Home » Pidetään ihosta huolta!

Pidetään ihosta huolta!

by Iida Åfeldt

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ LINOLA

Iho on meidän suurin elin ja suojaa meitä monilta asioilta. Meidän tulee siis pitää ihosta hyvää huolta! Hellä kosketus, pehmeät liikkeet, ihoa suojaava rasva ja kauniit sanat jättävät ihoon jäljen. Iho muistaa.

Iho on päivittäin kovilla, vaatteet saattavat hangata ja hiertää, vuodenajat vaikuttavat ja talvisin iho kuivuu. Kylmä, kuuma, tuuli ja viima laittavat ihon koville. Iho saattaa hangata ihoa vasten aiheuttaen hiertymiä, joita esimerkiksi hikoilu voi pahentaa.

Meidän perheessä asuu kaksi herkkäihoista, minä sekä lapseni. Lapsen iho on ohuempaa kuin aikuisen. Lisäksi lapsen ihon pinta-ala painoon verrattuna on suurempi kuin aikuisella. Lapsen ihonhoito on siksi niin tärkeää! Ohuen ihon takia lapset myös reagoivat herkästi ihonhoitotuotteiseen. Ihonhoitotuotteiden on tärkeää olla hajusteettomia, tutkittuja ja turvallisia, joissa kemikaalit on minimoitu.

Meidän perheessä käytetään Linolan suojaavaa balsamia. Se on tutkittu ja turvallinen apteekkituote. Balsami suojaa ihoärsytykseltä ja estää ihon hautumista. Tuote sopii koko perheen käyttöön ihan vauvasta alkaen. Tuotteen hellävaraisuus ja monikäyttöisyys ovat minulle todella tärkeitä. On helpottavaa, että yksi rasva käy koko perheen ihonhoitoon ja monenlaiseen ongelmaan. Ei tarvitse olla montaa rasvatuubia vessan hyllyllä.

Balsami on ihanan pehmeästi levittyvää pienten ja suurten iholle. Meille päivittäiset rasvaushetket ovat välittämistä. Silloin ollaan lähekkäin ja kosketetaan hellästi. Iho muistaa kosketuksen. Toisesta hyvältä tuntuva, hellä ja pehmeä kosketus kertoo rakkaudesta. Iho muistaa sen. Rakkaus jättää jäljen iholle.

Linola suojaava balsamia voi käyttää pienen lapsen herkälle iholle hyvillä mielin. Miellä se on käytössä vaippa-alueella suojaamaan vaippaihottumalta ja hiertymiltä. Vaippa saattaa hangata ohutta ihoa ja ihopoimuihin kertyvät eritteet kuten virtsa ja hiki pahentaa ihon ärsytystä. Minulla balsami on käytössä myös intiimialueella ja kesäaikaan sisäreisien iholla. Ehdottomasti mekkopäivien pelastaja, sillä muuten sisäreiteni hiertävät toisiaan jopa haavaumille. Erityisesti, kun siihen lisää kesähelteen ja hikoilun. Balsami toimii käytettäväksi myös kainaloiden ja rintojen alueella sekä suojaamaan urheilun, kuten juoksun ja pyöräilyn aiheuttamia hiertymiä.

Linola suojaava balsami muodostaa iholle suojakalvon, joka pitää ärsytyksen lähteet pois iholta ilman, että kosteus alkaa haihtua. Balsami antaa ihon siis hengittää. Tuote on vegaaninen eikä sisällä mineraaliöljyjä, silikonia, parabeenejä eikä lanoliinia. Se on myös kliinisesti testattu.

Yliopiston Apteekin verkkokaupasta ya.fi saa -20% alennusta kaikista Linola-tuotteista koodilla ”IIDAN20 ”22.3.2020 asti.

-Iida

1 kommenttia

Nimet on 11.3.2020 - 06:27

”Kesäreisiongelmaan” on olemassa myös muuta täsmäapua. Esimerkiksi nämä https://www.lumingerie.fi/bermuda-slim-all-day-lahkeelliset-alushousut-beige, tai saman valmistajan reisisuojat https://www.lumingerie.fi/comfort-thigh-bands-reisisuojat-musta.

Vastaa

kommentoi postausta