Home » Ihanat Weledan uutuus tuoksut

Ihanat Weledan uutuus tuoksut

by Iida Åfeldt

*tuotteet saatu blogin kautta Ruohonjuuresta

**Ruusut Kukkakamari Elsi

DSC_0230.JPG

Sydän pompahti, kun sain käsiinä nämä Weledan uutuudet! Luonnonkosmetiikan rakastajana ja erityisesti Weledan suurkuluttajana nämä ilahduttivat suuresti ja toivat kesän takaisin! Näiden hajuvesien innoittajana on toiminut puutarhan tuoksut, kukat ja kesä. Tuoksut on täysin luonnollisia, egologisia ja niille on myönnetty luomisertifikaatti.  Jonkin verran onkin luonnontuoksuja markkinoilla, mutta nämä ovat taas kiva lisä ja vaihtelua luonnontuoksuja suosivalle! Itse en oman työni vuoksi juuri käytä tuoksuja ollenkaan, mutta viikonloppuisin on ihana vähän suihkauttaa hajuvettä iholle! Minulle siitä tulee ihanan naisellinen ja kaunis olo.

DSC_0237.JPG

DSC_0278.JPG

Sain testattavaksi kolme erilaista Weleda Jardin de Vie -tuoksua, ruusu, granaattiomena ja sitrus. Tuoksut on valmistettu eteerisitä öljyistä vedestä ja alkoholista, eli ainesosat on täysin luonnolliset. Tuoksut ovat näin ollen myös todella voimakkaita ja niistä voi kyllä aistia kuhunkin tuoksuun käytetyt ainesosat. Ruusu on erityisen voimakas ruusu ja täydellinen ruusun ystävälle. Pullo täynnä rakkautta ja romantiikkaa. Minusta tuoksu on liian ruusuinen, vaikka se sisältää myös kurjenpolven ja ylang ylang -kukan öljyjä. Tuoksu lupaa rakkautta, itsevarmuutta, romantiikkaa, herkkyyttä ja aistillisuutta. Sitrus on mielestäni erikoinen, en ainakaan heti lämmennyt tuoksulle. Kuvittelin nimen perusteella, että kyse on raikkaasta tuoksusta, muttei tuoksu ollut kuvitelmasi raikkaasta. Tuoksua markkinoidaan raikkaana tuoksunsa, joka tuo kesän iholle ja on saanut inspiraation kesän energisestä auringonpaisteesta. Se tuo myös elinvoimaisuutta, energiaa, iloa, elämäniloa, hilpeyttä ja onnea käyttäjälleen. Tuoksussa yhdistyy greipin, mandariinin ja santelipuun öljyt. Uskon, että joku tästä pitää varmasti pitää! Oma suosikkini oli ehdottomasti granaattiomena! Tässä tuoksussa mielestäni pystyin aistimaan kesän, puutarhan ja tuoreet hedelmät. Pääsin tuoksun mukana jonnekin kauas etelään. Täydellinen minun makuuni, naisellinen tuoksu täynnä viehätysvoimaa, ajattomuutta, luksusta, aistillisuutta. Hauskinta on, että tuoksussa ei ole granaattiomenaa, vaikka sillä nimellä kulkee. Tuoksu sisältää appelsiinia, davanakukkaa ja vaniljaa.

Ruusu on mielestäni vanhemman naisen tuoksu, sitrus sopii villille ja vapaalle nuorelle naiselle kesäiltoihin ja granaattiomena on mielestäni sopiva kaiken ikäisille naisille, jotka haluavat tuntea itsensä vielä naisellisemmiksi. Lisää tuoksuista Weledan sivuilta tai Ruohonjuuren sivuilta!

DSC_0260.JPG

DSC_0235.JPG

Tässä monesta syystä muutama, miksi kannattaa miettiä luonnontuoksuun vaihtamista tai anakin sen kokeilemista!

  • Ainesosat on luonnonmukaisia, usein yli 90% ainesosista on luomuviljelty. Näissäkin tuoksuissa vettä ja alkoholia lukuunottamatta kaikki on luomua.
  • Ei eläinperäisiä ainesosia ollenkaan. Normaalisti hajuvesien lisäaineena on paljon eläinperäisiä aineita kts. lista täältä!
  • Ei synteettisiä ainesosia, hajuvedet ovat poikkeuksetta synteettisiä.
  • Ei kemikaaleja, hajuvedet voivat sisältää jopa 400 kemikaalia. Suurimpina haittoina parabeenit, oxybenzone, joka vaikuttaa hormoonitoimintaan ja ftalaatit, joita käytetään pidentämään hajuvesien kestoa ja vaikuttavat voimakkaasti lisääntymiseen.
  • Eteeristen öljyjen hyödyt! Öljyjen voimakkaat tuoksut aktivoivat monia elimistön toimintoja, koska tuoksumolekyylit vaikuttavat aivoihin. Eteeriset öljyt mm. vahvistavat immuniteettia, ehkäisee tulehduksia, säätelee hormonitoimintaa ja taspainottaa tunne-elämää. Eli näidenkin tuoksuje eteeristen öljyjen sekoitukset vaikuttavat kukin tavallaan toimintoihimme!

DSC_0257.JPG

Kaunista alkavaa viikkoa kaikille !

-Iida

kommentoi postausta