Home » Vegekiusaus

Vegekiusaus

by Iida Åfeldt

Lapsen myötä olen alkanut taas suosia hyvinkin perinteisiä ja arkisia ruokia. Ja nopeita ruokia ja mielellään sellaisia, joista syö monta kertaa. Yksi tämän hetken suosikki on kiusaus! Sitä voi varioida niin moneksi. Me syömme paljon kasvisruokaa ja vegaanista ruokaa Eemin allergioiden takia. Maitoallergian lisäksi hän reagoi kananmunaan vielä jonkin verran.

Olen ihastunut suuresti Fazer Yosa kaurapala-tuotteeseen. Pidän mausta tosi paljon. En oikein ole koskaan pitänyt tofun mausta ja kuvittelin kaurapalan olevan samaa kategoriaa, mutta ei! Kokeilin tätä tuotetta kiusaukseen ja toimi todella hyvin.

Samalla ohjeella voi tehdä kinkkukiusauksen, jolloin kaurapalan tilalla käyttää kinkkusuikaletta. Persilja ja juustoraaste ovat täysin vapaaehtoisia. Laita, jos tykkäät! Toinen todella hyvä variaatio on lohikiusaus! Tein viime viikolla lohikiusausta tällä samalla ohjeella, mutta lisäsin pannulla paistettuja lohisuikaleita joukkoon, pussin pakasteherneitä ja tilliä. En laittanut lohiversioon persiljaa enkä yrttimausteseosta.

Jos ruoan suolapitoisuutta haluaa vähentää, käytä kaurakermaa, johon ei ole lisätty suolaa, kuten Pirkka tai Plant ja jätä suola lisäämättä kokonaan. Kaurapala sisältää suolaa, jolloin suolapitoisuutta voi vähentää muista asioista.

kommentoi postausta