Home » Huhtikuun kirppislöydöt

Huhtikuun kirppislöydöt

by Iida Åfeldt

Huhtikuu oli täysin Eemin kirppiskuukausi! Kaikki tämän kuun löydökset ovat hänelle. Huhtikuussa sairastimme koronaa ja vietimme kaksi viikkoa eristyksessä. Arkeen paluun jälkeen olemme käyneet kerran kirppiksellä. Muutamat löydöt teki äitini, joka selaa aktiivisesti Facebookin Marketplacea ja paikallisia kirppisryhmiä.

Polkupyörä 30 € Facebook-kirppis

Äitini löysi pöyrän paikallisesta Facebook-kirppikseltä ja osti sen Eemille. Eemi ei toistaiseksi ole suostunut ajamaan potkupyörällä, eikä halua sitä edes kokeilla, vaikka sellainen meiltä löytyy. Tämän pyörän kyytiin hän meni innokkaasti. Pyörässä on työntöaisa, joten aikuisen kanssa on kiva harjoitella. Mahdollisesti työntöaisan voisi myös laittaa potkupyörään tuomaan turvaa harjoitteluun!

Autot -Duplot 15 € Facebook -kirppis

Duplo autonkuljetusauto 12 € Viirin kirppis

Duplo kuorma-auto 7 € Viirin kirppis

Äitini löysi Autot-sarjan duplosetin paikalliselta facebook-kirppikseltä, kun olimme sairaana ja ostin sen sitten Eemille. Se toi kyllä valtavasti iloa eristyksessä ja on edelleen suosiossa. Viirin kirppikseltä löytyi kuorma-auto ja autonkuljetusauto, jotka ostin. Duplot ovat nyt kovassa suosiossa ja niillä leikitään mielellään. Joululahjaksi ostin Eemille ison kasan käytettyjä Duplo kulkeneuvoja torista ja nyt kokoelma sai muutaman lisää! Katso joulukuun kirppislöydöt tästä!

Plasto kuorma-auto 8 €  Viirin kirppis

Plasto paloauto 5 €  Viirin kirppis

Mummin hiekkalaatikolle löytyi kaksi hyvää autoa leikkeihin! Niitä olemmekin Eemin kanssa katselleet ja yrittäneet etsiä.Nyt löytyi muutama!

kommentoi postausta