Home » Seuraajien rakkaustarinat osa 2

Seuraajien rakkaustarinat osa 2

by Iida Åfeldt

Kuva: Pixabay

Rakastuin hänen silmiinsä

“Tässä yksi ihan tavallinen ja silti meille  itsellemme niin rakas ja tärkeä stoori siitä, miten me tavattiin. Me tavattiin mun miehen kanssa 5 ja puoli vuotta sitten, eli aikana ennen Tinderiä. Olin tovin pyöriskellyt eräällä treffisivustolla ja olin jo aika kyllästynyt kökkömiehiin, joita sivusto oli pullollaan. Kerran vastaan tuli kuitenkin itseäni pari vuotta vanhemman tummaverikön kiinnostava profiili. Selailin kiinnostuneena tämän miehen kuvia ja ihastuin todella tulisesti hänen kauniisiin sinisiin silmiinsä. Muistan, kuinka mielessäni mietin, miten kauniit hänen silmänsä olivatkaan ja voi kumpa vielä joskus saisin omakseni miehen, jolla olisi edes murto-osan yhtä kauniit silmät. Lopulta uskaltauduin laittamaan tälle kyseiselle miehelle viestiä ja ensi kuussa menemme hänen kanssaan naimisiin. Rakastun edelleen hänen silmiinsä joka päivä uudelleen.”

Ensimmäiset ja viimeiset Tinder-treffit

“Olin eronnut 8 vuoden suhteesta. Siitä suhteesta paras asia jonka sain oli esikoiseni. Erosta noin puolivuotta myöhemmin työkaveri pyysi avaamaan Tinderin, jotta hän voisi katsoa mitä tarjontaa huvin vuoksi. Työkaverini oli varattu, mutta Tinderin näkeminen kiehtoi. Olimme yövuorossa töissä ja oli todella hiljaista. Olin siis ladannut Tinderin, mutta jättenyt asian sikseen. Työkaverini selaili tovin ja näytti swaippailunsa tuloksia, mutta mikään mies ei oikein ollut makuuni. Päätin ottaa haltuun puhelimeni ja selata itse. Törmäsin kuvaan, jossa mies tuntui jotenkin tutulta. Swaippasin heti kättelyssä oikealle ja me matchattiin. Katsoin jälkeenpäin, että hänellä kolme kuvaa ja kuvauksessa yksi emoji. Mutta hänen aloitusksensa oli erilainen muihin verrattuna. Hän kysyi kuvassa näkyvästä pojastani. Meille tuli match 8.4.2016 ja ensimmäiset treffit oli kaksi päivää siitä. Ne olivat ensimmäiset ja viimeiset tindertreffini. Lyhyesti sanottuna, aloimme seurustella hyvin pian ja heinäkuussa 2016 kosin häntä yövuoron aikana polvistuen hänen eteensä sormuksen kera. Muutimme yhteen ja olimme puhuneet toiveestamme saada yhteinen lapsi. Tosiaan asia oli ollut puheen tasolla vasta, mutta niinpä meille syntyi syntyi elokuussa 2017 ihana yllätys.”

Onnellisempi kuin ikinä ennen

“Tapasin mieheni Tinderissä kohta 2 vuotta sitten. Aloimme juttelemaan juhannuksena 2017, mutta huvittavaa tästä tekee sen, että olemme mieheni mukaan jutelleet jo vuotta aiemmin samaisessa paikassa. Jälkikäteen muistan tuon 2016 kesän ja sen epätoivon, ettei täältä Tinderistä löydy ketään. Olin ollut siellä reilu pari vuotta enkä rehellisesti uskonut sieltä löytyvän ketään, joka minusta olisi kiinnostunut. Itsetunto oli olematon ja juttelin muutamien ihmisten kanssa siellä, kunnes erään baari-illan jälkeen päätin poistaa Tinderin ja annoin “oikealle elämälle mahdollisuuden”. Mieheni mukaan hän oli pettynyt, kun huomasi minun kadonneen Tinderistä ja oletti minun löytäneen parempaa seuraa ja jatkoi omaa etsintäänsä.

Juhannusaattona, kun olin juhlimassa ystävieni kanssa, itkin heille etten ikinä löydä rakkautta (jälleen oli yksi säätösuhde päättynyt) ja rupesin pelaamaan Tinderillä, jonka olin ladannut muutama kuukausi aiemmin takaisin. Sieltä tuli vastaan tumma, ruskeasilmäinen mies, jossa vaikutti olevan jotain tuttua. Sydämen annettuani jäin odottamaan tuleeko match. Seuraavana päivänä minulla oli uusi match ja laitoin samantien miehille gifin, jossa Rihanna vilkuttaa uima-altaalta. Mieheni ensiksi epäröi, että swaippaako oikealle, olinhan feidannut hänet vuotta aiemmin kylmästi. Rupesimme juttelemaan, eikä hän paljastanut kuin vasta kuukausia myöhemmin, että olimme jutelleet aiemmin.

Ensitreffit sovimme Haagan Alppiruusupuistoon ja olin heti myyty. Pystyin ensimäistä kertaa olemaan rauhallisin mielin deiteillä, kun tiesin, että hän on se minun loppuelämäni mies. Tässä tapauksessa uskon kohtaloon, meidän ei ollut tarkoitus nähdä 2016, kun olimme kumpikin rikki ja sekaisin. Vasta, kun olimme kumpikin valmiita. Hän on se sielunkumppanini, ketä en ikinä uskonut löytäväni. Vaikka 2 kk tapailun jälkeen hänelle tuli sitoutumiskammo ja pisti homman päätökseen äkisti. Olin aivan rikki, kunnes alle 12 h myöhemmin hän ilmeistyi ulko-ovelle ison punaisen ruusun ja vaaleanpunaisten sydänkarkkien kanssa ja pyysi anteeksi virhettään. Siitä asti kaikki mennyt kuin sadussa, olen onnellisempi kuin ikinä aiemmin.”

Muutaman jälkeen mieli muuttui ja onneksi niin

“Oli vuosi 2014, lokakuu ja olin juuri eronnut. Kaverin synttäreillä tivasin, että mä vietän nyt vähintään vuoden sinkkuna, koska miehiä en todellakaan elämääni kaipaa. Kunnes juhliin astuu maailman komein, pitkä ja tumma piirteinen mies. En kuitenkaan lähtenyt juttelemaan, koska mä olin juuri päättänyt olla yksin. No muutaman jälkeen ja illan edetessä mieli kummasti muuttui. Jäätiinkin juttelemaan koko yöksi ja mies lähti vielä aamulla suoraan siitä töihin. 5 vuotta ja kaksi lasta myöhemmin edelleen maailman komein mies elää mun kanssa meidän perhe-arkea. Se, jos joku, oli rakkautta ensi silmäyksellä. Tää on mun oma unelmien rakkaustarina mitä vielä toivottavasti saan monen monen vuoden päästä vielä kertoilla. Omalla isomummollani oli tapana sanoa että kyllä se rakkaus iskee kun roska silmään eikä lähde kulumallakaan. Näin tais käydä.”

Ajatuksena oli muuttaa Amerikkaan

“Vuonna 2016 alkuvuodesta latasin Tinderin ihan huvin vuoksi. Muutaman miehen kanssa siellä tuli viestiteltyä ja yhden kanssa viestiä tulikin laitettua melkein päivittäin. Odotinkin kovasti tapaavani tämän miehen. Ensinäkemiseen meni pari viikkoa. Menin tapaamaan häntä ensimmäistä kertaa hänen asunnolleen. Katsoimme ekana iltana leffaa. Viestittelymme jatkui päivittäin ja rupesimme hengailemaan enemmänkin yhdessä. Hän saattoi tulla luokseni käymään ennen kuin lähdin yövuoroon ja kävimme yhdessä lenkillä joen varrella.

Teimme paljon arkisia asioita yhdessä, kävimme ruokakaupassa, ulkoilemassa eri paikoissa ympäri kaupunkia sekä lenkeillä. Hän ei koskaan puhunut tunteistaan, joten itsekään en ollut niin kovin sitoutunut suhteeseen siinä vaiheessa. Ajatuksessani oli muuttaa Amerikkaan saman vuoden syksyllä. Minulla oli jo töitä sieltä tiedossa. Ensi tapaamisesta oli kuulunut vajaa puoli vuotta ja lähdön lähestyttyä, hän rupesi kyselemään, että miten meidän suhteen käy? Siinä vaiheessa heräsin siihen, että hänellä onkin tunteita minua kohtaan. Ajattelin antaa suhteelle mahdollisuuden ja jäädä Suomeen. Tämän jälkeen rupesimme tosissamme seurustelemaan ja tapaamaan molemmin puolisia sukulaisia. Tästä on nyt aikaa reilu 3 vuotta ja  kuukauden päästä sanommekin toisillemme Tahdon.”

LUE MYÖS
Seuraajien rakkaustarinoita osa 1

kommentoi postausta