Home » Evoke Protein Bars

Evoke Protein Bars

by Iida Åfeldt

*Kaupallinen yhteistyö, kts. lisää täältä.

CSC_0199.JPG

Evoke lähetti minulle postissa laatikollisen tuotteitaan. Evoke myy kahta proteiinimehua sekä uutuutena kahta eri makuista proteiinipatukkaa. Tuotteita mainostetaan luonnollisina, gluteenittomina, maidottomina, vegaanisina ja lisäaineettomina. Tuotteet sopivat urheilusta palautumiseen tai ennen treeniä. Yksi erityinen Evoken proteiinipatukoiden mainoslause oli minulle mieleen: “Sopii vaikkapa lapsille päiväkodin metsäretkelle evääksi”. Mainoslause osui ja upposi lastentarhanopettajaan, joka näkee kaikenlaisia eväitä ohjeistuksista huolimatta. Ilahduin myös siitä, että Evoke Oy on uusi suomalainen yritys Salosta, vaikka tuotteet tehdäänkin muualla.

CSC_0203.JPG

Protein Crunch Choco-Raisin on ulkonäöllisesti mielestäni herkullisempi paukka. Suklaa on oma pakkomielteeni, joten tietysti tämä maistui. Patukka on nimensä mukaan rapea, rapsahtava patukka, jossa on suutuntumaa. 

Sisältö: Agave- ja riisisiirappi, soijamurskaa ja -paloja, manteleita 6%, soijaproteiinia, rusinoita  4,2%, soijaöljyä, kaakaonibsejä 1,8%, soijalesetiini ja luontainen aromi.

Protein Crunch Red Berries on todella hyvän makuinen, vaikka se on ulkonäöltä melko köyhän näköinen. Se oli mielestäni kuitenkin parempi kuin Choco-Raisin, vaikka yleensä suklaa menee kaikessa edelle. 

Sisältö: Agave- ja riisisiirappi, soijapaloja- ja murskaa, manteleita 6,1%, kuivattuja karpaloita 1,5%, soijaöljyä, mustikoita 0,9%, mansikoita 0,9%, soijalesetiini ja luontainen aromi.

 

Patukoiden ravintoarvot löytyvät tuotteiden nettisivuilta. Hiilihydraatteja on aika reilusti, mutta tuotteet suunnattu ennen tai jälkeen urheilusuorituksen. Mielestäni nämä patukat ovat mukavan rapeita, mutta usein proteiinipatukat ovat hieman kuivia ja niin nämäkin. Lisäksi en itse juurikaan suosi soijatuotteita ruokavaliossani kuin satunnaisesti, joten tämmöinen patukka varmasti silloin tällöin ok. Joskus myös kiireeseen tarvitsee nopeaa evästä ja silloin on hyvä olla erilaisia patukoita mukana menossa. Itse olen käyttänyt näitä patukoita myös myslin tapaan, ne murskautuvat hyvin, jolloin niitä voi sirotella jugurtin, rahkan tai smoothiekulhon päälle. Toki niitä voi pilkkoa kulhoon ja ottaa mukaan sohvalle muiden makeisten sijaan. Ja kuten mainoslause sanoi, nämä ovat lapsillekin hyvä vaihtoehto.

CSC_0201.JPG

Evokella on kahta proteiinimehua, jotka olivat heidän ensimmäinen markkinoille tullut tuote. Mehut maistuivat minulle sen verran hyvin, että en ehtinyt niitä edes kuvailla. Patukoita  sen sijaan minulla on edelleenkin. Mehu tuntuu paljon luonnollisemmalta vaihtoehdolta treenin jälkeen, jolloin muutenkin juon veteen tai kauramaitoon sekoitettua riisiproteiinia. Lisäksi satuin tuotteiden saapumisen aikaan olemaan kuumeessa ja proteiinimehut osoittautuivat sopivaksi ravinnoksi tuolloin, kun mikään kiinteä ei maistunut. Protein Juice Tropical Fruits ja Protein Juice Orange ovat hedelmämehuun valmistettuja juomia, joissa on lisättynä soijaproteiinia, vitamiineja ja kivennäisaineita. Mehut olivat hyvän makuisia ja pidin niistä enemmän kuin patukoista. Mehujen ja patukoiden sisällysluettelot ja ravintosisällöt ovat nettisivuilla nähtävillä. Evoken nettisivuilta näkee myös mistä tuotteita on mahdollista ostaa!

Onko sinulle kokemusta tuotteita, mitä pidit?

-Iida

CSC_0197.JPG

 

 

 

kommentoi postausta