Home » Motivoi nyt!

Motivoi nyt!

by Iida Åfeldt

CSC_2595.JPG

Tällä hetkellä saan motivaatiota uusista lenkkareista ja Weledan uutuuksista. Tyypillisesti olen ostanut juoksukenkäni netistä värin ja ulkonäön perusteella. Muulla ei ole ollut väliä. Nyt niin monet ostot on mennyt pieleen, että päätin viimein mennä ihan kauppaan asti, vaikka kengät kaupassa maksaisivatkin enemmän. Kevättä kohti nousee myös juoksu intoni, joten motivaation ylläpitämiseksi kenkien tulisi olla todella hyvät.

CSC_2596.JPG

Kaupassa myyjä sai todella tehdä töitä. Sovittelin ja vertailin hyvin monia pareja. Hän vaakuutti, että nämä Asis Convector -kengät olisi minulle hyvät. Katoin kenkiä ja ajattelin, että ne on niin rumat! Siis kaikki Asiksen kengät ovat niin rumia, että tottakai ostaisin mielummin ihanan väriset Nike -kengät. Laitoin kengän jälkaan, toisessa jalassa oli Niken juoksukenkä ja homma oli sillä selvä. Asikset lähtivät mukaan ja olen todella tyytyväinen. Kyllä se on hurjan tärkeää miltä kenkä tuntuu jalassa, eikä se ulkonäkö. Hyvä kenkä motivoi lenkille ja lenkki kulkee paremmin.

CSC_2594.JPG

Lenkkeihin lisämotivaatioita tuo Weledan uutuus tuotteet Arnica Sports Shower Gel ja Arnica Massage Oil. Lähden mielelläni lenkille uusilla lenkkareillani, kun lenkin jälkeen pääsen peseytymään arnikki suihkugeelillä ja levittämään hierontaöljyä vartalolle.

CSC_2593.JPG

Weledan arnikkiuutetta sisältävät tuotteet on tarkoitettu urheilusuorituksen jälkeiseen ihonhoitoon. Arnikki on lääkekasvi, joka vilkastuttaa pintaverenkiertoa lihaksissa ja kudoksissa sekä suojaa lihaksia. Suihkugeeli tuoksuu ihanalta ja rentouttaa tuoksullaankin. Urheilusuorituksesta kipeytyneet lihakset notkistuvat. Suihkugeeli ei jätä ihoa kuivaksi vaan riittäisi jo sellaisenaan. Jos kuitenkin haluaa vielä vähän extraa, niin levittää kuivatulle puhtaalle iholle vielä hierontaöljyä.

Hierontaöljy vetreyttää ja saa lihakset lämpimiksi. Ihoni kihelmoi ja pintaverenkierto tuntuu selvästi vilkastuvan. Lenkin ja suihkun jälkeen olo on ihanan rento ja levollinen. Arnikkiuutteen ansiosta tuotteet rentouttavat, notkistavat ja auttavat lihaksia palautumaan urheilusuorituksen jälkeen. Tuotteet vilkastuttavat pintaverenkiertoa, kosteuttavat ja ravitsevat ihoa ja palauttavat lihakset toimintakykyisiksi. Lenkin jälkeen on usein todella vetreä olo ja lihakset on lämpiminä, mutta niistä tulee huolehtia mm. venyttelemällä ja rasvaamalla. Nämä tuotteet edesauttavat ja takasivat kohdallani sen, että palauduin nopeammin, lihakset eivät olleet seuraavana päivänä kipeät, vaikka olen aloittanut vasta lenkkikauden.

CSC_2597.JPG

Weledan Arnica -tuotteita voi käyttää myös nyrjähdysten, mustelmien ja puristusvammojen hoitoon. Tuote yllätti monipuolisuudellaan ja toimivuudellaan. Ja tärkeä asia tuotteissa on niiden luonnollisuus, ne ovat valmistettu vain luonnosta peräisin olevista raaka-aineista!

-Iida

 

*Weleda -tuotteet saatu Ruohonjuuresta

1 kommenttia

Vierailija 8.3.2016 - 08:54

Makeat lenkkarit!

-Isla

http://islakahdenkesken.blogspot.fi/

Vastaa

kommentoi postausta