Home » välipalat testissä

välipalat testissä

by Iida Åfeldt

CSC_0070.JPG

Arjen pelastajat! Välipalat siis! Työt, harrastukset, tapaamiset ja arjen kiireiden kanssa pompottelu. Aina ei aika vaan riitä siihen, että valmistaa välipalat itse ja ottaa mukaan. Pääasiassa suunnittelen ruokailuni etukäteen ja valmistaudun tilanteisiin, jossa tarvitsen eväät. Välillä tilanteet muuttuvat ja aikataulu elää, jolloin on poikettava kauppaan. Ja oli tilanne mikä tahansa, niin aina kun pääsen töistä, on nälkä. Pientä syötävää on aina hyvä pitää mukana, ettei tule hirveä kiukku töiden jälkeen enne kuin saa vatsaan ruokaa.

CSC_0066.JPG

 

CSC_0068.JPG

Ruokakaupat tarjoavat hyvän valikoiman terveellisiäkin välipaloja nykyään, mistä tietenkin iloitsen. Välipalojen hankinta on selvästi helpottunut. Oma matkani usein taittuu Kampin Ruohonjuuren -myymälän kautta. Vaarallisen hyviä välipaloja ja jalat vain aina vievät kyseiseen myymälään, raakasuklaa hyllyn eteen. Suklaa vei voiton myös testatessani Puhdistamon Puhdas snack -evässekoituksia, jotka sain Ruohonjuuresta. Makean himo lähtee kohdallani vain suklaalla. Puhdistamon Puhdas snack -Ravitseva Herkkusekoitus sisältää tummaa suklaata, cashewpähkinää ja inkamarjaa. Sekoitus on kirpeä ja kermainen samaa aikaa. Tämä oli itselleni ihan omiaan. Evässekoitusten nimet tosin antavat suuntaa siitä mihin tarkoitukseen ja mielentilaan ne sopivat. Evässekoitukset kulkeutuvat myös mukana eikä kaikkea tarvitse syödä kerralla. Pähkinät ei leviä laukin pohjalle vaan pussin saa suljettua. Mukava myös leffa eväänä tai lapselle terveellisenä herkkuna.

DSC_0241.JPG

Toinen mahtava välipala on tietysti patukka. Eri valmistajien välipalapatukoita on tarjolla nykyään lähes joka kaupassa. Omiksi suosikeiksini on muodostuneet CoCoVi Super Protein brownie ja Puhdistamon Puhdas Snack sitruuna-inkamarja. Näitä saa helposti monesta kaupasta ja lähes kaikissa K-kaupoissa on Puhdistamon tuotteita hyvä valikoima. Pulsin -merkin patukoista suosikkini ovat Goji-vadelma ja Vaniljaproteiinipatukka. Pulsin patukoita saa Ruohonjuuren myymälöistä.

CSC_0252.JPG

 

DSC_0034.JPG

Alla kuvassa Pulsin Goji-vadelma (Raspberry & Goji Raw Choc Brownie). Patukka on mehevä ja marjainen. Tykkään myös sattumista patukassa.

CSC_0250.JPG

Pulsin Vaniljaproteiinipatukka (Vanilla Choc Chip) on aivan oma suosikkini kaikista välipalapatukoista ja kaikista Pulsinin patukoista. Ihana mehevä patukka, vaniljainen maku ja isot suklaa palat joukossa! Se suklaa vaan vetoaa minuun ihan täysillä!

CSC_0275.JPG

 

Mikä on sun välipala suosikki?

-Iida

 

*Puhdistamo evässekoitukset ja Pulsin-patukat saatu yhteistyössä Ruohonjuuri Oy:n kanssa

 

 

kommentoi postausta