Home » Suosikki huulipunat

Suosikki huulipunat

by Iida Åfeldt

Tykkään tosi paljon käyttää huulipunia. Suosin niissä luonnonkosmetiikkaa ja ehdottomia suosikkejani ovat Zuii Organic ja Lili Lolo. Myös muutama suosikki löytyy synteettisen kosmetiikan puolelta. Ajattelin esitellä teille eniten käyttämäni huulipunat.

Huomasin tätä postausta tehdessä, että kaksi punaa ovat kadonneet. Näin käy minulle niin usein! Sen suosikin ottaa mukaan kuvauksiin tai menoille. Huulipunan laittaa taskuun, laukkuun, kassiin tai muuhun nyssäkkään ja se huomaamatta katoaa. Yleensä käy niin, että niitä sitten löytyy käsilaukkujen sivutaskuista ja miten kivalta yllätykseltä löydös tuntuukaan! Tätähän olen etsinytkin! Käykö tätä teille muille?

Zuii Organic merkin huulipunat ovat parhaita. Niissä on aivan mieletön väripigmentti ja kestävyys. Zuii tuli Suomeen vuonna 2015 ja se on ollut osa elämääni siitä lähtien. Kyseessä on australialainen ammattitason luonnonkosmetiikkasarja, jonka tuotteiden raaka-aineena ovat kukkaset ja kasviöljyt.

Ylemmän kuvan huulipuna on Zuii Organic Classic Lipstick huulipuna sävyssä Nude. Voidemainen puna levittyy ihanasti ja tykkään lämpimästä oranssiin taittavasta sävystä.

Alapuolella on Zuii Organic Sheerlips Lipstick huulipunia sävyissä Camellia, Daisy ja Begonia. Näissä on kevyt koostumus, mutta voimakkaat värit. Nämä pysyy koko päivän, kun aamulla kerran laittaa! Ehdottomasti suosikkejani.

Lily Lolo on toinen suosikkini. Huulipunien lisäksi minulla on monia muita heidän tuotteitaan käytössä päivittäin.  Kuvan Lily Lolo huulipuna on sävyä Rose Gold ja kuvassa näkyy kaikki mitä punasta on jäljellä. Se on pian loppumaisillaan, eikä ihme, sillä on on kovalla käytöllä. Tykkään myös yhdistellä sitä muiden punien kanssa. Se on kevyt, samettisen pehmeä, helposti levittyä ja kiiltävä. Se sopii monen muun punan päälle, jos haluaa enemmän hehkua huuliin. Minulta löytyy myös sävy Parisian Pink, joka vaikuttaisi olevan hukassa.

Puisessa biohajoavassa pakkauksessa on kotimaisen HAVUn huulipuna sävyssä Nude. Pakkauksen voi käytön jälkeen laittaa biojätteeseen, ihan mieletöntä! Sävy taittaa huulillani kivasti persikkaan. Tykkään pehmeistä ja lämpimistä sävyistä, vaikka HAVU huulipunien Violet ja Lavender sävyt houkuttelee tosi paljon!

 

Boho on ranskalainen luonnonkosmetiikkasarja, joka on hinnaltaan huomattavasti edullisimpi. Taitaa olla edullisin näistä tämän postauksen punista. Huulipuna on pahvipakkauksessa. Minulla on Boho huulipuna Tulipe 106 sävyssä. Se on voimakas ja mattapintainen puna.

Madaran uudet huulipunat ovat sävyiltään aivan ihania, tai kaikki neljä sävyä tuntuvat juuri minun sävyiltä! Toistaiseksi minulla on vain tämä yksi Madara Velvet Wear Matte Cream Lipstick sävyssä Magma 33. Puna on mattapintainen ja sävy vastaa kyllä nimeä. Tämä on laavaa huulille!

Etsin pitkään itselleni täydellistä punaista huulipunaa ja lopulta se sitten löytyi ammattilaisen avustuksella. Kirkkaanpunainen mattahuulipuna on mielestäni todella näyttävä asuste, joka jokaiselta pitäisi löytyä. Tätä kun sivelee huulille, niin olo on tyrmäävä. Itsetunto nousee heti korkeuksiin. Tämä on Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Mats Rose Crazy 202.

 

Äitini sisko on asunut koko elämänsä Ranskassa ja hän on kummitätini. Muistan kuinka odotin syntymäpäivääni ja Ranskasta saapuvaa pakettia. Teininä ihailin tätiäni ja olisin halusin tuoksua Chanel 5-hajuvedeltä ja kulkea helmet kaulalla kuten hän. Ylioppilaslahjaksi sain tädiltäni aidot helmet. Vaikka olen aikuinen, muistaa hän minua usein. Nykyään hän lähettelee minulle huulipunia rakastamiltaan merkeiltä. Ja hän osuu sävyissä aina niin oikeaan!

Clarins Joli Rouge Pink Ginger 753 on aivan ihana sävy. Puna levittyy ihanasti ja on mattapintainen. Clinique Pop 09 Sweet Pop on juuri sopivan pinkki. Se on voidemainen ja pehmeä, jonka takia usein käytössäni.

Viimeisimpänä kaikkein eniten käyttämäni puna. Kuten näkyy, on siitä pelkkä hylsy jäljellä. Tämä on MAC Cosmetics Amplified Lipstick Blankety -sävyssä. Tämä on oma nudejen nude löytöni ja ostan tätä aina uudelleen.

8 kommenttia

Katski 23.4.2021 - 10:42

Täällä kovasti odottelen,että maskeista pääsisi eroon ja pitkästä aikaa käyttämään oman huulipunakokoelman aarteita! Osa muuten ihan samoja kuin sullakin. Zuiin ja Lily Lolon lisäksi liputan Laveran puolesta.

Tämä oli mielenkiintoinen postaus näinkin, mutta olisi ollut tosi kiva nähdä sävyt myös huulilla tai vaikka kädelle swatchattuna 😊 Välillä on niin vaikea tietää, miltä jokin sävy oikeasti huulilla näyttää. Mutta ymmärrän täysin, että on melkoinen urakka saada kuvattua huulilla useampi sävy samaan syssyyn, jos ei arkistoista valmiiksi satu löytymään sellaisia kuvia, joissa puna sopivasti näkyy 🙈

Vastaa
iidaafel 23.4.2021 - 11:47

Joo maskit kyllä rajaa huulipunien käyttöä, pyrin itse kyllä käyttämään silti, ihan vain itseäni piristääkseni!

Ja ihan totta, olisi varmasti ollut kivempi nähdä huulipunat huulilla. Postaus syntyi aika spontaanisti seuraajan toiveesta ja en ehtinyt kuvaamaan punia huulilla, se olisi vaatinut enemmän sitten suunnittelua. Ehkä toisella kertaa! Lähes kaikkien huulipunien myyjien nettisivuilla oli kuvia sävystä huulilla 🙂

Vastaa
Jasmin 23.4.2021 - 14:30

Kauniisti kuvattu huulipunat! 😍

Mukavaa kevättä!❤️

https://jasukuvaa.blogspot.com/

Vastaa
iidaafel 23.4.2021 - 22:41

Kiitos tosi paljon! Ihanaa kevättä❤️

Vastaa
HerttaT 24.4.2021 - 07:39

Hei olipa kiva postaus! Mä en ole ikinä oppinut käyttämään huulipunaa, mutta punatut huulet kyllä näyttävät ihanalta ja ihailen heitä, jotka niitä osaavat käyttää 😊 Mutta tästä sain taas inspiraatiota lähteä ehkä kokeilemaan itsekin. Aurinkoista kevättä! ☀️

Vastaa
iidaafel 24.4.2021 - 14:44

Voi kiitos! aivan ihanaa kuulla <3

Vastaa
Satu_ 25.4.2021 - 17:08

Ihanaa että sinulta löytyy rohkeutta käyttää punaista huulipunaa! Se kun korostaa hampaiden keltaisuutta ihan huikeasti. Tosi virkistävää, että et välitä vaan hymyilet siitä huolimatta. Voi kun itsekin kehtaisi olla noin naturelli kaikkine vikoineen.

Vastaa
iidaafel 25.4.2021 - 19:12

En tosiaan välitä 🙂 Vaikka hammasluuni on luonnostaankin todella keltainen. Toivottavasti sinäkin rohkenet!

Vastaa

kommentoi postausta