Home » Näistä haaveilen + messulippujen voittaja

Näistä haaveilen + messulippujen voittaja

by Iida Åfeldt

PsBGhTI.jpg

Syksy on ollut haaveita täynnä. Kun ei ole mitään, saa haaveilla rajattomasta. Elämässäni ei ole mitään rajoja, minulla ei ole asuntoa tai tavaroita, eikä mitään muutakaan, mikä sitoisi minua johonkin. Olen hullutellut kaikenlaisilla ajatuksilla elämäni suhteen. Tässä maailmassa on niin paljon asioita, joita voisi tehdä! En ole haaveitteni suhteen realistinen, vaan leikittelen kaikenlaisilla ajatuksilla, jotka järjen mukaan ei ehkä olisi mahdollisia. Haaveilu on kuin mielen leikkiä! Innostun haaveilusta, sillä saan rakentaa omaa uutta elämääni enemmän oman näköiseksi kuin aikoihin. Haluaisin niin paljon nyt ja heti, ehkä jaksaisi odottaa.

Haaveiden ääneen kertominen kuitenkin nolottaa, niistä ei niin kovin mielellään puhu. Kai sitä pelkää muiden reaktioita. Muiden reaktioiden lisäksi pelottaa, että oma haave ei toteudu, epäonnistun. Mutta todellisuudessa, mikä on pahinta mitä epäonnistumisesta voi seurata? Olen epäonnistunut monesti, mutten koskaan lakannut haaveilemasta ja leikittelemällä ajatuksillä elämästäni. Kaikki haavet eivät toteudu, eikä tarvitsekkaan. Haaveilu on voimavara ja itse rentoudun ja saan mielihyvää haaveilulla. Lapset ovat avoimia haaveidensa suhteen ja työssäni näen lapsia, jotka silmät kirkkaina kertovat haaveistaa niihin uskoen. He jakavat ne avoimesti, eivätkä pelkää epäonnistumista, vaan pohtivat uuden vaihtoehdon. En koskaan naura lapsen haaveelle, vaan yhdessä keskustellaan, mitä voitaisiin tehdä jotta se mahdollistuisi. Näin meidän aikuistenkin tulisi suhtautua toistemme haaveisiin ja rohkaista toisiamme! Jakakaa haaveitanne ja hullutelkaa ajatuksillanne!

Zmi0JWL.jpg

Tässä omia tämän hetken haaveitani, hulluja, todellisia ja epätodellisia

 1. Haluan jatkaa opiskelua yliopistossa. Olen pitkään haaveillut luokanopettajan ammatista. Kerran olen koulutukseen päässyt, se ei ollut Helsingissä, joten en uskaltanut lähteä. Nyt paikkakunnalla ei ole samanlailla väliä, kun on vain kaksi matkalaukkua vaatteita, kahvinkeitin ja blenderi.
 2. Haluan kauniit rinnat. Seuraava rasvansiirtoni on tulossa, mutta jotenkin luulen, että sillä ei vielä päästä sellaiseen lopputulokseen kuin haaveilen. Haaveilen implanteista.
 3. Haaveilen äitiydestä. Haluan äidiksi, olla kotona ja leikkiä lasten kanssa. Jo 15-vuotiaana haaveilin, että 25-vuotiaana saan ensimmäisen lapsen. Nyt siihen on vuosi aikaa…. No leikittelin myös ajatuksella, että hankkisin lapsen yksin. Sitten, jos löydän sopivan miehen, niin loput lapset voidaan hankkia yhdessä, sillä haluan ainakin kolme lasta.
 4. Tällä hetkellä tietysti haaveilen siitä, että prinssi tulee hakemaan minut valkoisella ratsullaan linnaansa ja pelastaa minut pahan äitini kynsistä, joka vain valittaa, kun tavaroitani on jokapuolella. Lisäksi yksin asuminen on niin kallista ja siihen ei kyllä juuri nyt ole varaa.
 5. Jos kohta 4. ei tapahdu niin siinä tapauksessa halaun muuttaa Töölöön johonkin pieneen yksiöön, jossa on isot ikkunalaudat ja aloitan opiskelut Helsingin yliopistossa. Ja mikä tärkein, minulla on juoluna aina aito joulukuusi.
 6. Perustan vauvanruoka yrityksen. Pidän kahvilaa äideille ja vauvoille, jossa on luomuruokaa. Myyn myös vauvansoseitani lähikauppoihin. Haluan tulevaisuudessa itse päättää työaikani, enkä tehdä aina 8-16 työaikaa viitenä päivänä viikossa.
 7. Menen naimisiin, minulla on ihanat pienet prinsessa häät talvella.
 8. Opin käsilläseisonnan.
 9. Minulla on pitkät hiukset ja painan taas 60 kg.
 10. Osallistun juoksutapahtumaan.
 11. Blogini menestyy.
 12. Haaveilen lomamatkasta, näen itseni rannalla keinussa palmujen alla ja kookosvesi kädessä.
 13. Christian Louboutin mustat korkokengät.
 14. Minulla olisi riittävästi rahaa muuttaa omilleni taas ja sisustaa oma kotini.
 15. Voisin syödä herkkuja lihoamatta.

Mistä sinä haaveilet tällähetkellä?

nklOjXG.jpg

 

Arvoin blogissani I love me -messuliput ja voittaja on nimimerkki Jegguu. Onnea ja ihania messuja!

Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille. Tulen varmasti messuista kirjoittelemaan, sillä menen itse messuille blogaajapassilla ensi kertaa. Teidän kommenteista päätellen kauneus, raakaruoka ja luonnonkosmetiikka kiinnostaa. Aiheita luvassa messuviikonloppuna, erityisesti snapchatin (nimerkillä iida.afeldt) ja instagramin puolella livenä! Kaikille messuille menijoille ihania messuja!

-Iida

 

2 kommenttia

Janikaha 11.10.2016 - 07:52

Ihania haaveita ja kaikki toteutettavissa. Kiinnosti tuo kohta “haluan implantit”. Voisitko kertoa (vaikka sähköpostiin jos et julkisesti halua) että miksi näin? Olen itse menossa plastiikkakirurgin juttusille muutaman viikon päästä ja haluan (=luulen ainakin haluavani) myös implantit enkä rasvansiirtoa, mutta osaisitko kertoa kokemuspohjalta näistä valinnoista.

Vastaa
Iidaafel 11.10.2016 - 15:09

Kiitos kommentista! Oon kyllä tyytyväinen kokemukseen ja prosessiin rasvansiirrosta. Rasvansiirto oli ainut mihin julkisella puolella lähdettiin, proteesit olisi olleet ihan sitten yksityisen kautta hankittava. Kaikissa tapauksissa ei ole näin, mutta kohdallani kyllä. Kirurgin mielestä olen nuori ja minussa on hyvää rasvaa. Lopputulos ei kuitenkaan ole sama kuin implanteilla. Rasvansiirrolla saadaan luonnollisempi lopputulos, mutta muutos ei ole niin suuri tietenkään kuin implanteilla.

Vastaa

kommentoi postausta