Home » 10 Dermosil-suosikkia

10 Dermosil-suosikkia

by Iida Åfeldt

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ DERMOSIL KANSSA

Olen tehnyt ensimmäisen Dermosil yhteistyöni kesällä 2018, eli yli vuosi sitten. Jo sitä ennen Dermosil oli minulle brändinä tuttu ja yhden erityisen tuotteen muistan löytyneen pitkään jo äitini meikkikaapista. Tämän yhteisen taipaleen aikana Dermosilin tuotevalikoimasta on muodostunut omia suosikkituotteita, joita olen jäänyt käyttämään.

Dermosil on kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, jonka tuotteita saa vain heidän omasta verkkokaupastaan. Instagramissani on käynnissa arvonta, jossa voi voittaa 50€ lahjakortin Dermosilille. Pääset osallistumaan tästä. 

Keittiökäsisaippua

Keittiön ehdoton varustus! Sitruksen tuoksu poistaa mm. sipulin ja kalan hajut käsistä. Silti tuoksu on mieto, eikä jää tuoksumaan voimakkaana. Ennen pesin kädet tiskiaineella, mutta se kuivatti käsiä paljon ja sitä aina lorahti liikaa. Pumppupullo on kätevä ja saippua hellävarainen käsille. Se on myös vegaaninen.

Yleispuhdistusaine

Kaikki Dermosilin kodin siivoustuotteet ovat ECOCERT sertifioituja, biohajoavia ja 99,8-100% luonnollista alkuperää. Olen todella tykästynyt kaikkiin siivoustuotteisiin, mutta yleispuhdistus on ihan ykkönen, jos pitää valita vain yksi. Se käy niin moneen!

Vitamin E Puhdistusvaahto

No aivan paras puhdistusvaahto jokapäiväiseen käyttöön. Tykkään käyttää tätä suihkussa käydessä. Tuote on vegaaninen ja sopii kaikille ihotyypeille.

Nature Kasvovesi

Todella hyvä kasvovesi, joka on jäänyt suosikiksi. Puhdistaa kasvot hyvin. Tuote on vegaaninen ja ECOCERT sertifioitu. Tuotteessa on mieto tuoksu, joka tulee raaka-aineista, siihen ei ole lisätty tuoksua.

Nature Deo Roll-On

Todella hyvä deodorantti. Ja parasta on ECOCERT merkintä, luonnonmukaisuus, alumiinitomuus ja vegaanisuus. Dermosilin Nature sarja myös tehdään Suomessa, mikä on kiva juttu. Muut tuotteet tehdään Pohjoismaissa sekä Euroopassa.

Sensitive Höyläysvaahto

Sensitive sarja on kokonaan hajustamaton ja sillä on iho- ja astmaliiton allergiatunnus. Koko sarjassa on paljon suosikkeja, sillä ne käy koko perheelle vauvasta alkaen, mutta erityisesti tykkään höyläysvaahdosta. Se sopii herkälle iholleni todella hyvin.

Aurinkopuuteri

Tämä tuote on ollut äitini käytössä kauan ja siten siitä tuli oma ensimmäinen Dermosil tuotteeni. Aivan mahtava sävy näissä puuterikuulissa. Nämä ovat käytössä kyllä ihan päivittäin! Hajustamattomat ja vielä allergiatunnuksen omaavat!

Maximazing Most Proof ripsiväri

Heinäkuussa tämän sain ja sen jälkeen en ole muuta käyttänyt. Ja olen saanut tämä aikana enemmän kyselyitä ripsaristani kuin koskaan ennen. Tämä tekee ripsistä pitkät ja erotellut. Se lähtee pois 38 asteisella vedellä, josta itse tykkään ominaisuutena tosi paljon.

Ripsi -ja kulmageeli

Kun sain tämän ensi kerran itselleni, pikkusiskoni vei sen. Silloin tajusin, että kyseessä taitaa olla hyvä tuote. Käytän geeliä kulmiin, se on väritön, joten laitan sitä lopuksi kulmiin. Se laittaa tuuheat karvani hyvään järjestykseen.Tuote on hajuton ja sillä on allergiatunnus.

Rock’n’Roll Eyeliner

Tämä on uutuustuote. Katsoin alkuun, että mikähän tämäkin taas on ja kokeilun jälkeen mietin, että miksi tätä ei ole ennen keksitty! Rajauskynässä on pieni rulla, joka pyörii ja sillä saa piirrettyä todella pientä ja tarkkaa rajausta aivan ripsen tyveen. Sillä onnistun jopa minä, jolle rajauksen tarkka tekeminen on vaikeaa.

Onko näistä tuotteista joku oma suosikkisi?

-Iida

3 kommenttia

ida ihana 28.9.2019 - 16:14

Olen saanut paljon dermosilin suihku- ja ihonhoitotuotteita lahjaksi, ja kaikkiin olen ollut tyytyväinen 🙂 Suihkugeeleissä ja rasvoissa on ollut poikkeuksetta ihana, raikas tuoksu <3 Pitääpä tutustua tuohon dermosilin meikkivalikoimaan paremmin 🙂
Kiitos vinkeistä ja ihanaa viikonloppua!<3
Ida Kotona kaupungissa -blogista
http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

Vastaa
iidaafel 29.9.2019 - 23:51

Onpa tosi kiva kuulla, että säkin tykkäät Dermosil-tuotteista!

Vastaa
Parhaat lahjat iholle Dermosililta - iidanmatkassa.fi 14.9.2022 - 12:24

[…] 10 Dermosil-suosikkia […]

Vastaa

kommentoi postausta