Home » Parhaat lahjat iholle Dermosililta

Parhaat lahjat iholle Dermosililta

by Iida Åfeldt

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ DERMOSIL

Minä haluan jouluna perheen ja läheisten ystävien lisäksi muistaa meidän elämään ja arkeen vaikuttavia henkilöitä. Monia sellaisia, joita ei tunne niin henkilökohtaisesti, että olisi helppoa keksiä tarpeellinen lahja. Mutta jotain haluaa antaa kuin kiitokseksi, osoittaakseen kiitollisuutta tästä vuodesta. Jotenkin muistaminen kuuluu joulun aikaan, muttei kukaan halua antaa kenellekään enempää turhaa tavaraa.

Parhaita lahjoja on kaksi. Jotakin syötävää tai lahja iholle.

Ihonhoitotuotteet tulevat usein tarpeeseen ja pääsevät käyttöön. Parhaassa tapauksessa jo joulusaunaan. Dermosil on kotimainen kosmetikkatuotteiden valmistaja ja perheyritys, jonka tuotteita myydän dermosil.fi-verkkokaupassa.

Dermosilin valikoimasta löytyy aivan ihania tuotteita aivan kaikille. Heidän laajasta valikoimasta löytyy vegaanisia tuotteita, kotimaista luonnonkosmetiikkaa, hajusteettomia tuotteita sekä iho- ja allergia tunnuksen omaavia tuotteita. Löytyy vauvalle, nuorelle, miehelle, naiselle, koiralle ja kotiin!

Minä valitsin joulun sesonkituotteista omat suosikkini, jotka päätyvät lahjaksi läheisille. Paitsi vaaleanpunaisen meikkipussin aion pitää itse, se on vain niin minua! Joulupakkauksissa on muuten valmis lahjalaatikko, eli paketointiakaan ei tarvitse miettiä.

Emma -lahjapakkaus sisältää käsisaippuan ja käsirasvan. Tuotteet ovat vegaanisia ja tuoksuvavat miedosti marjoille. Pidän Dermosilin saippuoita todella paljon ja tämä onkin ihana antaa lahjaksi. Joulupakkauksen hinta on 9,90€.

Lisa -lahjapakkaus  sisältää viisi pientä käsirasvaa. Rasvat ovat kaikki erilaisia. Minua viehätti pakkausten ulkonäkö ja pieni koko. Ne sujahtavat helposti käsilaukkuun tai lentomatkalle mukaan. Lisäksi ne voi antaa kaikki lahjaksi samalle henkilölle tai laittaa yhden rasvan koristamaan lahjapakettia eri henkilöille. Itse erittelen rasvat ja laitan pienen palan Dermosiliä useampaan lahjaan mukaan. Hinta pakkaukselle on 8,50€.

Nora -lahjapakkaus pitää sisällään Shadow linerin ja silmänrajauskynän. Molemmat ovat hajustettomia. Shadow liner on ruusukullanhohtoinen ja siinä yhdistyy rajauskynä ja luomiväri. Shadow liner tuo vähän glitteriä pyhiin! Silmänrajauskynä on yönmusta ja sillä saa tarkan rajan ylä ja ala luomiin. Tuotteessa on toisessa päässä häivytin, jonka saa irti ja sieltä paljastuu terotin. Tuote on vegaaninen. Pakkauksen hinta on 9,90€.

Ilma -lahjapakkaus sopii jokaiselle! Se on juuri kasvojen iholle, jota kylmä ilma ja viima koettelevat. Mukana tulee talvikasvovoide ja kuoriva yöseerumi. Talvikasvovoide on ravitseva, kuivalle ja kiristävälle iholle, sopii yö- ja päivävoiteeksi ja voidaan käyttää halutessa vain kasvojen ongelmakohtiin. Kuoriva yöseerumi palauttaa ihon hehkun yön aikana ja se parantaa ihon tasapainoa. Nämä tuotteet tekisi mieli antaa lahjaksi itselleen, mutta uskon äitini saavan näistä enemmän iloa. Hän joutuu oleilemaan ulkona paljon, sillä omakotitalon kanssa on paljon pihahommia myös talvella. Pakkauksen hinta on 17,90€.

Holly Jolly Meikkilaukku on sellainen, jonka tosiaan pidänkin itse. Se on juuri sopivan kokoinen tarpeeseeni ja aivan ihanan vaaleanpunainen. Sisältä raidallinen kuin polkkakarkki. Voi tosin olla, että joudun tilaamaan tämän vielä äidille ja siskoille lahjaksi, sillä hekin ihastuivat tähän sen nähtyään. Meikkilaukun hinta on 9,90€.

Tästä pääset Dermosil-kauppaan!

-Iida

LUE MYÖS

10 Dermosil-suosikkia

kommentoi postausta