Home » Pastaa pinaattipestolla

Pastaa pinaattipestolla

by Iida Åfeldt

Valmistin jokin aika sitten meille ruoaksi pastaa pinaattipestolla. Itselleni paistoin lisukkeeksi vielä kanaa, mutta Eemille riitti pasta annos pestolla oikein hyvin.

Pinaattia ei suositella alle 1-vuotialle korkean nitraattipitoisuuden vuoksi. Mutta satunnaisesti ja pienenä määränä pinaatti on sallittu. Babypinaatissa nitraattipitoisuus ei ole niin korkea, kun täysikasvuisessa pinaatissa. Pakasteherneet on suositeltavaa keittää, jos kuuluu riskiryhmään listeriabakteerin vuoksi.

Parmesaanijuustossa on suolaa ja suolaa ei suositella alle 1-vuotiaille. Sen voi jättää kokonaan pois vauvan annoksesta, mutta muu perhe voi halutessaan lisätä sitä annokseen ja saada makua!

Pesto säilyy jääkaapissa 1-2 päivää suljetussa purkissa. Toimii myös tosi hyvin leivän päällä levitteenä!

2 kommenttia

Irina 30.8.2019 - 10:22

Täytyypä kokeilla!

Vastaa
iidaafel 31.8.2019 - 18:50

Kiva kuulla!

Vastaa

kommentoi postausta