Home » Marjacashew -kulho

Marjacashew -kulho

by Iida Åfeldt

DSC_1140.JPG

Aurinko pilkistelee ja tuo kevään tunteen. Sen takia teki mieli jotain valoisaa ja värikästä myös aamupalalle. Tämä marjainen cashew-kulho toi vivahteita alkavasta kesästä ja maistui todella hyvältä vadelmien ja raakasuklaan kanssa. Tosin olisi varmasti vielä parempaa, jos olisi mahdollista käyttää auringon kypsyttämiä tuoreta vadelmia ja mansikoita. Mutta niitä odotellessa tämä kyllä maistuu! Tämä toimii myös välipalana. Proteiinia tähän tuo pähkinät. 

Minulle itselleni on myös tärkeää, että rauhallisten vapaa aamujen aamupala nautitaan kaikin aisten. Aamupalan tulee maistua hyvältä, mutta myös näyttää kauniilta. On kiva panostaa aamupalan ulkonäköön ja tehdä siitä kaunis, jolloin sen katsominen saa jo paremmalle mielelle. Aamupalani ei siis arjen kiiressä todellakaan näytä tältä. Puuro syödään suoraan kattilasta seisaallaan ja smoothie autossa. Mutta joskus on ihana pysähtyä, loihtia itselleen kaunis aamupala ja panostaa itseensä ja omaan hyvinvointiin hieman enemmän. Arjen luksusta parhaimmillaan!

DSC_1141.JPG

DSC_1144.JPG

Marjacashew -kulho

(Gluteeniton, vegaaninen)

1 annos

 

1 jäinen banaani

1dl jäisiä vadelmia ja/tai mansikoita

1/2 dl cashewpähkinöitä

1 dl mantelimaitoa

PÄÄLLE: marjoja, pähkinöitä, mintunlehtiä

 

Laita cashewpähkinät likoamaan yön yli veteen tai pariksi tunniksi ennen valmistusta. Kaada vesi pois ennen valmistusta. Silloin ne ovat pehmeämpiä ja saat helpommin sileäksi blenderissä. Laita jäiset marjat ja banaani, pähkinät ja maito blenderiin tai monitoimikoneeseen ja surrauta sileäksi, kuohkeaksi smoothieksi. Voit kokeilla myös saivasekotinta tämän valmistukseen.

Laita paksu smoothie kulhoon ja laita marjoja päälle. Tarjoile heti itsellesi❤

DSC_1155.JPG

Ihanaa tiistaita sinulle!

-Iida

kommentoi postausta