Home » Syyskuun kirppislöydöt

Syyskuun kirppislöydöt

by Iida Åfeldt

Syyskuussa kävin Helsingissä käydessäni niin Relove-kirppiksellä kuin lastenvaatekirppis Kumpulan Helmessä. Pidin yhden kirppispäivän ja nautin kiertelystä suuresti. Relove on siitä ihana, että siellä on kahvila, josta saa aivan ihania syömisiä ja kiertelyn jälkeen jäinkin istumaan ja syömään.

Relove on vain aikuisille suunnattua ja pääasiassa siellä on myynnissä hieman kalliimpaa vaatetta, merkkiä, designia ja vintagea. Usein hinnatkin ovat aika korkeita, mutta tavara tuntuu menevän hyvin kaupaksi ja porukkaa on aina paljon. Itsekin satuin löytämään useammankin minun näköisen vaatteen, jotka päädyin ostamaan. Lisäksi osa vaatteista oli alessa, esimerkiksi ihana By Malene Birger mekko. Mekosta pyydettiin 65€, mutta myyntipaikalla kaikki oli -50%. Kassalla myyjä sanoi mekon olevan alessa 60% ja tietysti olin pakahtua onnesta! Mekko on muutenkin aivan ihana, toimiva myös housujen kanssa ja takkina!

Relovessa käynnin jälkeen suuntasin Kumpulan Helmeen, josta löysin Eemille kaksi paitaa ja kuorma-auton.

Marimekon silkkisen paitapuseron sain pikkuveljeltäni. Hän on sen aikoinaan ostanut, mutta totesi, ettei enää käytä sitä ja niinpä minä sain sen omakseni. Paita on aivan ihana! Parasta on kierrattää tavaroita perheen ja läheisten kanssa. Yleensä kaikesta kysytäänkin ensin perheeltä ennen kuin laitettaan muualle myyntiin tai viedään kirppikselle.

MINI RODINI COLLEGE 10 € Kumpulan Helmi

GUGGUU PAITA 8 € Kumpulan Helmi

EMEK KUORMA-AUTO 4 € Kumpulan Helmi

DANTE 6 PAITA 12 € Relove

BY MALENE BIRGER MEKKO 29 € Relove

MICHAEL KORS PAITA 10 € Relove

MASSIMO DUTTI PAITA 15 € Relove

MARIMEKKO PAITA pikkuveljeltä

LUE MYÖS

Tammikuun kirppislöydöt

Helmikuun kirppislöydöt

Maaliskuun kirppislöydöt

Huhtikuun kirppislöydöt

Kesäkuun kirppislöydöt

Heinäkuun kirppislöydöt

Elokuun kirppislöydöt

Suomen parhaat kirpputorit

7 kommenttia

Kiaaaa 30.9.2020 - 10:38

Ihania löytöjä oot tehnyt! 😍 Aina innolla odotan seuraavaa kirppislöytö postausta 😃

Vastaa
iidaafel 30.9.2020 - 12:12

Hei kiitos ja tosi kiva kuulla <3

Vastaa
Jaana Koo 30.9.2020 - 11:31

Upeita löytöjä, wau! 😍 Itseäni harmittaa, kun asun pienellä paikkakunnalla jossa on vain yksi kirpputori, ja mielellään kirppistelisin enemmänkin.. 😅 Nettikirppareilla on riskinsä eikä sieltä joka tapauksessa saa sitä samaa fiilistä, kuin kierrellessä kivijalkakirppiksellä 🙈 Sisarusten luona isommilla paikkakunnilla käydessä pääsee sitten koluamaan kunnolla 🥰

Vastaa
iidaafel 30.9.2020 - 12:21

Kiitos! Ja niin ymmärrän ton! Aina se vaatii sitten lähtemisen ja ajamisen, eikä sitä niin vain tule tehtyä. Ja nettikirppistelyssä ei todellakaan ole sama fiilis!

Vastaa
Petrusska 30.9.2020 - 13:02

Nää on melkein parhaita postauksia! 🤩

Vastaa
iidaafel 30.9.2020 - 19:23

Kiva kuulla <3

Vastaa
Lokakuun kirppislöytöjä – Maja auringolle | Lily 21.10.2020 - 19:48

[…] harrastus, ja aarteiden löytämisestä tulee aina yhtä hyvälle tuulelle. Innostuinkin kokoamaan Iidan matkassa -blogista inspiroituneena pienen katsauksen siihen, millaisia löytöjä olen tässä kuussa […]

Vastaa

kommentoi postausta