Home » Joulukuun kirppislöydöt

Joulukuun kirppislöydöt

by Iida Åfeldt

Joulukuussa kävin vain kertaalleen kirppiksellä ja löytöjen puolesta tämä on varmasti vuoden huonoin kirppiskuukausi. Joulukuussa on joulu, jonka vuoksi ei tullut osteltua juurikaan ylimääräistä, joka vaikutti sitten asiaan. Joulukuun löydöt olivat lukuunottamatta joululahjoja. Veljeni sai joulupaidan ja ystävän lapsi Scleich hevoset. Eemi sai Gugguun hupparit lahjaksi. Alkuun ostin yhden hupparin leggienssien kanssa, sillä myyjä myi ne settinä. Huppari oli kuitenkin todella nafti, joten metsästin käsiini suuremman. Lopputuloksena ostin Eemille kaksi hupparia, 104 ja 110 koossa, ja Eemille nafti 92 koon huppari pääsi sitten ystävän lapselle.

Kaiken kaikkiaan tämä vuosi on ollut todella hyvä kirppisvuosi ja olen ostanut todella paljon vaatteita meille molemmille käytettynä. Olen ostanut monia monia synttäri-, vauva- ja joululahjoja käytettynä. Olen myös myynyt itse Torissa, Facebookissa ja kahdesti ottanut viikon mittaisen myyntijakson fyysiseltä kirpparilta. Tänä vuonna hurahdin tähän kirppistelyyn. Eikä tilanne aina ole todellakaan ollut tämä! Muistan, että aika paljon vauvavuonna tuli ostettua uutta, sillä oli yllättävän uuvuttavaa pyöriä kirppareilla etsien juuri oikeaa kokoa tai metsästää netistä jotain, sopia noutoja tai maksella posteja. Nyt minulla on ollut enemmän voimavaroja ja olen löytänyt kirppistelystä oman jutun, se on vähän kuin harrastus nykyään!

Tästä vuodesta jäi mieleen erityisesti marraskuun löydöt, joista todella tykkäsin ja kesäkuun löydöt, jolloin ostin monta ihanaa astiaa!

1. GUGGUU HUPPARI 9€ Facebook-kirppis

2. GUGGUU HUPPARI 15 € tori.fi

3. GUGGUU HUPPARI 20 € tori.fi

JACK&JONES JOULUPAITA 5 € Relove

SCHLEICH HEVOSET 10€ tori.fi

GUGGUU TRIKOO PANTS 4 € Facebook-kirppis

GUGGUU LEGGINSSIT 5 € Facebook-kirppis

LUE MYÖS

Tammikuun kirppislöydöt

Helmikuun kirppislöydöt

Maaliskuun kirppislöydöt

Huhtikuun kirppislöydöt

Kesäkuun kirppislöydöt

Heinäkuun kirppislöydöt

Elokuun kirppislöydöt

Syyskuun kirppislöydöt

Lokakuun kirppislöydöt

Marrakuun kirppislöydöt

2 kommenttia

Anonymous 31.12.2020 - 15:03

Ihania löytöjä. Toivottavasti tämä kirppislöydöt jatkuu myös ensi vuonna nämä olleet tosi kivoja ja näitä olen odottanut milloin tulee uusi. Mukavaa Uuta vuotta

Vastaa
iidaafel 31.12.2020 - 15:56

Hei kiitos todella paljon, tosi kiva kuulla!

Vastaa

kommentoi postausta