Home » VOITA VALOKUVAUS

VOITA VALOKUVAUS

by Iida Åfeldt

_DSC0219_small-2.jpg

_DSC0256_small.jpg

Juuri näin ja juuri tälläisenä olen oikeutettu saamaan kunnioitusta, rakkautta ja ihailua, kuten jokainen meistä. Jokaisen tulisi tuntea itsensä upeaksi välittämättä siitä, mikä kokoinen on tai onko pienet vai suuret rinnat, tai onko kaksi vai kuusi vatsamakkaraa. Vaikka haluasit muuttaa kehoasi parempaan suuntaan, on sillä matkalla jo sinulla oikeus kunnioitukseen ja rakkauteen. Ilkeitä kommentteja omasta kehosta ei tarvitse kuunnella.

Kun on tyytyväisempi itseensä, niin se näkyy. Rintojen korjaaminen on vaikuttanut tyytyväisyyteeni. Sen vuoksi minulle oli todella tärkeää kuvauttaa itseni. Olen pitänyt itseäni rumana ja epäseksikkäänä, joten halusin kuvia, joissa olen kaunis ja seksikäs. Mieli kun ei ehdi mukaan tälläisessä jutussa, joten halusin nähdä itseni kuvan kautta. Kehoni on muuttunut paljon ja vie aikaa, että omat ajatukset muuttuu. Olen aina vieroksunut kehoani rintojeni vuoksi ja nyt ajattelua tulee muuttaa. Oma keho tulee nähdä nyt uudelleen. Nopeaa se ei ole, vie hetki, ettei näe itseään inhottavana.

 

_DSC0273_small.jpg

_DSC0202_small-2.jpg

_DSC0278_small.jpg

Ja katsoessani itseäni näissä kuvissa, ajattelen vaan, että VAU, olen upea. Haluan jokaisen kokevan tämän tunteen ja näkevän itsensä kauniina ja saavan rakkautta. Kaikki kehot ansaistevat hyvää kohtelua muilta, mutta ennen kaikkea sinulta, myös ajatuksesi vaikuttavat.

Tämän vuoksi sinulla on mahdollisuus voittaa valokuvaus. Ihana Tiia Nyholm on taitava kuvaaja ja hänen kanssaan voitte suunnitella juuri sinun näköisen kuvauksen, jossa sinä voit tuntea itsesi upeaksi. Kyse on miljöö kuvauksesta. Kommentoi tätä postausta ja kerro miksi haluaisit tulla kuvatuksi! Jätä kommenttisi 20.11. mennessä.

Tiian kuvia voit katsoa lisää täältä.

-Iida

_DSC0315_small-2.jpg

_DSC0230_small.jpg

 

16 kommenttia

Suttastiina 15.11.2016 - 05:54

Tosi hienoja kuvia ja sinä näytät viihtyvät kuvissa (ja itsessäsi) tosi hyvin. Tunsitko kuvaajan ennestään vai onnistuiko hän vain saamaan sinut rentoutumaan? Olet kaunis!

Minä olen onnistunut pitämään vartalostani lähes koko aikuisikäni, mutta nykyään sille tapahtuneet muutokset saavat vähän välttelemään peilejä: ikääntymisen muutokset ovat ok, vuosien tuleekin näkyä, mutta monien laparoskopioiden ja yhden isomman suolistoleikkauksen jälkeen vatsani/keskivartaloni on alkanut elää ihan omaa elämäänsä.
Puolisoa ei moinen häiritse, mutta omaa katsantoa voisi kirkastaa tuollainen kuvaussessio – ja mies varmaan tanssisi onnesta saadessaan kuvan itselleen 🙂

Vastaa
Iidaafel 25.11.2016 - 18:39

Kiitos kommentistasi todella paljon! Kuvaajaan olen itseasiassa ystävystynyt kuvaamisen kautta. Hän on kuvannut minua ennenkin, jonka vuoksi oli helppo ottaa myös tälläisiä kuvia! Paljon tsemppiä sinulle, olet upea!

Vastaa
Lumitiikeri 15.11.2016 - 06:04

Aina niin ihana ja kaunis Iida. Kunpa kaikki muutkin tuntis olonsa yhtä upeeksi kuin miltä sä näytät. 

Monesti on ajatellut, että jos näkis jonkun toisen just täysin saman kokoisen kun mitä itse on, vois ruveta näkemään itsensä eri valossa. Myös tälläinen kuvaus voisi tehdä saman asian. Voisi kuvien kautta nähdä olevansa sittenkin ihan kaunis ja sopivan kokoinen. Näin anoreksiaa sairastaneena ja siitä uudelleen synnytyksen jälkeen taistelevana olisi iso juttu jos saisi uutta näkökulmaa omaan kehoon ja ennenkaikea sinne pääkoppaan. Ehkä ne ihan vaan “pelkät” kauniit kuvat itsestä voisivat tuoda sitä mielenrauhaa ja hyväksyvää tunnetta. 

Vastaa
Iidaafel 25.11.2016 - 18:40

Kiitos ihanasta kommentistasi, josta tuli hyvä mieli. Hienoa miten rohkeasti puhut anoreksiastasi! Halaus!

Vastaa
Janikaha 15.11.2016 - 06:46

Minä olen menossa reilun viikon päästä julkiselle puolelle plastiikkakirurgin juttusille tubulaaristen rintojen vuoksi. Yläasteaikana minua kiusattiin ja se on jättänyt erikoisherkkään mieleeni arvet mukana kannettavaksi ja asiaa ei tosiaan helpota nuo rinnat. Olen kuullut kehuja ulkonäöstäni eri tahoilta, mutta mitään niistä en usko, koska olenhan ruma läski lehmä. Voi se hymyilyttää silloin kun palaute annetaan, mutta välittömästi mietin, että mikähän taka-ajatus tuollakin oli, että miksi se kehui, mitä se siitä sai? En usko. Olen haaveillut PinUp-tyylisistä kuvista pitkän aikaa, tai että voisin miehelleni antaa 10vuotis (2018) hääpäivälahjaksi albumin, missä olisi ammattilaisen ottamia kuvia. Olisi mukava nähdä itsensä muiden silmin, valokuvien kautta.

Vastaa
Iidaafel 25.11.2016 - 18:41

Hienoa, että olet menossa plastiikkakirurgin juttusille, isosti tsemppiä siihen! Ja kiitos sinulle, kun kommentoit!

Vastaa
jermia 15.11.2016 - 08:38

Ihania kuvia!

Parhaat kuvat minusta on otettu ylioppilaskuvauksessa ja nyt kaipaisin itsetunnon kohotuksena uusia kauniita kuvia 🙂

Vastaa
Iidaafel 25.11.2016 - 18:42

Kiitos kommentista!

Vastaa
JJJohanannaK 15.11.2016 - 09:51

Ihanat kuvat! Se tyytyväisyys omaan itseensä todella näkyy ja välittyy.

Minä haluaisin kuvatuksi, sillä olen yleensä itse aina kuvaajan roolissa. Kävin juuri läpi tuhansia kuvia omalta koneeltani, ja erittäin harvoissa olin itse mukana. Etenkin siksi tuntuisi hyvältä päästä itse ruutuun, kun vihdoin tuntuu siltä, että minä olen hyvä juuri näin. Monien naisten tavoin olen itsekin ollut siinä pakkomielteisessä harhassa, että pitäisi olla kauniimpi, laihempi, lihaksikkaampi, pidempi, lyhyempi… ties mitä. Tänä syksynä minuun on kuitenkin pesiytynyt voimakkaasti se tunne, että minun ei oikeastaan tarvitse olla mitään muuta kuin sitä mitä olen. Toki tähän on erittäin voimakkaasti vaikuttanut uusi ihmissuhteeni. Minä olen hyvä. Juuri näin.

Vastaa
Iidaafel 25.11.2016 - 18:32

Hei JJJohannaK olet voittanut valokuvauksen! Onnea! Laitan sinulle sähköpostia!

Vastaa
paulahelena 15.11.2016 - 10:09

Hienoja kuvia! Mä oon raskaana ja olis ihanaa saada kauniita kuvamuistoja tästä ajasta. Ekassa raskaudessa patistin miehen ottamaan säännöllisesti mahakuvia mut se ei juurikaan viihdy kameran takana, joten tää olis hyvä vaihtoehto 🙂

Vastaa
Iidaafel 25.11.2016 - 18:43

Kiitos ihanasta kommentista! Ja onnea raskausaikaan, ihanaa!

Vastaa
Zeneca 16.11.2016 - 12:30

Sairastan autoimmuuni sairautta nimeltä alopecia. Ja joskus omapeilikuva todellaa ällöttää ja itkettää. Valokuvat voisi olla tapa nähdä itsestä se puoli minkä moni muu näkee. Ja huonoina päivinä voisi katsoa kuvia ja sanoa itselle siinä peilin edessä “olet kaunis, selviät tästäkin päivästä” 🙂

Vastaa
Iidaafel 25.11.2016 - 18:46

Kiitos ihanasta kommentista ja paljon kaikkea hyvää sinulle! Olet kaunis ja selviät! Tsemppiä!

Vastaa
Katrinen 20.11.2016 - 06:45

Upeita kuvia. Itse otan paljon kuvia muista, mutta itse en ole kuviin halunnut.
4 lapsen jälkeen vatsani on kuin Euroopan tiekartta; arpia täynnä. Selässä on rumat arvet leikkausten jälkeen ja löytyy niitä leikkausarpia kädestä ja jalasta. Ylipainosta puhumattakaan. Silti olen toisaalta ylpeä vartalostani vaatteet päällä, mutta häpeän arpiani ja vatsakumpuani niin paljon, että uimahallit yms. On minulle vaikeita paikkoja käydä.
Voisi tehdä hyvää itselleni saada kuvauttaa itseni juuri sellaisena kuin olen. Vuosia on tullut jo mittariin ja viimeksi olen ollut hääkuvauksessa reilut 24 vuotta sitten.

Vastaa
Iidaafel 25.11.2016 - 18:48

Kiitos paljon kommentista! Ole ylpeä vartalostasi ja arvistasi! Tsemppiä!

Vastaa

kommentoi postausta