Home » Tammikuun suosituimmat postaukset

Tammikuun suosituimmat postaukset

by Iida Åfeldt

Tammikuun kolme luetuinta postausta ovat seuraavat:

12 random faktaa minusta

Postauksessa kerron outoja asioita itsestäni. Esimerkiksi sen, etten voi nukkua alasti ja minulla on aina untuvapeitto. Minä pidän aina farkkuja tai mekkoa, en omista verkkareita. Minusta on mielenkiintoista, että tämä teksti on juuri koko kuukauden luetuin. Usein suosituimpia on ne, joihin itse käyttää vähiten aikaa. Usein pitkät tekstit jäävät seuraajilta lukematta ja enemmän halutaan kevyttä ja nopeaa luettavaa.

Miltä minusta tuntuu nyt?

Postauksessa kerron miltä minusta tuntui viedä oma lapsi päiväkotiin ja palata töihin. Teksti sai todella paljon kiitosta ja moni kertoi, ettei kyyneliltä vältytty. Osa myös kertoi, etteivät samaistuneet, sillä jollekin töihin palaaminen oli todella tervetullutta vaihtelua vauva-arkeen. Teksti kuitenkin herätti todella paljon keskustelua ja ennätysmäärän palautetta. Se tietty tuntui todella mahtavalta!

Mitä blogistani ajattelee läheiset, tuleva mieheni ja työnantaja?

Minulta usein kysytään mitä läheiset ajattelevat blogistani. Postauksessa vastaan kysymykseen ja kerron mitä läheiset todella ajattelevat. Lisäksi suosittelen siinä huolehtimaan enemmän omista asioista kuin miettimään, että mitähän tuleva mieheni blogistani tuumaa. Toisen puolesta ei kannata huolehtia murehtia asioita, jotka ei omaa elämää koske.

 

kommentoi postausta