Home » purO3 -otsonoidut ihoöljyt

purO3 -otsonoidut ihoöljyt

by Iida Åfeldt

*Tuotteet saatu blogin kautta Ruohonjuuresta

DSC_0202.JPG

Pääsin käyttämään otsonoituja ihoöljyjä ja tulivat käyttöön juuri kriittisimmällä hetkellä! Tämä kylmenevä syksy nimittäin tietää iholleni taas ongelmia. Ihoni on kuiva ja todella herkkä, ja tällä hetkellä nenän ympäristöni rapisee kuivuuttaan eikä asiaan liity flunssa mitenkään. Punertava kuiva alue leviää kohti suunympäristöä. Saan joka talvi tälläsiä kuivia länttejä johonkin kohtaa naamaa ja niidin ei meikit auta. Vaikka niitä miten piilottaisi meikkivoiteiden alle, ne päivän aikana kuivuvat ja silloin meikki lohkeaa niiden päältä ja alue näyttää vielä pahemmalta. Eli olin hyvin onnellinen saadessani näitä öljyjä käyttöön, jos niistä olisi apua ihottumani hoitoon ja kasvojen kuivuuteen.

DSC_0219.JPG

En ollut koskaan ennen käyttänyt otsonoituja öljyjä. Nyt asiaan tutustuttuani, olen ihmeissäni niiden huimasta vaikutuksesta ihoon ja laajasta käyttötarkoituksesta.  Otsonoinnilla on paljon hoitavia ja ihoa parantavia vaikutuksia. Kasviöljyt otsonoidaan, jolloin otsoni reagoi öljyn kanssa ja syntyy otsonideja. Otsonideilla on terapeuttinen vaikutus ihoon ja auttaa ihoa soluhengittämään paremmin. Näin solujen kasvu ja jakautuminen edistyy ja iho uusiutuu nopeammin. Ei siis ihme, että otsonoituja äljyjä suositellaan jopa haavojen hoitoon. Nämä öljyt myös tehostaa antioksidanttien tuotantoa, jolloin iho pysyy nuorekkaana. Otsonoinnin vuoksi tuote on antimikrobinen, eli tappaa viruksia, bakteereja ja sieniä.  Öljyille on lukuisia käyttötarkoituksia niiden hoitavien ominaisuuksien vuoksi!

Esimerkiksi

– Rikkoutunut iho
– Sukuelinten infektiot
– Palovammat
– Jalkasieni
– Kynsisieni
– Akne
– Märkärupi
– Herpes
– Ientulehdus
– Hammaskuopantulehdus

DSC_0224.JPG

DSC_0229.JPG

Sain kolmea eri öljyä, joilla kaikilla hieman eri vaikutuksia. Kaikki purO3 -öljyt ovat luomua, valmistettu kylmäpuristetuista öljyistä ja pakattu lasipurkkeihin, jolloin mitään kemikaaleja ei liukene öljyyn. Tuotteet valmistetaan Yhdysvalloissa. Otsoinoitu oliiviöljy on mielestäni käytöltään monipuolisin ja itselleni paras, sillä se on suunnattu juuri iho-ongelmien hoitoon. Tätä olen käyttänyt säännöllisesti. Kookosöljy on hypoallergeeninen ja sopii parhaiten herkälle iholle. Se myös kosteuttaa ja pehmentää ihoa.  Auringonkukkaöljy rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa. Siinä on myös paljon E-vitamiinia ja sopii erityisen hyvin jalkasienen hoitoon. Tämä öljy oli myös geelimäisempi koostumukseltaan ja väriltään väritön. Kookos- ja oliiviöljyt ovat vaaleita. Lisää öljyistä voit lukea täältä.

Ihoöljyt säilyvät vuosia jääkaapissa, mikä on loistava juttu! Ne ovat niin riittoisia, että voin kuvitella yhden purkin riittävän pitkäksi aikaa. Huoneenlämmössä käyttöikä on 1-3 kuukautta. Itse olen käyttänyt säännöllisesti oliiviöljyä ja laittanut sitä aina yötä vasten puhtaalle iholle. Kun kyse on öljystä, niin toki kasvot ovat sen tuntuiset. En tiedä miten toimisi sitten kasvoissa päiväkäytössä. Mutta muualle kehoon laitettaessa tuskin on väliä. Olen käyttänyt tuotetta ehkä kolmisen viikkoa ja ihottumani olen saanut kuriin ja olemattomiin. Tuotetta voi lämpimästi suositella, se on hoitava ja ihoa uusiva ja sen käyttöominaisuudet ovat valtavat. Ainut haitta tuotteessa on sen haju, otsonoinnin takia nämä öljyt haisevat siis aivan kamalille. Sen vuoksi en ole päiväkäyttöä miettinyt edes kasvojen iholle. Oma ihottumani vielä sijaitsi nenän ympäristössä ja hieman on ollut totuttelua hajuun! Eli ei mikään hurmaava tuoksu ja kaikissa öljyissa ihan sama haju, eli se ei muutu! Mutta jatkan käyttöä ainakin pahimman kuivan kauden yli, kun se kuitenkin tuntuu ihoani hoitavan hajusta huolimatta!

Onko sinulla kokemusta otsonoiduista öljyistä? Itselläni heräsi ajatus, että miksi tuote tarvitsee otsonisoida? Eikö pelkän kookosölyn tai oliiviöljyn käyttö iholla antaisi samoja hyötyjä? Ilmeisesti otsonoimalla tuotteeseen saadaan niin paljon happea, että se vaikuttaa positiivisesti öljyn hoitavaan ja parantavaan vaikutukseen kuin tavallinen öljy.

-Iida

kommentoi postausta