Home » Eemin ulkovaatteet kevääseen

Eemin ulkovaatteet kevääseen

by Iida Åfeldt

*osa tuotteista saatu pr-lahjana

Kuvissa Eemin kevään vaatevalikoima. Tänä vuonna pääsin varusteiden hankinnassa todella helpolla, sillä sain pr-lahjana *Reima Kit -pakkauksen. Valittavana on kolmea erilaista pakettia, joiden sisältöön voi itse vaikuttaa annettujen vaihtoehtojen puitteissa. Valitsin kattavan Reima Kit-pakkauksen, joka sisälsi haalarin ja asusteet sekä kenkäpaketin. Reima Kit-palvelu toimittaa aina kulloiseenkin sesonkiin tarvittavat ulkoiluvarusteet valitussa koossa ja värissä. Palvelu toimii kuukausi- tai halutessa kertamaksulla. Kauden jälkeen vaatteet voi palauttaa Reimalle mukana tulevassa palautuspussissa. Myyntipalvelu Emmy kuvaa ja myy vaatteet ja palvelun käyttäjä saa jopa 50 % maksamastaan hinnasta takaisin. Eli Reima Kit-palvelun avulla voi saada kaikki kauden varusteet kerralla kotiin läpi vuoden ja halutessa he hoitavat niiden kierrättämisenkin puolesta. Kätevää! Lisää palvelusta voit lukea täältä.

Olen selvästi mieltynyt vihreään väriin, sillä se jatkaa aina vaan päävärinä Eemin ulkovaatteissa. Koko viime vuoden Eemi käytti vihreää Polarn O. Pyretin vihreää kuorihaalaria ja nyt talvella hänellä on ollut Reiman vihreä kettukuvioinen toppahaalari. Tämän vuoden välikausihaalari on khakinvihreä ja vihreä on myös kevät-takki! Eemille vihreä sopii todella hyvin ja siihen käy monen väriset asusteet.

Kuvassa näkyvien varusteiden lisäksi Eemillä on kurahousut, kuratakki ja kumisaappaat päiväkodilla.

Eemi käyttää vaatekokoa 98, mutta kaikki ulkovaatteet ovat kokoa 104. Ulkovaatteet saa olla tilavia, sellaisia, joissa on on helppo liikkua. Lisäksi uskon näiden nyt hankittujen välikausivarusteiden menevän tämän vuoden, jolloin syksyllä ei tarvitse hankkia mitään. Kuravaatteet saa olla 1-2 kokoa suuremmat, jotta ne mahtuvat hyvin ulkovaatteiden päälle.

Tästä voi kurkata viime vuoden ulkovaatteista

Eemin talvivarusteet

Eemin välikausivaatteet

Villervalla välikausitakki on löytynyt viime vuonna kirpputorilta. Mielestäni se on niin Eemin näköinen ja ihanaa, kun se pääsee nyt käyttöön!

Takin kanssa on Polarn O. Pyret Weather Pro -kuorihousut. Eemillä oli saman merkin kuorihousut koossa 86 käytössä 1-vuotiaasta yli 2-vuotiaaksi ja vasta annoin ne eteenpäin. Nämä housut ostin joulukuussa, kun  kuorivaatteet olivat Popilla -20% normaalihinnoista. Valitsin koon 104 ja toivon näiden olevan yhtä pitkäikäiset kuin edeltäjänsäkin ellei yhtäkkistä kasvupyrähdystä tapahdu. Housut pitävät vettä todella hyvin ja harvoin kurahousut on näiden kanssa tarpeen.

Takki ja housut on kiva yhdistelmä. Niitä voi käyttää yhdessä ja erikseen sään mukaan. Toisinaan pelkät ulkohousut paidan kanssa hiekkalaatikolla ja toisinaan pelkkä takki kauppareissulle!

*Reima välikausihaalari saatu

Eemillä on ollut tähän mennessä aina Polarn O. Pyretin kuorihaalari välikauteen ja nyt ensi kertaa sitten Reiman haalari. Kiva saada kokemusta, jotta haalareita voi paremmin vertailla. Koen haalarin olevan taaperolle ehdoton. Sen pukeminen on helppoa ja selkä ei vahingossakaan ole paljaana. Eemille riittää yksi haalari. Haalarin tarvitsiessa pesua, on hänellä housut ja takki, joita käyttää.

Alkukeväästä haalarin alle tarvitsee välikerrosta. Eemi sai isomummolta 2-vuotislahjaksi villahaalarin kokoa 98, joka silloin näytti todella isolta. Talven käytössä ollut 90 cm Kivat -villahaalari alkaa olla nafti ja kokeilin tätä “isoa” haalaria Eemille. Se olikin juuri sopiva. Isomummon tekemä villatakki on myös kovassa käytössä kerrospukeutumisessa.

*Reima hanskat saatu

Hankoja ja käsineita löytyy useammat. Polarn O. Pyretin kuorihanskoja löytyy kahdet, toiset ovat päiväkodissa. Ne ovat olleet käytössä jo 1,5 vuotta ja mahtuvat edelleen. Ne pitävät hyvin vettä ja ovat suosikkini. Reima Kit -pakkauksessa tuli todella kivan oloiset hanskat välikauteen. Hanskoissa on ohuempi vuori kuin Popin hanskoissa, joten toimivat hyvin myöhemmin keväällä. Ohuita villalapasia ja sormikkaita meillä on useampia pareja. Niitä voi käyttää kurahanskojen alla, talvella nahkahankojen alle ja sellaisenaan loppukeväästä.

*Reima Patter -kengät saatu

Reima Kit -paketissa tuli Reima Patter -kengät kevääseen. Näiden lisäksi ostin viime syksynä Eemille Feelmaxin paljasjalkakangät. Kengät piti ennakkotilata. Ne saapuivat melko myöhään ja olivat liian isot. Harmitti silloin todella paljon, mutta nyt ei enää! Kengät pääsevät käyttöön nyt. Myöhemmäksi täytyy hankkia jotkut paljasjalkakengät kesään, lenkkarityyliset! Ja mahdollisesti jotkut sandaalit. Saa laittaa vinkkiä hyväksi havaituista!

*vihreä Metsolan pipo ja tuubuhuivi saatu

Asusteet sopivat ihanasti muihin varusteisiin! Keltainen Gugguug pipo ja tuubu on viime keväältä. Pipo menee juuri ja juuri tämän kevään. Rakastan kyseistä settiä, se on niin ihanan värinen! Vihreä Metsolan setti on paksua puuvillaa ja oranssi Metsolan setti taas trikoota. Ne ovat tämän kevään uutuuksia. Oranssin ostin itse, mutta vihreän sain pr-lahjaksi.

4 kommenttia

HerttaT 10.3.2021 - 12:25

Tää oli tarpeellinen juttu toisen taaperon äidille, joka yleensä aina liian myöhään havahtuu välikauteen 😀 Ehkä jo pikkuhiljaa vois alkaa katella näitä vermeitä. Kai tämäkin talvi tästä jo pian hellittää. Hei DD stepillä on kivoja vk-kenkiä myös. Aika hauskoilla kuvillakin, esim. nämä https://lestikas.fi/product/45/dd-step-kaivuri-pienten-valikausikengat-sky-blue 🙂

Vastaa
iidaafel 10.3.2021 - 13:08

Hei kiitos ja ihan mahtava kenkävinkki, onpa tosi kivaja ja hyvän hintaisia!

Vastaa
Ingrid / kultarinta.fi 10.3.2021 - 18:50

Tuo harmahtavan vihreä on aina vaan niin ihana sävy vaatteessa kuin vaatteessa! 🤍 pikkulasten hanskasouvi on kyllä aina ihan omaa luokkaansa, siinä asiassa lasten kasvaminen tuntuu erityisen mukavalta, jotenkin helpottaa 😅

Vastaa
iidaafel 11.3.2021 - 12:18

Joo se on minustakin niin ihana väri!

Vastaa

kommentoi postausta