Home » Gluteeniton ja vegaaninen suolainen piirakka

Gluteeniton ja vegaaninen suolainen piirakka

by Iida Åfeldt

Hirveää miten vähän ruokajuttuja on tullut blogissa jaettua viime aikoina. Nautin ruoanlaittamisesta, muttei kokkailut päädy reseptiksi asti. Jälkeenpäin en muista tarkkoja ainesosien määriä, jotta voisin laittaa reseptiä jakoon. Viime viikolla ystäni ollessa meillä kylässä tein meille todella hyvän vegaanisen ja gluteenittoman suolaisen piirakan. Otin ihan asiakseni kirjata ainesosat ylös unohdusten välttämiseksi.

Suolainen piirakka on siitä näppärä, että siitä syö useamman kerran ja vaihtelua tuo erilaiset salaatit sen lisukkeena. Piirakan täytteitäkin on helppo muokata sen mukaan mitä jääkaapista löytyy. Tämä piirakkaa paranee vain päiväpäivältä! Piirakka kannattaakin melkein tehdä päivää etukäteen ennen tarjoilua, jotta se ehtii kunnolla vetäytyä.

6 kommenttia

Annastiina163 13.8.2021 - 21:31

Kuola valuu jo. Kiitos!

Vastaa
iidaafel 14.8.2021 - 10:21

Joo tämä on hyvää!!

Vastaa
Laura N. 13.8.2021 - 21:45

Kiitos tästä ohjeesta Iida! Tällaista oonkin kaivannut – vaikuttaa super helpolta ja nopealta 😍

Ihanaa viikonloppua teille!

Vastaa
iidaafel 14.8.2021 - 10:22

Hei kiitos! Onpa kiva kuulla, tää tosiaan on nopea ja kiva tarjottava moneen tilanteeseen!

Ihanaa viikonloppua💜

Vastaa
Cesilia 19.8.2021 - 10:05

Mitä jauhoja käytit? 🙂 Noita seoksia kun on jos jonkinlaista ja pari kertaa olen täysin epäonnistunut kun jauhot eivät ole mätsänneet 🙂

Vastaa
iidaafel 19.8.2021 - 15:16

Muistaakseni käytin tähän Pirkan vaaleaa jauhoseosta 🙂

Vastaa

kommentoi postausta