Home » Makuuhuoneen päivitys sängynpäädyllä

Makuuhuoneen päivitys sängynpäädyllä

by Iida Åfeldt

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ AVAROOM

Esittelin taannoin makuuhuoneeni ja pohdin siinä sängynpäädyn hankkimista.

Esittelyssä minun huoneeni

En todella osannut ajatella miten paljon sängynpääty voisi muuttaa pienen huoneeni ilmettä, ennen kuin sinne saapui sängynpääty. Tällä hetkellä katson huonettani ihastuneena. Sängynpääty oli juuri se puuttuva osa kokonaisuutta. Kotimaisesta koivuvanerista valmistettu pääty antaa ilmettä, muttei ole liian hallitseva pieneen huoneeseen. Sängynpääty on tilattu Ava Roomilta, josta on myös Eemin sänky. Näin meidän molempien huoneetkin yhdistyy yhtenäisiksi. Käytävältä voi katsoa Eemin huoneeseen, joka on oikealla ja vasemmalle, jossa on minun huoneeni.

Esittelyssä Eemin huone

Sängynpääty on tehty huoneeseeni mittatilaustyönä. Ava Room myy 30 cm syvää sängynpäätyä, mutta se olisi vienyt liikaa tilaa huoneestani ja sänkyä vastapäätä olevat kiinteät kaapit eivät olisi auenneet. Niinpä sängynpääty tehtiin 20 cm syväksi. Se on 91 cm korkea ja 165 cm leveä. Sängynpääty koostuu kuudesta säilytyslaatikosta. Molemmin puoli sänkyä avautuu kolme lähes 80 cm syvää laatikkoa.

Sängynpääty toimii samalla säilytystilana, mikä on todella kiva lisä. Laatikoihin mahtuu hyvin tavaraa. Itselläni sieltä löytyy kirjoja, villasukkia, rasvaa, kaikkea sellaista mitä nyt voi tarvita juuri ennen nukkumaanmenoa. Toiselta puolen löytyy sukat ja alusvaatteet. Kapeisiin ja syviin laatikoihin on hyvä piilottaa kaikki tavara ja pitää yleisilme siistinä. Yöpöydille usein kerääntyy kauheasti tavaraa, mutta nyt yöpöytä on tarpeeton ja tavarat piiloutuvat laatikkoon. Sängynpäädyn päälle on myös mahdollista laittaa esineitä ja hyödyntää säilytystilana.

Sängynpääty on niin jykevä, ettei sitä ole tarvinnut erikseen kiinnittää seinään ja vuokra-asunnossa aina parempi, kun voi välttyä ylimääräisiltä rei’iltä seinissä.

Mielestäni sängynpääty on todella kaunis. Koivuvanerin kaunis kuviointi pysäyttää katselemaan ja ihailemaan puuta. Sängynpääty todella teki huoneeseeni nyt sen viimeisen silauksen. En osannut edes odottaa, että sängynpääty voi tehdä näin paljon huoneen ilmeeseen!

Toivon, että pääty on ikuinen. Ava Roomin muotoilu on yksinkertaista, joka kestää aikaa. Kalusteet mukautuvat helposti eri tyyleihin, sillä ne ei itsessään herätä suuresti huomiota. Jos sängynpäätyyn sattuisi kyllästymään, voisi sen vaikka maalata! Mutta pelkästään erilaiset asetelmat sängynpäädyn päällä, taulut, valokuvat ja sängyn tekstiilit muuttavat kokonaisuutta toisenlaiseksi.

Ava Room on kotimainen yritys, jonka tarkoituksena on tuoda lisää tilaa avaramalle elämälle ja siksi kaikki heidän kalusteensa kätkevät sisälleen säilytystilaa. Ava Room täyttää 10-vuotta ja juhlien kunniaksi kaikki heidän kalusteensa on -20% alessa koodilla “AVAROOM10” 1.11.2020 asti. Lue lisää Ava Roomista heidän sivuiltaan avaroom.fi.

-Iida

1 kommenttia

Makuuhuoneen päivitys ja lisätila AVA Room Module laatikoilla - iidanmatkassa.fi 14.9.2022 - 11:38

[…] Makuuhuoneen päivitys sängynpäädyllä […]

Vastaa

kommentoi postausta