Home » Vegaaniset kinuskicroissantit ystävänpäivään

Vegaaniset kinuskicroissantit ystävänpäivään

by Iida Åfeldt

KAUPALLINEN YHSTEISTYÖ DANEROLLES

Ystävänpäivä on tulevana sunnuntaina ja halusin sen kunniaksi tehdä jotain helppoa ja hyvää! Niin syntyikin Danerolles Croissants Classic taikinasta vegaanisia kinuskicroissantteja kauravispillä ja mansikoilla. 

Nautin suuresti, kun saan ilahduttaa ystäviäni ja läheisiäni. Tulen itse niin hyvälle mielelle! Eikä vain ystävänpäivänä, vaan muinakin päivinä. Minusta on ihanaa tehdä ruokaa ystäville, kutsua ystäviä aamupalalle tai viedä herkkuja yllätyksenä oven taakse. Parasta on pienet, arkiset ilon aiheet, jotka piristää itseä ja toista! Ja ne juuri saavat valtavasti hyvää mieltä aikaan. 

Tänä viikonloppuna ajattelin viedä näiden kinuskicroissanttien aineet muutaman ystävän ovelle, he saavat sitten itse loihtia herkut vaikka ystävänpäiväbrunssille niistä!

Danerolles Croissants Classic taikinaa on todella helppo käyttää! Taikina soveltuu helposti makeisiin ja suolaisiin leipomuksiin.  Ideoita resepteineen löytyy Danerollesin verkkosivuilta. Tuoretaikina poksautetaan auki purkista ja se on heti valmis käytettäväksi. 

Leikkasin taikinan valmiina olleiden viivojen mukaan ja käärin kolmiot rullalle croissanteiksi. Paistoin ne uunissa pakkauksen ohjeen mukaan. Taikina ei itsessään sisällä eläinperisiä ainesosia, joten se sopii hyvin vegaaneillekin. Tein viillon valmiiksi paistuneihin croissantteihin ja täytin ne kinuskilla, vaahdolla ja mansikoilla. Alta voit katsoa tarkemman ohjeen!

Danerolles taikinaa on valmistettu jo vuodesta 1974 ja se tehdään Ranskassa. Vähän kun saisi palan Pariisia kotiinsa, kun uunista leijailee tuoreiden croissanttien tuoksu! Taikinaa on saatavilla laajasti K- ja S-kaupoista. Se on kylmässä säilytettävä tuote, eli löytyy kaupan kylmähyllyltä

KUVAT: Pinja Mitrovitch

8 kommenttia

Anonymous 11.2.2021 - 15:15

Nam! Tämä taikina on herkkua ja enpä tiennyt sen olevan vegaaninen. Ihana asettelu ja upeat kuvat. Hyvää ystävänpäivää!

Vastaa
iidaafel 11.2.2021 - 16:19

Kiitos tosi paljon ihanasta palautteesta!

Vastaa
Empsuli 11.2.2021 - 17:10

Kuulostaa herkulliselle! Plussaa vegaanisuudesta 🙂

Vastaa
iidaafel 11.2.2021 - 17:34

Kiitos😊

Vastaa
Gemma 11.2.2021 - 22:49

Aivan ihanan näköisiä, täytyy todellakin kokeilla! Ihana kun jaat vegaani-ideoita, kiitos niistä 🙂

Vastaa
iidaafel 12.2.2021 - 00:10

Kiva kuulla, kiitos!

Vastaa
Pikkupallero 13.2.2021 - 14:58

Viimeksi kun teit danerollesin kanssa postauksen kommentoin kuinka olin unohtanut nämä. Nyt ne kuuluu meidän perheen sunnuntaibrunssiin ainakin pari kertaa kuukaudessa.Nam!

Vastaa
iidaafel 13.2.2021 - 15:08

Eikä, ihanaa!! Joo nää on helppoja ja saa vähän pientä luksusta viikonloppuihin😊

Vastaa

kommentoi postausta