Home » Ystävänpäivän brunssi

Ystävänpäivän brunssi

by Iida Åfeldt

Kutsuin ystävänpäivän kunniaksi Eemin ja minun ystäviä aamupalalle. Olen perjantaisin hoitovapaalla ja tämä perjantai sattui ystävänpäivään, joten näin siinä mahdollisuuden. Oli ihana saada ystäviä heti aamulla kylään ja olemaan yhdessä. Ei tarvinnut sen enempää ohjelmaa Eemin kanssa kehitellä. Tarjottavat oli yksinkertaisia, sellaisia, joita pienen lapsen äitini ehtii tehdä.

Aamupalalla tarjottiin itsetehtyjä sämpylöitä, jotka pyöräytin aamulla. Fiksumpaa olisi ollut tehdä taikina valmiiksi illalla jääkaappiin, mutta illalla se tuntui ylitsepääsemättömältä. Lisäksi oli paistovalmiita croissantteja, leivänpäällisiä, mehuja, kahvia, suklaata, jugurttia tekemälläni granolalla ja hedelmiä.

Syötiin yhdessä ja katsottiin, kun lapset leikki. Oli ihana seurata miten he kohtasivat toisensa ja toimivat keskenään. Oli mielenkiintoista nähdä, kuinka eri tavoin he pyrkivät vuorovaikutukseen ja miten he ratkovat ristiriitoja, kuten tilanteen, jossa lelu viedään tai halutaan sama asia kuin toisella. Aivan ihania pieniä ystäviä kaikki!

Yksi ystävistäni sai kyyneleet silmiini ihanasta eleestä. Hän antoi minulle Love-avaimenperän. Hän kertoi saaneensa sen itse aikoinaan, kun ei ollut vielä löytänyt rakkautta. Se oli pitkään hänelle tärkeä ja merkityksellinen. Nyt hän halusi antaa sen minulle, jotta minä voisin löytää rakkauden. Tämä avaimenperä on täysin samanlainen kuin Sinkkuelämää-elokuvassa. Elokuvassa Carrie saa avaimenperän assistentiltaan Louisilta. Elokuvassa Louis on jättämässä työnsä Carrien assistenttina, sillä hän menee naimisiin ja muuttaa. Louis antaa Carrielle avaimet takaisin, joissa on Love-avaimenperä. Carrie sanoo: “Don’t forget your love”ja ottaa avainnipusta avaimenperän antaakseen sen Louisille ja Louis vastaa: “No, I found my love. I’m leaving that with you”.

Nyt minulla on oma avaimenperä tuomassa onnea rakkaudessa. Tämä lahja ystävältä tarinan kanssa kosketti minua todella, se oli niin kauniisti ajateltu.

Sen lisäksi Eemi sai lahjaksi valokuvia ystäviensä kanssa ripustettavassa nauhassa. Minun kotini täyttyi kukkasista. Olihan kiitollinen ja onnellinen oli jälleen kerran mielettömistä ihmisistä ympärillä. Ihmissuhteet on kyllä elämän kantava voima!

Ihanaa ystävänpäivää!

-Iida

3 kommenttia

Sasa Villa 15.2.2020 - 09:42

Oli niin ihanaa nähdä, kiitos kun viitsit järjestää ❤️ – Sasa ja Lilja

Vastaa
iidaafel 15.2.2020 - 10:35

Kiitos Sasa, ihana, että tulitte kaikesta huolimatta❤️❤️ Olette rakkaita!

Vastaa
jason978 19.2.2020 - 08:00

You can now play Duo Icon Pack for PC on a desktop/laptop running Windows XP, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10 and MacOS/OS […]
https://appscrawl.com

Vastaa

kommentoi postausta