Home » Helmikuun kohokohdat

Helmikuun kohokohdat

by Iida Åfeldt

Helmikuu tuntuu menneen todella äkkiä ohi! Tammikuu on usein tosi pitkän tuntuinen. Uudesta vuodesta tammikuun viimeiseen on matkaa ja helmikuu on ihana odotettu piristys sen jälkeen. Ja nyt tämä on jo ohi! Helmikuu oli ihana, viisi pipoa, yksi kauluri, yksi kirja, yhdet peruuntuneet treffit, kahdet onnistuneet treffit, yksi flunssa, yksi talviloma, yksi vapaailta ja monta muuta juttua!

 

Lue myös

Tammikuun kohokohdat

Otin tänä vuonna tavoitteeksi lukea yhden kirjan kuukaudessa, eli vuoden aikana 12 kirjaa. Sain tässä kuussa luettua loppuun vuoden toisen kirjan, Jojo Moyesin Tähtien Antaja. Kirja oli aivan mieletön, kerrassaan upea lukukokemus. Oikein aina odotin, että pääsen lukemaan tätä kirjaa. Se yllätti kyllä kaikki odotukseni ja oli parempi mitä osasin ikinä olettaa. Tarina sijoittuu 1900-luvun Amerikkaan ja kertoo ratsastavista kirjastonhoitajista. Ja paljon muusta, kaivostyöstä, avioliitoista, rakkaudesta, eroista ja ajan oikeusjärjestelmästä.

Lue myös

Tavoitteena 12 kirjaa

Helmikuussa hemmottelin itseäni ja ostin tämän kuvan kukkakimpun eräältä työreissulta Helsingistä. Kimppu kesti hyvänä kaksi viikkoa ja sen jälkeen hyödynsin siitä vielä vihreät. Kuvasin kimppua moneen kertaan. Se oli niin ihana ja pelkästään kuvan katsominen saa minut huokailemaan onnesta, se oli niin kaunis kevätkimppu!

Lue myös

Kukkakauppojen suosikit

Helmikuussa sain ilokseni toimia mallina! Oli aivan mahtavaa päästä kotimaisen Yozen-vaatemerkin malliksi. Kuvasimme heidän tulevaa kevään ja kesän mallistoaan, joka ilmestyy myöhemmin. Päivä oli mukavan erilainen ja antoi paljon piristystä arkeen. Oli aivan ihanaa, kun ammattilainen meikkasi ja laittoi hiukset. Kuvista tuli tosi hienoja ja tuskin maltan odottaa, että voin jakaa ne teille!

Helmikuussa kävimme ihastelemassa ystäväni koiran pyöristyvää masua! Koiran tiineys varmistui ja mikäli kaikki menee hyvin, saattaa meillekin tulla kesän alussa koiranpentu. Ajankohta olisi tietysti mitä loistavin, kun ulos on helppo lähteä. Mutta katsotaan!

Tein helmikuussa 5 muhkupipoa. Tammikuussa yllättänyt neuloosi sen kun kiihtyi! Eikä loppua ole odotettavissa, kun nyt kerran olen vauhtiin päässyt. Tämän liilan tein itselleni, kuten myös vaaleankeltaisen pipon. Kaikki kolme muuta lähtivät lahjaksi.

Helmikuussa juhlimme pikkusiskoni syntymäpäivää. Meidän perheen kuopus, nuorin vauvasisko, täytti jo 17 vuotta. Jotenkin aivan järkyttävää! Hänen syntyessään minä olin 12-vuotias, joten muistan todella hyvin hänen lapsuutensa. Siitä syystä tuntuu tosi hurjalta, että hän on pian jo täysi-ikäinen. Pikkusiskoni oli toivonut lahjaksi pinkkiä pipoa, joten tein sellaisen hänelle ja samalla hänen poikaystävälleen valmistui punainen muhkupipo. Molemmat olivat onnellisia pipoistaan.

Lue myös

Laventeli vie mennessään

Helmikuussa juhlittiin ystävänpäivää ja nähtiin muutamaan otteeseen ystäviä. Meillä on niin mieletön tilanne, että kaksi hyvää ystäväperhettä paluumuutti samoihin aikoihin meidän kanssa lapsuuden maisemiin. Toisen kanssa vielä lapset on samassa päiväkodissakin. On aivan ihanaa seurata lasten ystävyyssuhteiden kehittymistä, kun he ovat tavanneet toisiaan vauvoista asti melkein viikottain. Ystävien kesken onnistuu myös hoitoapua tarvittaessa!

Lue myös

Ajatuksia ystävyydestä

Helmikuussa ystäväperhe tarjosikin omaa-aikaa ja ottivat Eemin heille leikkimään. Minä kävin sillä aikaa huollattamassa microblading-kulmat. Minulle laitettiin kulmien microblading vuosi sitten tammikuussa ja olen ollut kulmiin niin tyytyväinen.

Helmikuu tarjosi myös tunneryöppyjä. Minulla piti olla treffit ystävänpäivänä, mutta mies perui ne. Olin aivan hajalla, sillä olihan niitä treffejä odotettu ja lastenhoito järjestetty. Kyseessä ei ollut ensimmäinenkerta, vaan jo toinen kerta, kun mies perui treffit kanssani. Deletoin hänet sitten puhelimestani kokonaan. Ja samana päivänä sain viestiä mieheltä, jonka kanssa olin ollut treffeillä Eemin ollessa 2kk ikäinen vauva. Ihmeellinen sattuma ja niin me päädyimme näkemään kahdesti helmikuussa. Eli pettymysten joukkoon mahtui onnistuneita treffikokemuksia.

Helmikuu antoi yhden vapaa-illan ja se oli tänään! Eemi meni tänään mummilaan yökylään ja menen hänet huomenna aamulla hakemaan, ennen kuin mummi lähtee töihin. Tässä kuussa pidempi yökyläily ei onnistunut mummin aikataulujen vuoksi, mutta otetaan mitä saadaan ja nautitaan siitä. Ilta tosin meni Teamsissä, sillä olen suostunut kuntavaaliehdokkaaksi asuinkunnassani Nurmijärvellä ja tänään Teamsissä muutama kokeneempi ehdokas sitten kävi kanssani läpi ehdokkuutta. Palaan ehdokkuuteen liittyen ihan erikseen myöhemmin!

Pakko kyllä todeta, että monenlaista on helmikuuhun mahtunut ja paljon mahtavia juttuja on edessä!

-Iida

12 kommenttia

villasukat 1.3.2021 - 07:37

Kiva kuukausi ollut sinulla! Odotan mielenkiinnolla kuntavaali juttujasi. Mukavaa alkavaa viikkoa teille!

Vastaa
iidaafel 1.3.2021 - 08:03

Kiitos! Kiva kuulla😊

Vastaa
Jessica K. 1.3.2021 - 10:26

Heip! Mulla on sama tavoite tälle vuodelle että kirja kuukaudessa! Ootko kuullut Lucinda Rileyn kirjasarjasta Seitsemän sisarta? Mä oon aloittanut sen ja nyt alkoi neljäs kirja. On todella koukuttava sarja, suosittelen 😍 Hei millä ohjeella sä noita muhkupipoja neulot? Onko helppoa? 😊

Vastaa
iidaafel 1.3.2021 - 20:06

Joo olen kuullut ja se on ehdottomasti lukulistalla! Neuloin pipot Iines Aaltosen ohjeella 🙂

Vastaa
Kooo 1.3.2021 - 12:13

Lila pipo on ihana 💜 Mikä lanka & sävy ja millä ohjeella olet pipon tehnyt?

Vastaa
iidaafel 1.3.2021 - 20:07

Kiitos tosi paljon! Pipo on Iines Aaltosen ohjeella, siinä on vaalea roosa sävy drops merino extra fine lankaa ja sitten 2 x diaplo mohair lankaa laventelin sävyssä.

Vastaa
Anonymous 1.3.2021 - 20:22

Kiitos!

Vastaa
Arja Vauhkonen 1.3.2021 - 15:24

Hyvä että lähdet vaaleihin ehdolle! Kunta-asiat on tärkeitä ja me tavikset ollaan asiantuntijoita sillä saralla. Onnea matkaan!

Vastaa
iidaafel 1.3.2021 - 20:07

Kiitos kovasti!

Vastaa
Anonymous 2.3.2021 - 07:16

Mikä puolue?

Vastaa
Nimetön145 2.3.2021 - 11:27

Minkä rotuinen koiranpentu??

Vastaa
iidaafel 2.3.2021 - 20:31

Cockapoo pentu 🙂

Vastaa

kommentoi postausta