Home » Raw Gorilla myslit ja keksit

Raw Gorilla myslit ja keksit

by Iida Åfeldt

CSC_2230.JPG

Ruohonjuureen on tullut myyntiin ihania uutuuksia. Niin vegaaniseen, raakaruokavalioon kuin paleoruokavalioonkin sopivia myslejä ja keksejä. Vegaanista, gluteenitonta, maidotonta raakaherkkua! Sain nämä jo jokin aika sitten testattavaksi. Tuotteet valmistava Raw Gorilla tulee Englannista ja tuotteet on tuotettu EU:ssa. Toinen uutuus tuote on Raw Original Crispies raakamysli ja toinen on Munchies raakakeksit. Myslillä saa mukavaa vaihtelua aamupalaan ja keksitkin menevät melko vaivattomasti alas aamukahvin kanssa!

CSC_2224.JPG

Söin keksit heti, se kertoo jo mitä olen niistä mieltä! Mielestäni 40 gramman pakkaus oli liian pieni. Maistelemani keksit olivat maca-kaneli -keksejä. Myös raakakaakao-lucuma makua löytyy. Keksit oli huikean hyviä, kulkevat näppärästi mukana vaikka välipalana ja ovat terveelinen vaihtoehto myös lapselle.  Olen lähdössä huomenna matkalle ja näitä lähtee lentomatkalle evääksi. Mietin vain, että kuka näitä tuotteita koko ajan keksii, minulla on jo liian monta heikkoutta ja herkuttelulle ei näin näy loppua!

Ainesosat: Idätetty tattari, kuivattu taateli, idätetty auringonkukansiemen, kuivattu viikuna, rusina, manteli, maca-jauhe (5%), kaneli (0,4%). 100% luomua.

CSC_2228.JPG

 

CSC_2222.JPG

Ruohonjuurella on kahta Raw Gorilla myslimakua, testaamani Raw Original Crispies ja Raw Cacao Crispies. En juurikaan osta raakamyslejä, sillä en käytä maitopohjaisia jugurtteja enkä soijapohjaisiakaan, joten en tiedä mihin sitä mysliä laittaisin. Sellaisenaan sitä on mukava napsia, karkin sijaan tai käyttää murojen tapaan. Tässä myslissä kuitenkin tattari mielestäni maistuu jonkin verran. Tattari on melko voimakas maultaan, eikä kaikki siitä pidä. Kookos lieventää tattrin makua. Sellaisenaan en tästä myslistä niin pitänyt mutta puuron päällä tai kuvan kookosjugurtin kanssa kyllä! Että ei varmasti syömättä jää 🙂 Ja pakkaus on ihana!

Ainesosat: Idätetty tattari (54%), kookoslastut (12%), kuivattu viikuna (12%), kookoskukkanektari (6%), lucuma -jauhe (5,8%), kaakaovoi (4,3%), cashewpähkinä (4%), kookosöljy (1,14%), maca -jauhe (0,6%), vaniljajauhe, merisuola.

CSC_2226.JPG

 

Kookosjugurtti

yhdelle

 

1 tölkki kookosmaitoa (400ml)

2 maitohappobakteeria

0,5 tl vaniljajauhetta

1/2 sitruunan mehu

 

lisäksi haluamiasi marjoja ja/tai hedelmiä

 

Laita kookosmaito tölkki ylösalaisin jääkaappin yön ajaksi. Avaa purkki aamulla, jolloin raskas osa on heti näkyvillä. Kaavi se blenderiin ja ota kookosvesi talteen, voit käyttää sen myöhemmin smoothieen. Laita blenderiin sitruunamehu, vaniljajauhe ja kahden maitohappobakteeri kapselin sisältö. Lisää joukkoon haluamiasi marjoja ja hedelmiä. Omassa versiossani on vain vadelmia. Sekoita aineet blenderissä tai sauvasekoittimella kulhossa. Syö heti myslin kanssa.

 

Mukavaa loppuviikkoa!

-Iida

 

*tuotteet saatu Ruohonjuuresta

kommentoi postausta