mun sydäntä <3

Vastaa
iidaafel 18.11.2021 - 01:26

Hei kiitos! Tiedän fiiliksen, mutta kyllä täällä odotetaan <3 ja ilahdutaan aina kun postaat!

Vastaa
larremoi 17.11.2021 - 21:01

Hassua, luen itse aika paljon blogeja, mutten mitään näistä😁 Täytyy tutustua, kiitos vinkeistä!

Vastaa
Mia- 17.11.2021 - 21:29

Minulle mieluisimmat blogit ovat Tahdon Asiat, sitä olen lukenut jo vuosia ja siitä tulee aina hyvälle mielelle tai jopa oppii uutta. Myös Koti Teksasissa on tosi mielenkiintoinen. Home via Laura kirjoittaa kauniisti. Valeäiti ja Lähiömutsi on toki myös mainittava loistavina blogeina.

Vastaa
iidaafel 18.11.2021 - 01:27

Kyllä! Hyviä blogeja!

Vastaa
Ella 20.11.2021 - 13:44

Hyviä blogeja kyllä! Mun ehdoton lemppari on Valokuvaajan silmin-blogi, siellä on 21-vuotias tuore äiti joka kirjoittelee haastvistakin asioista, suosittelen!

Linkki mun lemppariblogiin:

https://jasukuvaa.blogspot.com/

Vastaa
iidaafel 20.11.2021 - 17:50

Hei kiitos❤️

Vastaa

kommentoi postausta