Home » yksi neule ja viisi asua

yksi neule ja viisi asua

by Iida Åfeldt

Olenkin kertonut, etten ole kovin kauaa omistanut neuleita ja villapaitoja. Olen aina ajatellut, että ne saavat minut näyttämään suuremmilta kuin olen ja kokenut näin ollen, etten voi käyttää niitä. Oikeastihan rakastan muhkeita lämpimiä neuleita! Parhaita talvella, jolloin haluaa pukeutua lämpimästi, mutta  toimivia myös muina vuodenaikoina. Kesäiltoinakin saattaa olla erittäin tarpeen kietoutua villapaidan syleilyyn!

Kuvissa on yksi lemppari neuleeni. Viime vuonna ostettu Ril’s merkin neule, joka on valmistettu merinovillasta ja mohairista. Neule on paljon käytössä. Se sopii moneen ja oikeasti en ole sen kanssa tuntenut itseäni yhtään sen suuremmaksi. Oikeasti olen tuntenut itseni sä päällä vaan hyvää oloa! Ihana ja lämmin neule!

Neulepaita + farkut

Aina toimiva yhdistelmä! Tämä asu on mielestäni raikas ja toimiva mihin vuodenaikaan vain! Farkut Lindex Nea -farkut ja tykkään niistä todella paljon. Muutenkin olen ihan ihastunut lyhyempään mittaan farkuissa ja suoraan lahkeeseen! Ne jotenkin on mukavan rennot.

Neulepaita + mekko

Tykkään käyttää mekkoja ja käytänkin niitä todella paljon. Mekosta saa  ihan uuden asun, kun siihen vetäsee neulepaidan päälle! Mekko näyttää enemmän hameelta. Mekkokin on usein mielletty kesävaatteeksi, mutta näin siitä saa talveenkin sopivan asun. Neuleen ja sukkisten kanssa käy lähes mikä vain mekko. Mekko on parin vuoden takaa Vilasta.

Neulepaita + kauluspaita + suorathousut

Asu on astetta tyylikkäämpi ja toimii moneen menoon! Tarvittaessa neuleen saa pois. Neuleen alla minulla on Marimekon silkkinen kauluspaita, jonka sain veljeltäni. Hän ei enää käyttänyt sitä. Se on todella upea. Kuvan mustia housuja käytän todella paljon. Ne ovat todella mukavat jalassa ja silti äärimmäisen siistit. Ne on Stockmannin Cut&Prep malliston.

Neulepaita + irtokaulukset

Tästä syntyi vaalea asu. Neule sai parikseen valkoiset irtokaulukset ja valkoiset Very Nice farkut. Irtokaulus on tuntunut itselle vieraalta ajatukselta. Olen ihaillut niitä muiden käytössä ja samalla miettinyt, että osaisiko itse käyttää. Tämä kaulus löytyi alesta ja olen harjoitellut sen käyttöä. Ja vähän ihastunut! Aika kiva! Ja pienellä jutulla saa taas uutta vanhaan asuun.

Neulepaita + hame + nahkatakki

Tämä on tosi erilainen asu ja samalla tosi toimiva. Tykkään asusta, siinä tulee astetta villimpi olo tai räväkämpi, sellainen “nyt on asennetta” -olo. Poikkeaahan se ehkä jonkin verran omasta arkityylistä. Mutta ehdottomasti hyvällä tavalla! Nahkatakki on todella vanha ja ollut käytössäni kauan. Samoin asun muut osat.

 

LUE MYÖS

Yksi hame ja viisi asua

Pukeutumismyyttejä -mitä voi pukea ja mitä ei?

 

 

15 kommenttia

OH 5.2.2022 - 14:54

Sulla on aina tosi kivoja asuja, mutta pakko mainita erikseen tuo viimeinen! Aivan upea, sopii sulle todella kauniisti. Olet upea!

Vastaa
Nina H. 5.2.2022 - 18:08

Kivoja asuja !! Eka ja viimeinen eniten omaan makuun.

Vastaa
Huiteli 5.2.2022 - 21:33

Mukavia asuja! Se on jännää, miten vaatteet mieltää kesä- tai talvivaatteiksi, vaikka niistä olisi moneksi. Tykkään lukea kirjoituksiasi, kiitos niistä!

Vastaa
Tuulia11 5.2.2022 - 22:26

Ihania asuja! Osaat kyllä yhdistellä tosi kivasti vaatteita. Farkut näyttävät kivoilta, täytyypä käydä Lindexillä sovittelemassa. 🙂

Vastaa
annemaria 5.2.2022 - 23:44

Tällaiset postaukset ovat todella kivoja ja inspiroivia, kiitos! Ja minäkin kiinnitin erityisesti huomiota tuohon viimeiseen asuun, sopii sinulle todella hyvin!😍

Vastaa
iidaafel 6.2.2022 - 21:33

Kiitos todella paljon!

Vastaa
Anonymous 6.2.2022 - 20:03

Irtokaulusasusta tuli sama fiilis kuin Yle Areenan Rakkauden lumo-sarjan kolmannessa jaksossa Lily Jamesin asusta (Pariisi-kohtaus)! Hieno! Kannattaa katsoa myös ko. sarja 😀

Vastaa
iidaafel 6.2.2022 - 21:33

Kiitos! Ja ihana sarja, katsoin heti, kun huomasin areenassa!

Vastaa
rosacanina 7.2.2022 - 15:09

Tosi kivoja asuja!
Mukava lukea ja katsella tällaisia pukeutumisideoita, jotka eivät perustu sille että pitäisi ostaa jatkuvasti uusia vaatteita. Eka ja vika ovat omia suosikkejani. 🙂

Vastaa
iidaafel 7.2.2022 - 21:21

Hei kiitos tosi paljon😍

Vastaa
Katski 7.2.2022 - 15:57

Samaa minäkin kuin muut: tuo viimeinen asu on aivan upea! 😍 Tykkään tosi paljon myös tuosta yhdistelmästä kauluspaidan ja suorien housujen kans, mutta kuumakallena tulee kahdesta paidasta vähän hiki jo ajatuksesta haha!

Tämä on kyllä mainio postaussarja!

Vastaa
iidaafel 7.2.2022 - 21:21

Kiitos! Tosi kiva kuulla, että tykkäät🥰

Vastaa
Mie kans... 8.2.2022 - 11:07

Viimeisin asu on kyllä ylivoimainen ykkönen, hyvänä kakkosena asu mustilla suorillahousuilla 😀

Vastaa
iidaafel 8.2.2022 - 12:55

Kiitos!

Vastaa
KR 15.2.2022 - 11:14

Ah, kiitos kun hyvästä fatkku-vinkistä! Raskauskilojen jälkeen en ole löytänyt kivoja farkkuja, mutta nyt löytyi mulle ne sopivat! Kiitos!

Vastaa

kommentoi postausta