Home » Kuumottavimmat treffini

Kuumottavimmat treffini

by Iida Åfeldt

 Kerran olin villi ja vapaa sinkku, joka eli vain itselleen. Kävin harvoin ulkona, mutta, kun kävin, tein sen näyttävästi. Vietin iltaa ystäväni kanssa ja astuimme suosittuun yökerhoon. Katseeni osuu kahteen mieheen, jotka istuvat pöydässä lähellä meitä. Toinen miehistä tervehtii ja viittoo meitä liittymään seuraan. Iskin silmäni häneen. Hän oli puhelias, hauska ja mukavasti pukeutunut. Istuimme miesten kanssa jonkin aikaa. Tuli aika, kun ystäväni kanssa halusimme siitä sitten jatkaa matkaa. Mies, siinä sitten ehdotteli, että voisin lähteä hänen mukaansa. Kieltäydyin, mutta heitin hänelle puhelinnumeroni ja sanoin, että jos hän todella haluaa minut mukaansa, niin hän voi soittaa seuraavana päivänä.

Seuraava päivä, sunnuntai, valkeni ja sain kuin sainkin baarissa tapaamaltani mieheltä viestin. Viestissä hän sanoi, ettei valitettavasti koe sopivaksi lähteä kanssani treffeillä, sillä olen tapaillut hänen veljeään muutamaan otteeseen ja käynyt syömässäkin.

Laittelin miehelle viestiä ja kyselin, että kukahan hänen veljensä mahtaa olla, sillä en muista kyllä hänen kuvailemiaan treffejään sitten yhtään, että kuka on sitten liennyt. Mies sanoi, että hänen veljensä oli hänen seuranaan baarissa ja istui iltaa meidän kanssa. Oloni oli aivan kamala. Siis ei todella ollut tunnistanut koko miestä, en muistanut, että olin häntä treffeillut. En olisi muuten edes kehdannut lähestyä seuruetta saati istua iltaa heidän kanssaan. Eikä alkoholilla kyllä ollut mitään osaa asiaan. Onneksi asia tuli ilmi viestein, niin sain häpeillä kotona turvassa. Olin flirttaillut miehelle niin avoimesti, että hänen veljestään tuntui varmaan idioottimaiselta katsoa sitä vierestä.

Jokunen joulu sitten päätin selailla Tinderiä. Ajattelin, että joulu on hyvä aika iskeä kunnon mies, joka tulee äitinsä jouluruokien ääreen ja joulunviettoon. Joulunahan kaikki tulevat sukulaisiin ja pienillä paikkakunnillakin riittää porukkaa joulunvietossa. Ja oikeasti ruoan syömisen välissä kävelylenkki-treffit lumisessa maisemassa toimisivat hyvin. Kävikin niin, että joulupäivänä sain matchin. Aloin jutella miehen kanssa ja hän kertoi tulleensa viettämään joulua sukulaisille. Juttelun lomassa kävi ilmi, että nuo sukulaiset asuivat samalla kadulla, kuin minun äitini ja olivatkin ystäväperhe.

Sovimme joulupäivän illalle treffit, hän sanoi vievänsä minut ajelulle autolla poiketen idyllisestä mielikuvastani käsi kädessä kävelystä lumihiutaleiden alla. Treffit ei olleet ihan niin hohdokkaat kuin keskustelut olivat antaneet ymmärtää. Emme ehkä olleet joulun täydellisin match. Päädyimme ajalun loputtua huoltoasemalle kahville. Kumpikin osti omansa ja hörpimme niitä pahvimukeista. Hetken kuluttua kuulen sanottavan “Moi Iida”. Pikkuveli kavereineen siinä naureskeli kahvitteluilleni. He tietysti tulivat hengaamaan pöytään ihan tahallaan. Yritin siinä sitten selitellä, että heh, näin me maalla pidetään toisistamme huolta ja ollaan yhtä perhettä.

Mies pyysi minua treffeille ja ehdotti biljardin pelaamista. Oli kesä ja lämmin ilta. En jotenkin yhtään ajatellut, mitä biljardin pelaaminen vaatii. Laitoin valkoisen farkkuhameen ja vaaleanpunaisne off shoulder -paidan ilman. Mies odotti minua biljardipöytään nojaillen tyylikkäästi pukeutuneena, kauluspaidan hihat käärittynä rennosti ylös. Hän osoitti heti minulle, että hän ei todellakaan pelannut ensimmäistä kertaa. Minulle kyseessä oli ensimmäinen kerta.

Nolotti aivan hirveästi, kun en todellakaan osunut mailalla palloon. Lisähaastetta asiaan toi vaatetukseni, jonka tajusin todelliseksi virheeksi. Jos pyllistin, korostui takamukseni, jos kumarruin, näkyi paitani alle. Hän voitti, mikä nyt ei ollut vaikea arvata. Mutta ilmeisesti en ollut aivan surkea, koska hän halusi lähteä kanssani vielä syömään. Teimme lähtöä toisiimme nojaillen, kunnes katseeni osui mieheen. Mies hymyili ja tervehti. Vastasin hänelle ja hän alkoi kysellä kuulumisiani. Hän oli entinen deittini. Ja vitsit minua niin nolotti siinä hetkessä, vaikka eipä siinä nyt mitään, kun sinkkuja oltiin. Olisin halunnut esitellä tilanteessa sen hetkisen treffiseurani, mutten kuollaksenikaan muistanut hänen nimiään siinä hetkessä.

Olen ollut kerran “treffeillä”tänä vuonna. Ja siinä hetkessä muistin miksi treffailu, minä ja vauva ei vaan sovita yhteen. Alkukeväästä sain yhteydenoton Instagramista, jossa mies pyysi treffeille. Hänellä oli yksityinen profiili enkä nähnyt hänen kuviaan. Hän lähetti minulle muutamia kuvia itsestään, muttei mitään kovin tarkkaa kasvokuvaa. Hän kertoi, että oli ajamassa kotini läheltä, kun meni sählypeliin. Päätimme nähdä kotini viereisellä leikkipaikalla.

Vatsassani kupli ja olin todella hermostunut. Yhtäkkiä näin naapurini lähestyvän keinua iloisena. Hän huutelee iloisena, että hänen oli pakko tulla katsomaan, kun Eemi keinuu. Käänsin hieman päätäni ja näin miehen kävelevän keinua kohti.Sillä samaisella sekunnilla tajusin, että olen ollut miehen kanssa treffeillä ennen lasta ja kieltäytyneeni jatkosta hänen kanssaan. Pian minä, naapuri ja mies tuojotimme keinussa istuvaa Eemiä. Tervehdin miestä ja naapurikin tervehti. Oli kiusallisen hiljaista. Katsoin miestä ja katsoin naapuria, joka tajusi siitä sitten lähteä ja toivotteli kivat päivänjatkot. Jäin miehen kanssa ja sanoin, että mehän jo tunnetaankin. Minä olin se tyhmä tässä. Olisi todellakin pitänyt pyytää selkeä kasvokuva!

Jätä kommentteihin tarinasi noloista treffeistä! Mitä sinulle on sattunut?

-Iida

LUE MYÖS

Järkyttävä keskustelu Tinderissä

Ihastuuko kesällä helpommin?

Älä tallenna miehen numeroa pelkällä etunimellä

Sinkku ja itsetuntoa hivelevä tapaus

kommentoi postausta