Home » Maailman mukavimmat treenivaatteet valmistetaan muovipulloista

Maailman mukavimmat treenivaatteet valmistetaan muovipulloista

by Iida Åfeldt

       

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ  WEEKEDBEE

Koronavuosi on haastanut omaa liikkumistani tosi paljon. Hyvin käynnistynyt uimaharrastus on ollut tauolla monta kuukautta ja kuntosalillekaan ei ole ollut asiaa. Kaikki kotijumppailu on ajatuksena tuntunut vaikealta. En ole oikein mieltänyt sitä omaksi jutukseni. En ole oikein tiennyt mitä kotona voisin tehdä, vaikka saatavillani olisi valtavasti materiaalia. Arkiliikuntani on vähentynyt huomattavasti, kun teen töitä kotoa käsin. Liikkumiseni onkin rajoittunut päiväkodin ja kodin välisiin matkoihin ja satunnaisiin kauppareissuihin.

Alkuvuodesta keksimme ystäväni kanssa alkaa jumpata yhdessä videopuhelun välityksellä. Ystäväni asuu toisella paikkakunnalla, jonka takia fyysinen tapaaminen säännöllisesti ei onnistu. Etäjumppa on kuitenkin onnistunut ja olemme aina sopineet yhden yhteisen treenin viikkoon. Ystäväni on suunnitellut ja ohjannut jumpat, eli minä olen vain voinut tehdä perässä! Lisäksi olemme sopineet, että kumpikin tahollaan tekee jumpan itsekseen, jolloin viikkoon tulee kaksi jumppaa.

Lisäksi olen löytänyt Etätreenit.fi sivuilta Tanssibileet -videoita, joista olen innostunut täysin! Kyseessä on puolen tunnin lattaritanssi-treenit missä ja milloin vain tehtäväksi.

Asenteeni kotona jumppaamisesta on muuttunut, kun olen löytänyt itselleni miellekkäitä tapoja liikkua kotona. Tanssiminen on itselleni helppoa ja tunnen osaavani tanssia, jolloin kynnys liikkua on matala. Kotona kukaan ei ole katsomassa ja sitä voi revitellä just niin kuin haluaa. Myös Eemi on tykännyt osallistua tanssimiseen. Hyvän ystävän kanssa etäjumppaaminen tuntuu sekin helpolta kuin tehdä täysin yksin. Siinä molemmat voi tsempata toisiaan ja hyvä tekemisen meininki säilyy. Kun yhteiset treenit on etukäteen sovittu, niistä ei niin helposti myöskään luista, vaan motivaatio säilyy.

Innostus liikkumista kohtaan tuntuu lisääntyvän liikkuessa!

Sitä innostusta on lisännyt myös Girlfriend Collective vaatteet, joissa liikkuminen tuntuu todella hyvältä. En edes tiedä millä sanoin kuvailisin materiaalin tuntumaa! Jokaisen pitäisi omistaa yhdet Girlfriend Collective trikoot ja saada tuntea se tunne itse. Trikoista on tullut vapaapäivien lempparit. Girlfriend Collective valmistaa vastuullisia treenivaatteita. Vaatteet valmistetaan kierrätetyistä muovipulloista. Trikoiden valmistukseen on käytetty 25 muovipulloa ja toppeihin 11. Sitä ei todella uskoisi ja ihan äimistyneenä vetäsin vaatteet ensi kertaa päälleni ajatellen: “Voiko nämä näin pehmeät trikoot olla tehty muovipulloisto?”

Girlfriend Collectiven tavoitteena on olla mahdollisimman läpinäkyvä koko tuotantoketjussa, aina raaka-aineiden valinnasta ja käsittelystä kankaiden ompeluun. Kaikki valikoiman treenivaatteet valmistetaan kierrätetystä muovipulloista. Girlfriend Collective -vaatteita Suomessa myy Weekendbee -verkkokauppa.Weekendbee on kotimainen verkkokauppa, joka myy vastuullisia urheilu- ja ulkoiluvaatteita.  Vastuulliset urheilu- ja ulkoiluvaatebrändit on koottu yhden verkkokaupan alle, joka helpottaa kuluttajaa löytämään parempia tuotteita entistä helpommin. Weekendbee on asettanut vastuullisuuskriteerit myymilleen brändeille, jotka voit katsoa ne tästä. He hyväksyvät myyntiin vain kriteerit täyttäviä brändejä.

Itseäni ilahduttaa Girlfriend Collectiven värimaailma ja vaatekoot. Minulla on usein ollut se tunne, että olen liian suuri ulheiluvaatteisiin ja minun tulisi laihtua ennen kuin pääsen harrastamaan liikuntaa, sillä monien merkkien kokotarjonta on hyvin suppea. Girlfriend Collectiven  vaatteita on saatavilla XS-XXXL välillä ja heillä on tuotekuvissa aivan kaiken kokoisia ja näköisiä naisia. Tämä on itselleni tosi tärkeä juttu, sillä liikunta kuuluu kaikille.

Minulla on kuvissa päälläni Paloma Classic urheiluliivit värissä Ivory. Liivit on pehmeät ja sopivat keskiraskaaseen kuntoiluun tukensa puolesta. Itse tykkään painijanselästä, joka näissä liiveissä on. Painijanselkä mahdollistaa liikkeiden vapauden. Liiviä on saatavilla useammassa värissä. Weekendbee myy myös useampaa eri liivimallia, voit katsoa ne tästä.

Jalassa minulla on Compressive -trikoot, jotka ovat Girlfriendin tunnusmerkki ja Weekendbeen myydyin tuote. Trikoot ovat todella napakat ja niissä on korkea vyötärö. Trikoot ovat vahvaa, napakkaa kangasta ja mitään läpinäkymisen vaaraa ei ole. Ne soveltuvat hyvin monenlaiseen liikuntaan, kuten joogaan, juoksuun tai salille. Minulla on kuvissa väri Moss, joka on ihanan metsänvihreä sävyltään. Nämä saa täysipitkänä tai 7/8 lahkeella sekä reisitaskullisina! Kaikissa trikoissa on takaosassa, trikoiden sisäpuolella pieni tasku, johon saa esimerkiksi avaimen. Taskullisessa mallissa taskut ovat reisien sivuille ja niihin saa hyvin esim. puhelimen.

Tämän kevään uutuuksiin kuuluu Skort -housuhame, joka on niin minun vaatteeni! Mikä ihana tuote kesään. Olen reitevä ja käytän mekkojen sekä hameiden alla aina lahkeellisia pyöräilyshortseja. Tämän housuhameen kanssa ei tarvitse! Tätä toki voi käyttää urheiluun, mutta ihan myös arkenakin. Girlfriend Collectiven uutuudet ovat vasta tulleet Weekendbeen verkkikseen ja valikoima on nyt laajimmillaan. Pääset kauppaan tästä.

-Iida

KUVAT: Sipriina Saari

12 kommenttia

Vierailija 18.4.2021 - 19:47

Kiva tuo kuva, missä valopilkut menevät selkää ja kylkeä pitkin. On muuten tosi ärsyttävää, miten monissa urheiluvaatteissa on tosi pienet koot!

Vastaa
iidaafel 18.4.2021 - 22:02

Kiitos tosi paljon❤️

Vastaa
laulauu 18.4.2021 - 22:03

Mulla on nuo samat trikoot x2 ja urheilutoppi (ja lisäksi toinenkin eri mallinen) ja on tosi hyviä kokemuksia. Ihanat päällä, näyttää hyvältä ja kestää pesua. Hintakin maltillinen. 🙂

Vastaa
iidaafel 19.4.2021 - 07:24

Hei onpa kiva kuulla!

Vastaa
siri h 19.4.2021 - 07:49

Inspiroivaa nähdä kivoja treenivaatteita itseni kokoisen naisen päällä! 🙂 Muakin harmittaa että mukavasti alkanut kuntosaliharrastus tyssäsi heti alkuunsa eikä kotitreenit innosta.. mutta toivottavasti kesän jälkeen pääsisi taas salille.

Vastaa
iidaafel 19.4.2021 - 10:13

Hei kiitos tosi paljon! Sama homma, josko tästä hiljalleen taas pääsisi salille!

Vastaa
Nääppä 19.4.2021 - 10:49

Onkohan noissa leggareissa kiristysnyöri vyötäröllä? Hakusessa olisi uudet juoksutrikoot ja taskut pitää ehdottomasti olla jotta puhelin kulkee mukana! Ongelmaksi onkin muodostunut se, että puhelimen paino saa housut valumaan juostessa, oon nimittäin sillätapaa kitukasvuinen että XS- kokokin on yleensä väljä 😅 Eli pöksyt pitäisi pystyä hirttämään vyötärölle.

Vastaa
iidaafel 19.4.2021 - 11:20

Aivan!! Totta, puhelin on kyllä mötkäle. Näiss ei kyllä harmiksi oo naruja vyötäröllä☹️ Mulla on itellä sellainen vähänku vyölaukku mutta juuri juoksuun tarkotettu.

Vastaa
JaanaKoo 19.4.2021 - 11:29

Onpa kivannäköisiä treenivaatteita, pitää ihan käydä tarkemmin tutustumassa verkkokaupassa! 😍 Ihana sävy tää metsänvihreä!

Ja näin vilpittömänä kehuna heteronaiselta toiselle, näytät tosi ihanalta! ❤️ Sisäinen kauneus hehkuu lämpönä kasvoiltasi ja sun kroppa on omaan silmääni vaan tosi kuumis 😅 Sellainen naisellisen pehmeä ja sopusuhtainen ❤️

Vastaa
iidaafel 19.4.2021 - 12:29

Siis eikä, voi mikä ihana kommentti! Kiitos <3 tulipa hyvä mieli!

Vastaa
Anonymous 24.4.2021 - 19:05

housut testiin, kiitti vinkistä! uniformu nääs legginssit 😀

Vastaa
iidaafel 25.4.2021 - 19:11

Mahtavaa!! Toivottavasti tykkäät!

Vastaa

kommentoi postausta