Home » Vältä nämä virheet miesten kanssa

Vältä nämä virheet miesten kanssa

by Iida Åfeldt

red-792139_960_720.jpgLiian luottavainen ei saa olla, eikä uskoa liikaa. Kaikkea ei kannata pitää totena, vaan tarkastella kriittisesti. Jos mies on muutamassa luoksesi tai perustamassa perheen kanssasi tai hänestä olet paras deitti ikinä, suhtaudu tilanteeseen vakavasti. Lähetä miehen tinder kuva jokaiselle sinkkukaverillesi ja kysy onko muilla hänestä kokemusta. Todennäköisesti hän on sanonut samat asiat parille kaverillesikin. 

Jos mies sanoo ettei etsi vakavaa, se kannattaa kuitenkin ottaa totena. Jos sinä olet se, joka kesyttää ikuisen sinkkumiehen, loistavaa! Meidän loppujen kannattaa säästää itsemme sydänsuruilta ja kiertää nuo miehet kaukaa. Ja samaan kastiin kuuluu kolmenkympin kriisiä potevat miehet, jotka eivät tiedä mitä he haluavat ja juuri eronneet! Älä sekaannu juuri eronneisiin, ellet halua olla laastari, hetken huuma, joka tarvitsee pian itse itselleen laastarin toipuakseen laastarina olosta. 

Älä valmistaudu treffeille, joita ei koskaan tule. Älä kävele Stockmannin kosmetiikka osastolle ja pyydä tyrmäävintä huulipunaa ikinä. Pahinta mitä minä tein, oli ostaa kallein huulipunani hintaan 40€, rajauskynä 20€ ja balettiliput 80€ treffeille, joita ei tullutkaan. Miehen piti maksaa ravintola. Hän pääsi halvalla. Hän vain ilmoitti peruvansa. No äidilleni peruuntuneet treffit ovat aina lottovoitto, sillä otin hänet myös tuolloin mukaani. 

Älä osta marraskuun deitille joululahjaa sillä oletuksella, että juttu vielä jatkuu joulukuussa. Pikkuveljesi alkaa kyllästyä jo saamaan deittisi jätteet. Täytyy alkaa miettiä mihin laitan täksi jouluksi tilaamani miesten kellon. Vaikka kuinka rakastaisit lahjojen suunnittelua ja ostamista, älä tee sitä. 

Älä myöskään osta syntymäpäivälahjoja deiteillesi, vaikka kuinka olisi erityinen. Muistan edelleen hiusvahan jonka ostin miehelle ja tuo kerta jäi viimeiseksi tapaamiseksi. Hänen synttäreistään oli vain kaksi viikkoa omiini. Olen ostanut vaikka kuinka monelle miehelle synttärilahjat, mutta kumma juttu, etten omien synttäreitteni aikaan koskaan tapaile ketään! Ei sillä, että haluaisinkaan saada deiteiltäni lahjoja. Eihän se ole antamisen tarkoitus.

arts-and-crafts-1867323_960_720.jpg

Ennen kuin kokkaat deitillesi varmista allergiat. Voi olla, että päädytte syömään pakastepitsoja. 

Jos deittisi kertoo olevansa punasokea, älä laita punaista takkia. Olen kokenut tämän kaksi vuotta sitten ja pidän sitä edelleen noloimpana kokemuksenani. 

Älä koskaan kuvittele itseäsi hääpuvussa miehen kanssa. Älä koskaan kuvittele minkänäköisiä lapsia saisitte yhdessä ja millainen isä mies olisi. Turha kielto, koska teet sen kuitenkin. Päästät ajatuksesi aivan liian pitkälle liian aikaisin ja se on usein iso virhe. Älä myöskään kirjoita omaa nimeäsi miehen sukunimellä mihinkään, älä ainakaan mihinkään, josta mies voisi sen vahingossakaan nähdä. Lopputulos kun voi olla, että olet hullu muija. Siihen lopputulokseen voi päätyä myös stalkkaamalla liikaa tai liian aktiivisesti. Älä siis tee sitäkään. Äläkä googleta tai stalkaa exiä tai muitakaan sukulaisia tai perheenjäseniä. 

Lopuksi sanottakoon, pidä huoli niistä ihmisistä, jotka lohduttavat sinua tehtyäsi nämä virheet. Se on ehkä ainut neuvo mitä kannattaa noudattaa. Muita tekee kuitenkin, jos ei mee, tee ja ota riskiä, ei elä. Pettymyksiltä ei voi välttyä ja koskaan ei tiedä!

 

-Iida

beaded-1850123_960_720.jpg

 

3 kommenttia

NanaVanilla 22.11.2018 - 20:38

Juurikin näin! Jospa joskus näistä virheistä oppisi!
Itsekin ostin eksälle jo kesällä joulu- ja synttärilahjoja valmiiksi kun hän silloin vihjaili niistä mitä haluaisi. Mitä mä nyt niille teen?! Ei sen lahjat sovi kellekään muulle. Naiivisti vaan luulee aina, että olisi pidempään, tai ikuisesti, yhdessä.
Ja muuten, mä en ikinä saanut siltä synttärilahjoja vaikka se saanut useampana vuonna multa, eikä ole montaa päivää meidän synttärien välillä.
Sitä ne on-offit kai on.

Vastaa
Iidaafel 23.11.2018 - 08:53

Niin totta, mutta ehkä näiltä ei voi välttyä, kun kuitenkin haluaa uskoa siihen hyvään! Mulla sama juttu lahjojen suhteen!

Vastaa
RiikkaE 26.11.2018 - 19:45

Mä uskon kliseisesti siihen, että sopivan tyypin usein kohtaa sitten, kun on siihen ”valmis”. Itse en ollut moniin vuosiin (tinder)deittaillessani oikeasti valmis vastaanottamaan rakkautta ja hyväksyin vaikka minkälaista kohtelua… pari vuotta sitten 27-vuotiaana tapasin kuitenkin sellaisen tyypin, jonka kanssa ei tarvinnut säätää mitään tai jahkailla vaan asiat toimi. Nyt suunnitellaan yhteistä jälkikasvua:) hän muuten oli avioeronnut eikä edes niin pitkä aika aiemmin, että ei se aina kerro laastarihakuisuudesta kaikkien kohdalla.. Toki edellinen suhde pitää olla käsiteltynä. Aika pitkälti vaikuttaa näissä suhdekuvioissa, että se oma pääkoppa on ”kunnossa” ja että on sinut itsensä kanssa. Tosi kliseistä mutta totta sanoisin!

Vastaa

kommentoi postausta