Home » Peltipannaria

Peltipannaria

by Iida Åfeldt

DSC_0863.JPG

Pannari on niin helppo herkku! Tai iltapala, välipala tai miksei vaikka vierasvara! Harvoin kyllä kukaan ihan ilmottamatta nykyään tulee, mutta ystävät tietävät minun olevan kotona ja aina ei jaksa lähteä kauppaan, jos joku on tulossa. Pannarin tekee helposti uuniin kaapista löytyvistä aineista ja pakkasesta löytyy marjoja päälle. Toimii tosi hyvin taaporollekin. Odotan niin, että Eemi syö niin kuin oikeesti ja saan tehdä hänelle kaikkea!

DSC_0868.JPG

PELTIPANNARI (G & M)

250 g maustamatonta soija-/kaurajugurttia

4 dl vettä

4 kananmunaa

1 banaani

0,5-1 tl suolaa

1 rkl sokeria (halutessa)

1 tl psylliumia

n. 4 dl gluteenittomia jauhoja (esim. riisi, peruna, maissi yms. kevyitä jauhoja tai valmista seosta)

  • Laita uuni 175 asteeseen
  • Muussaa banaani. Sekoita jugurtti, banaani, vesi, suola, sokeri ja munat kulhossa vispilällä. Lisää jauhot ja psyllium yhteen ja sekoita muiden aineiden joukkoon. Suosittelen siivilän käyttöä, niin ei jää paakkuja.
  • Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle reunalliselle uunipellille. Paista noin puoli tuntia. 
  • Syö haluamiesi päällisten kanssa!

DSC_0871.JPG

 

kommentoi postausta