Home » Parhaat fysikaaliset aurinkosuojat lapselle

Parhaat fysikaaliset aurinkosuojat lapselle

by Iida Åfeldt

Fysikaaliset aurinkosuojat, eli mineraaliaurinkosuojat sisältävät fysikaalisia UV-filttereitä, jotka suojaavat haitalliselta säteilyltä. Niiden teho perustuu UV-säteitä pois iholta heijastaviin ainesosiin, kuten sinkkioksidiin ja titaanidioksidiin. Tuotteet antavat suojan sekä UVA- että UVB-säteitä vastaan. Fysikaalinen suoja on pienen ihmisen iholle turvallisempi valinta kuin kemiallinensuoja.

Pienen lapsen iho on niin herkkä. Ensisijaisesti alle 3-vuotias lapsi suositellaan suojattavan vaatteilla ja pitämässä varjossa. Puolivuotiaasta eteenpäin on turvallista käyttää aurinkovoidetta. Markkinoilla on nykyään todella paljon fysikaalisia suojia. Ne ovat lisääntyneet viime vuosina ja listasin luonnonkosmetiikan rakastajana omat suosikkini plussineen ja miinuksineen!

Mossa aurinkovoide SPF 20

Mossan tämän kesän uutustuote, aurinkovoide! Voiteesta 99% on luonnollista alkuperää ja 5% on luomuraaka-aineita. Voidetta myydään 100ml purkissa, jonka hinta on noin 15 €. Hinta-laatu -suhde on tässä kyllä kohdillaan. Voide on silkkinen, levittyy helposti, imeytyy nopeasti, ei jätä ihoa valkoiseksi. Tekee iholle hehkuvan pinnan. Voide sisältää runsaasti betakaroteenia, omega-rasvahappoja, vitamiineja ja antioksidantteja sekä tyrniöljyä. Lue lisää tästä.

+ levittyy ihanasti

+ imeytyy hyvin

+ kosteuttava

+ sopii lapsille ja koko perheen käytettäväksi

– vain 20 suojakerroin

– tuoksuu aika paljon

Weleda aurinkovoide lapsille SPF 50 

Weledalla on oma lapsille suunnattu aurinkovoide. Voide on valmistettu 100% luonnollisista, ekologisesti sertifioiduista raaka-aineista eikä sisällä synteettisiä ainesosia. Se on suunniteltu erityisesti perheen pienimpien iholle ja luonnolliset ainesosat hoitavat ihoa. Voidetta myydään 50ml purkissa ja hintaa on noin 25€. Voide on aika hintava. Pieni purkki on toisaalta hyvä pienten lasten kanssa, sitä tarvitsee aika vähän, pääasiassa pieni lapsi suojataan vaatteilla. Eikä tämän kesän voidetta voi seuraavana kesänä käyttää. Mutta isomman lapsen kanssa tämä ei kovin kauaa kestä.

+ korkea suojakerroin

+ vedenkestävä

+ hajusteeton

-aika paksua ja tönkköä

-iho jää valkoiseksi

-pieni purkki

-kallis

Algamaris aurinkovoide lapsille SPF 50

Tämä aurinkorkorasva on paras kolmesta, ei mitään huonoa sanottavaa. Se on hypoallerginen ja dermologisesti testattu fysikaalinen suoja pienille lapsille. Voide on 100% luonnollista allkuperää ja 23% aineista on luomutuotantoa. Voidetta myydään 100ml pakkauksessa, joka maksaa noin 29€. Algamarikselta löytyy mahtavia aurinkotuotteita myös aikuisille, suosikkini on spray suoja SPF 50 ja säväyttävä suojavoide kasvoille! Tästä lisää Algamariksen lasten aurinkovoiteesta!

+levittyy hyvin

+ imeytyy iholle ihanasti

+ hajusteeton

+ kätevä pumppupullo

+ korkea kerroin

+vedenkestävä

*aurinkovoiteet saatu testinäytteenä

1 kommenttia

Empsuli 28.5.2020 - 07:59

Algamariksen oon itse kans todennut erittäin hyväksi ja toinen huippuhyvä EY! merkkinen. Biosolis kuulemma myös kelpo rasva 🙂

Vastaa

kommentoi postausta