Home » Tarratulostin on askartelijan unelma

Tarratulostin on askartelijan unelma

by Iida Åfeldt

  

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ BROTHER P-TOUCH CUBE

Tykkään todella paljon tehdä asioita käsin. Tykkään näpertää, piirtää ja taiteilla. Lapsen myötä aikaa askartelulle ja käsitöille on todella vähän tai se on vain jäänyt, vaikka aikaa voisi järjestää. Erilainen askartelu ja näpertely vie minut mukanaan, uppoudun tekemiseen, enkä mieti mitään. Se toimii omana hetkenä, rauhoittaa ja rentouttaa.

Viimeaikoina olen työstänyt Eemin vauvakirjaa. Vauvavuonna kirjan täyttö jäi aika vähäiseksi, mutta nyt sain uutta innostusta Brother P-touch CUBE tarratulostimen myötä. Laite on saanut minut ihan koukkuun! Olen elämässäni tulostellut tarroja ja nimennyt niillä asioita, mutta tämä on kyllä ihan jotain muuta ja aivan uudelle tasolle vietyä! Askartelijan unelmalaite.

Brotherin tarratulostin yhdistetään bluetoothin avulla puhelimeen tai tablettiin, johon ladataan Brotherin oma sovellus P-touch Design&Print. Sovelluksessa luodaan omia tarroja ja tarrat tulostuvat laitteesta. Sovellus on ladattavissa iOS- ja Android -laitteille veloituksetta. Laitetta on todella helppo käyttää. Tarrojen suunnittelu ja tulostus sovelluksen kautta on mieletön ominaisuus ja tekee laitteesta todella helppokäyttöisen.

Omien tarrojen suunnittelu koukuttaa, sillä vaihtoehtoja on paljon! On kiva miettiä ja suunnitella tarroja vauvakirjaan sopiviksi. Sovelluksessa se on helppoa, sen avulla voi kokeilla erilaisia kehyksiä ja mallata niitä tekstiin tai symboliin. Sitä voi rauhassa suunnitella tarroja ja tallentaa suunitelmat sovellukseen. Tallennetuista voi sitten tulostaa sen mikä tuntuu parhaalta, jos ei heti tiedä. Sovelluksessa on valittavana 23 erilaista fonttia, 61 kehystä tekstille ja yli 1000 symbolia ja emojia. Myös oman symbolin lataaminen ja tulostaminen on mahdollista. Lisää variaatiota tuo tarranauhat, joita on useissa eri väreissä ja leveyksissä. P-touch CUBE -tarratulostimen maksimileveys tarroille sekä nauhoille on 12 mm ja rinnakkaismallin P-touch CUBE Plussassa maksimileveys on 24 mm.

Tarratulostinta voi käyttää lukuisiin eri tarkoituksiin. Sillä on mahdollista tulostaa silitettävää nauhaa, jolla voi nimetä lasten vaatteita tai tekstiilinauhaa omalla tekstillä esimerkiksi kauniiden pakettien tekoon. Sovelluksessa on valtavasti ideoita tarratulostimen käyttöön. Itse kuitenkin lähdin ideoimaan tarroja vauvakirjaan!

Tykkään yksinkertaisesta tyylistä, joka on myös ajaton. Siksi ihastuin mustaan tarraan valkoisella tekstillä ja valitsin selkeän fontin. Tarrojen avulla vauvakirjasta tulee siisti ja yhdenmukainen. Sillä voi tehdä otsikoita tai tulostella vain muutamia sanoja tehden loput merkinnät käsin. Molempien yhdistelmä toimii minusta kivasti. Minusta on kiva sommitella kuvat ja tekstit ensin ennen kuin liimaan tai teippaan mitään. Silloin saa vähän hahmoteltua ulkoasua ja tarvittaessa muokattua. Itse tekemällä ja tuunailemalla saa juuri oman näköisen vauvakirjan. Tarratulostin auttaa tässä. Sen avulla saa tyylikästä ja persoonallista jälkeä! Ja oikeastaan mitään muuta ns. koristetta ei välttämättä tarvitse, kun kaiken voi tehdä tarrojen avulla.

Lisää P-touch Cube tarratulostimesta voit lukea tuotteen sivulta, tästä!

Tarratulostinta jälleenmyy mm. seuraavat:

Brotherin verkkokauppa

Veikon kone

Data Group

Verkkokauppa.com

5 kommenttia

Ani / Naked Truth 23.1.2020 - 13:13

Voi vitsi miten ihanalta Eemin vauvakirja näyttää! <3 Ja musta sillä on niin paljon enemmän merkitystä jos jaksaa ite tehdä sen alusta loppuun. Ei voi verrata sellaiseen ns. “valmiiseen” vauvakirjaan, jota vaan täytetään. Ai että, mäkin RAKASTAN askartelua ja toi Cube kuulostaa kyllä liian hyvältä… 😀
Toihan olisi myös oiva lahjaidea läheiselle, sellainen itse tehty valokuvakirja 🙂

Vastaa
iidaafel 23.1.2020 - 19:26

Voi kiitos Ani! Ja siis niinpä, itsetehty valokuvakirja! Ihan mieletön. Ennen ehkä olikin yleisempää, kun digiaikana albumit ja kuvien teetätys vähän jää. Mutta jotain ihanaa itsetekemisessä on <3

Vastaa
hanna k 24.1.2020 - 14:05

Siis voi luoja, miten mieletön vauvakirja! Varmasti hienoin, mitä olen ikinä nähnyt 😀 Ihan superihanaa, että jaksat askarrella itse. Todella veikeitä nuo erilaiset tarrat! Uskon, että Eemikin osaa arvostaa kirjaa sitten jonain päivänä aikuisena todella paljon. <3

Vastaa
iidaafel 24.1.2020 - 22:35

Voi kiitos Hanna tosi paljon! Musta on ihana saada näpertää jotain ja heittää muut jutut taka alalle!❤️

Vastaa
Ystävänpäivä askarteluja Brother P-touch CUBE tarratulostimella 14.9.2022 - 12:15

[…] Kaikki nämä askartelut syntyivät Brotherin P-Touch CUBE tarratulostimen innoittamana. Kerroin tammikuussa saaneeni tarratulostimen käyttöön ja se on koukuttanut minut ihan täysin. Lue edellinen postaukseni: Tarratulostin on askartelijan unelma. […]

Vastaa

kommentoi postausta