Home » Arkimekkosuosikit syksyyn

Arkimekkosuosikit syksyyn

by Iida Åfeldt

Mikä sen parempaa, kuin tehdä löytöjä omasta kaapista. Kesän jälkeen on ihana kaivaa paksummat vaatteet. Monet ihanuudet on unohtunut jo kesän aikana ja ne tuntuvatkin nyt ihan uusilta. Minulle ainakin käy näin!  Toki monia mekkoja voi käyttää ihan vuoden ympäri, mutta syksyllä sukkahousut ja neuleet muuttavat kesämekonkin ilmeen aivan erilaiseksi. Tykkään kerroksellisuudesta ja se on syksyssä juuri parasta.

Esittelen tässä postauksessa teille oman kaappini neljä luottomekkoa. Miellän ne hyvin arkisiksi mekoiksi, koska ne ovat trikoomekkoja, yksinkertaisia ja helppoja pitää. Ja tietty mukavia päällä! Tykkään itse käyttää mekkoja paljon myös farkkujen kanssa.  Kaikissa näissä vaatteissa minulla on koko L.

Metsolan musta tunika

Tämä on todella ihana vaate ja miellän tämän syksyvaatteeksi. Tässä on pitkät hihat ja värikin on musta, eli juuri sopiva pimeään aikaan! Joinain aamuna vain musta on se kaikkein parhain valinta. Ihanat röyhelöt tekevät tunikasta naisellisen ja pehmeän, vaikka väri onkin kova. Tunikan kanssa voi ola hyvin farkut, sukkikset tai legginssit. Vaihtoehdot tuovat asuun vaihtelua.

Kanto Design Sopiva tunika

Tämä tunika ei pääse kyllä oikeuksiinsa henkarissa, mutta on aivan ihana päällä. Tunika on paksumpaa kangasta, collegea. Lisäksi se on sopivan pitkä ja takaa vielä pidempi kuin edestä, eli ideaali lasten kanssa leikkiessä ja touhutessa. Käytin tätä todella paljon ollessani töissä päiväkodissa. Nyt oikein odotan, että pääsen taas käyttämään tätä vaatetta!

Kaiko Belted T-Shirt Dress mekko

Minulla on kaksin kappalein tätä Kaikon ihanaa mekkoa lyhyillä hihoilla. Toinen on ruskean sävyssä ja toinen kauniilla ruusu-kuosilla. Molempia olen pitänyt hyvin paljon kesällä, mutta jatkan näiden käyttöä myös syksyllä. Alle voi pukea sukkikset tai farkut ja kaveriksi joku muhkea neuletakki!

Kaiko Belted Dress mekko

Minulla on tämä saman mallinen mekko myös pitkillä hihoilla. Tämän mekon sävyt ovat todella syksyiset mielestäni! Sopii loppuvuoteen ihanasti. Olen yksinkertaisesti rakastunut tähän mekkomalliin, sillä mielestäni se sopii minun vartalolleni niin hyvin. Vyötärölle solmittavat nauhat korostavat muotojani. Lisäksi vaate on mukava päällä ja toimii hyvin arjessa.

LUE MYÖS

Kaikki vaaleanpunaiset paitani

Esittelyssä neljä mekkoa ja niiden tarinat

13 kommenttia

Nina H 9.9.2020 - 16:23

Ihania mekkoja!! Just siivosin komeroita ja laitoin kesävaatteita säilöön. Nyt syksyyn ” löytyi” komerosta kaikkea kivaa, mitä oli ihan unohtanut. Ihanaa syksyä sinulle ja Eemille!

Vastaa
iidaafel 9.9.2020 - 21:16

Toi on niin ihanaa! Tuntuu niin hyvältä löytää jotain ihanaa, jonka jo on unohtanut omistavansa! Ihanaa syksyä sinnekin <3

Vastaa
omh 9.9.2020 - 18:01

Onpa kauniita mekkoja! Löysin blogisi ihan vastikään ja voi että, onneksi löysin. En ole aikoihin saanut mistään blogista mitään irti, mutta tämä sinun on aivan ihana. Teksteistäsi saa paljon ajattelemisen aihetta ja hyvää mieltä, kuvat ovat inspiroivia ja vaikutat todella aidolta, vilpittömältä ihmiseltä. Tätä jään ehdottomasti lukemaan. Kaikkea hyvää sinulle, olet upea! <3 Ja tietenkin myös Eemille 🙂

Vastaa
iidaafel 9.9.2020 - 21:16

Voi ihanaa, kiitos todella paljon! Kiva, että olet löytänyt tänne. Ihanaa syksyä <3

Vastaa
Seuraaja 9.9.2020 - 18:40

Nuo Kaikon mekot ovat ihania! 😍

Vastaa
iidaafel 9.9.2020 - 21:15

Ne niin on!! <3<3

Vastaa
Anonymous 9.9.2020 - 20:53

Oi, miten ihania kaikki!

Vastaa
iidaafel 9.9.2020 - 21:15

Kiitos, tykkään myös!

Vastaa
Anonymous 9.9.2020 - 21:47

Hei! Pakko myöntää, että aikoinani löysin blogisi raskaudestasi seuranneen ns. mediakohun seurauksena. Olin itsekin tuolloin raskaana ja ajattelin, että seurailen vaan miten toisen erilainen raskaustilanne etenee. Kuitenkin, 2,5 vuotta myöhemmin, palaan yhä tasaisin väliajoin lukemaan blogiasi ja olen tykännyt kovin kirjoitustyylistäsi ja kuvistasi. Kerrot piristävän totuudenmukaisesti asioista ja kuviesi tunnelma ja värimaailma iskevät.

Toivottavasti yritystoimintasi jatkuu noususuhdanteisesti, jatkat kirjoittamista, etkä anna joidenkin (yleensä kaltaisteni anonyymien tyyppien) raadollisten ja typerien kommenttien vaikuttaa itseesi! Ihanaa syksyä!

Vastaa
iidaafel 10.9.2020 - 08:38

Hei kiitos todella paljon, olipa ihana saada palautetta! Iloa teidän syksyyn <3

Vastaa
minnis 10.9.2020 - 20:46

Ihania mekkoja! Tuo Kaikon mekko-kuva sinusta on super voimaannuttava, kaunis ja sopii väreiltään (kaikkinensa!) tähän syksyyn. Se ehkä näistä mekoista puhutteli eniten.

Minna

Vastaa
iidaafel 10.9.2020 - 20:55

Kiitos Minna tosi paljon! Se on aivan ihana kuva <3

Vastaa
Maariska 11.9.2020 - 13:09

Ihania kyllä nuo Kaikon mekot sekä lyhyillä, että pitkillä hihoilla ja toimii tosiaan lämpimien sukkiksien tai farkkujenkin kanssa ympäri vuoden. Tuo vihreä sopii sulle kyllä tosi hyvin! Ilme muuttuu myös sillä, jos laittaa jalkaan vaikka korolliset saappaat, esim. https://www.xn--kenkkaupat-t5a.fi/naisten-korolliset-saappaat/k-352 kesäsandaalien sijaan. Mekot on kyllä niin mukavia vaatteita sekä kotona, että töissä ja istuvat niin monenlaisille vartaloille. Miellyttävä materiaali ja malli saa kyllä valitsemaan mekon päälle harva se päivä.

Vastaa

kommentoi postausta