Home » Suosituimmat blogipostaukset ja tykätyimmät Instagram-kuvat

Suosituimmat blogipostaukset ja tykätyimmät Instagram-kuvat

by Iida Åfeldt

Epäsuositut mielipiteeni

Postaus oli vuoden luetuin juttu. Ja kertonee siitä, että ajatukseni kiinnostaa. Sain monesta asiasta paljonkin kommenttia erityisesti Instagramin puolella. Sain myös haastattelupyynnön mielipiteestäni “Isällä on elatusvastuu, vaikkei haluaisi olla isä lapselle”, mutta kieltäydyin siitä. En kaivannut yhtään enempää kritisointia. Edelleen olen samaa mieltä asiasta ja tiedän myös lain valvoittavan vanhempia elatusvastuuseen.

Työni varhaiskasvatuksessa on päättynyt

Postauksessa kerron päätöksestäni lopettaa työni varhaiskasvatuksessa ja irtisanoutua vakituisesta työpaikasta.

Tee oma lorupussi

Lorut olivat tämän vuoden hitti. Myös loruihin liittyvä kuva Instagramissa oli todella tykätty. Todella monet ovatkin innostuneet tämän myötä tekemään lorukortit kotiin ja monissa päiväkotiryhmissäkin oli tulostettu kokoamaani lorut. Useampikin juuri aloittanut varhaiskasvatuksen opettaja kiitti niistä, sillä heillä ei tietysti ollut ennestään työhön käytettävää materiaalia ja aikaa säästyi, kun ei tarvinnut itse etsiä loruja ja niihin sopivia kuvia.

Vatsa hävettää

Postaus on kaunis kunnianosoitus vatsalleni. Kerron siinä vatsastani ja siihen liittyvästä häpeästä. Nykyään se on arpinen ja pehmeä. Mieluiten piillotan sen, sillä se hävettää. Raskaus oli ainut aika elämässä, kun vatsa ei hävettänyt, vaan sitä halusi esitellä kaikille.

Ajatteleeko hän minua koskaan?

Postauksessa kerron suuresta ihastuksestani. Hän oli matkassani raskausaikanani ja yhä edelleen hän tulee mieleeni. Postauksessa kerron meidän tarinaa ja pohdin, että ajatteleeko hän minua koskaan. Postauksen voi myös kuunnella.

Voiko päiväkotiin pukea merkkivaatteita?

Minulta kysyttiin, että kiusataanko lapsia päiväkodissa merkkivaatteiden takia, voiko lapselle pukea kotimaisia trendimerkkejä vai olisiko parempi jättää ne vaatteet kaappiin. Postauksessa vastaan kysymykseen ja pohdin aihetta.

Minun kannattaisi laihduttaa, jos haluaisin parisuhteen

Olen koko urani aikana saanut kuulla olevani pyöreä ja sen vaikuttavan sinkkuuteeni. Ihmiset rakastavat spekuloida miksi joku on sinkku ja niinpä ulkonäköni on ollut usein spekuloinnin kohteena. Ulkonäkökeskeisessä maailmassa pariutumishaaveitani edesauttaisi laihduttaminen. Postauksen voi myös kuunnella.

12 random faktaa minusta

Postauksessa kerron pieniä yksityiskohtia itsestäni, jotka saattavat yllättää tai aiheuttaa ihmetystä. Tälläiset postaukset ovat aina todella suosittuja, seuraajat rakastavat tirkistelyä ja haluavat tietää pieniä yksityiskohtia.

Miltä minusta tuntuu nyt?

Postaus kertoo tuntemuksistani tammikuussa, jolloin lapseni oli aloittamassa varhaiskasvatuksessa. Lapseni oli tuolloin 1v3kk ja olin ollut hänen kanssa lähes täysin kahdestaan, vailla muista hoitokokemuksia. Tuntui hirveälle luottaa minun lapseni toisten, minulle tuntemattomien ihmisten käsiin. Postauksen voi myös kuunnella.

Toinen lapsi yksin?

Postauksessa kirjoitan ajatuksiani toisesta lapsesta ja sen saamisesta hedelmäityshoitojen avulla. Postauksen voi myös kuunnella.

Tykätyimmät kuvat ovat selkeästi selfiet. Vaikka ne ovatkin omia inhokkeja! Tuntuu, että olen todella huono ottamaan itsestäni hyvää selfietä. Usein totean, että näytän peilistä katsottuna paljon paremmalta, kuin ottamassani selfiessä. Tykättäsitte myös hiusten muutoksesta! Ja tuntuukin oudolta katsoa, että minulla oli pitkä tukka vielä muutama kuukausi sitten. Jotenkin koen syttyneeni eloon lyhyellä tukalla. Se sopii minulle niin hyvin! Hauskaa on myös se, että eniten tykätään juurikin selfiestä ja puhelimella otetuista räpsyistä, eikä suinkaan niistä kuvista joihin on eniten käytetty aika aja vaivaa. Eli kai auta muu kuin treenata selfien ottoa ensi vuonna! Selvästi myös kesällä otetut kuvat ovat suositumpia kuin muulloin otetut, kumma juttu ;D

Onko joku sisällöstäni jäänyt sinulle erityisesti mieleen? Olisi kiva kuulla!

-Iida

7 kommenttia

Mie kans... 24.12.2020 - 11:10

Voi että onkin hyviä ja kauniita kuvia sinusta ☺️
Kiitos kuluneen vuoden postauksistasi, olet taitava kirjoittaja ja rohkenet kirjoittaa vaikeistakin asioista, ei pelkkää kiiltokuvaa.
Onnea ja iloa jouluun, sinulle Eemille ja läheisillesi, tulevasta vuodesta tulee entistä parempi 😃

Vastaa
iidaafel 27.12.2020 - 22:25

Kiitos todella paljon ihanista sanoista!

Vastaa
NK 24.12.2020 - 14:04

Toki muistan monia muitakin postauksia, mutta kaihoisa “Ajatteleeko hän minua koskaan?” jäi ehkä parhaiten mieleen. Katkeransuloinen ja ihana. Olet loistava kirjoittaja, tykkään Sinusta ja tyylistäsi! Jatka samaan malliin!

Ihanaa Joulua Sinulle ja rakkaillesi!!! <3

Vastaa
iidaafel 27.12.2020 - 22:25

Kiitos, se on kyllä yksi oma suosikki myös!

Vastaa
Ppaa 24.12.2020 - 20:33

Minä taas täällä huokailen, että jestas miten kaunis olet! Miten voi olla tuollainen iho ja hiuksetkin, ihan luomusti! Saisinpa ne🙈😁

Vastaa
iidaafel 27.12.2020 - 22:25

Voi kiitos <3

Vastaa
Varus 25.12.2020 - 10:19

Ei niitä naamakuvia jaksaisi muutkaan loputtomiin katsella.

Vastaa

kommentoi postausta