Home » Riisivanukas

Riisivanukas

by Iida Åfeldt

CSC_0991.JPG

Riisipuurosta saa ihania jälkiruokia! Puuroa usein jää mutta pois sitä ei kannata missään nimessä heittää! Jos perinteinen puuro tympii, voi erilaisia vaihtoehtoja hyvin kokeilla. Itse tein riisipuuron kookosmaitoon ja puuroa jäi yli sen verran, että sain siitä tehtyä kyseisen jälkiruoka kokeilun! Tästä pääset riisipuuron reseptiin.

CSC_0990.JPG

Omenainen riisivanukas

2 annosta

n. 300g valmista riisipuuroa (kylmää)

1 iso omena

8 tuoretta taatelia kivet poistettuna

1 appelssiini

1 sitruunan mehu

1 tl kanelia

1 tl vaniljajauhetta/uutetta

1 tl inkivääriä

1/2 tl neilikkaa

tarvittaessa loraus vettä

Aseta riisipuuro tasaisesti tarjoilukulhoihin. Pilko omena kuutioiksi ja ripottele omenakuutiot riisipuuron päälle. Valmista taateli -seos. Laita taatelit, kuorittu appelssiini, sitruunan mehu ja mausteet blenderiin tai monitoimikoneeseen. Sekoita tasaiseksi ja lisää vettä tarvittaessa. Kaada taateli -seos riisipuuron ja omenoiden päälle ja nauti!

CSC_0993.JPG

1 kommenttia

Riisivanukas | Msn Uutiset 28.3.2020 - 14:22

[…] Riisivanukas – Iidan matkassa | Lily – Riisivanukas. 0 Riisipuurosta saa ihania jälkiruokia! Puuroa usein jää mutta pois sitä ei kannata missään nimessä heittää! Jos perinteinen puuro tympii, voi erilaisia vaihtoehtoja hyvin kokeilla. Itse tein riisipuuron kookosmaitoon ja puuroa jäi yli sen verran, että sain siitä tehtyä kyseisen jälkiruoka kokeilun!. […]

Vastaa

kommentoi postausta