Home » pannareita, rakkautta ja hepulointia

pannareita, rakkautta ja hepulointia

by Iida Åfeldt

CSC_0374.JPG

Kaikki kiva loppuu aikanaan. Tosin en tiedä oliko sairaslomalla kovin kivaa, mutta tänään oli kivaa! Huomenna palaan töihin. Olin ensimmäisen sairaslomaviikkoni niin kipeä, että oli vaikea kuvitella tulevansa taas normaaliksi. Olin todella pahoillani, että päivät meni maatessa, sillä se oli mielestäni ajan tuhlaamista. Kun kerran olen luvan kanssa töistä pois, olisin halunut olla tehokas ja tehdä kaikkea kivaa, mitä ei yleensä ehdi. Piti muistuttaa itseäni, miksi oikein olen sairaslomalla ja silloin on ihan ok maata ja lojua yökkärissä. Alkuviikko on kuitenkin ollut parempi.

Tänään oli erityisen ihanaa. Hömppäilin siskojeni kanssa ja nauroimme kippurassa toistemme huonoille vitseille. Nuorin siskoni pyysi tekemään lettuja, siis banaanilettuja. Oli siis pakko tehdä, kun joku terveysherkku kelpaa teineille! Valmiita lettuja söimme olohuoneessa villavilttien alla sohvalla ja katsoimme The Holiday -elokuvaa. Kate Winsletin esittämä Iris muistutti siskojeni mielestä minua, Iris itkee elämäänsä ja inhoaa miehiä. Katsoin siinä niitä kahta hassua vierelläni ja ajattelin, että rakasten heitä valtavasti. Minulla on ihanat siskot. Se hetki oli ehdottomasti tämän päivän paras hetki. Haluan jakaa teillekin näiden rakkauspannereiden ohjeen, jotka maistuu kaikille!

CSC_0379.JPG

CSC_0375.JPG

Rakkauspannarit

(gluteeniton, maidoton)

10 pientä pannaria

 

2 banaania

2 kananmunaa

1 tl psylliumia

1 tl leivinjauhetta

3/4 dl tattarijauhoja/kaurajauhoja

vaniljajauhetta

kookosöljyä paistamiseen

 

Laita kaikki aineet blenderiin ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Onnistuu myös sauvasekoittimella. Paista lettupannulla pienessä määrässä kookosöljyä. Taikinasta tulee noin 10 pientä pannaria. Paista miedolla lämmöllä, jotta kypsyvät tasaisesti, eikä pala. Ole varovainen kääntämisessä. Tarjoile hillon ja marjojen kanssa! Herkullista myös rahkan ja marjojen kanssa sekä nutellan että bananaien kanssa!

CSC_0377.JPG

-Iida

kommentoi postausta