Home » 12 tämän vuoden luetuinta postausta

12 tämän vuoden luetuinta postausta

by Iida Åfeldt

Blogiani on katseltu tämän vuoden aikana yli 2 miljoonaa kertaa! Se on todella paljon. Myös postauksia tähän vuoteen mahtuu! Listasin koko menneen vuoden 2019 luetuimmat postaukset. Niistä huomaa, mikä teitä eniten kiinnostaa. Blogissa suosituimpia juttuja ovat lasten kasvatukseen liittyvät tekstit, äitiys, sinkkuus, seksi ja vaikeita aiheita käsittelevät tekstit. Lopussa vielä omat suosikkini, jotka eivät yltäneet 12 luetuimman joukkoon.Mitä vauvavuosi maksoi?

Vauvavuoteni maksoi paljon ja se herätti paljon keskustelua myös eri medioissa.  Loppuen lopuksi haluan todeta, että vauvavuosi maksaa juuri sen verran kuin itse haluaa. Minun vuoteni hinta nousi allergiakorvikkeen takia, johon meni tuhansia euroja.

Itsemurha läheisen silmin

Tämän tekstin kirjoitin isäni kuoleman vuosipäivänä. Kuolemasta tuli kuluneeksi jo 12 vuotta. Teksti oli kunnianosoitus hänen muistolle ja läheiseni herkistyivät sitä lukiessa. Se oli paras palaute.

Ajatuksia itsetyydytyksestä

Sain toiveen kirjoittaa itsetyydytyksestä. Vierastin ajatusta, mutta onneksi kirjoitin, sillä teksti sai paljon hyvää palautetta.

Vuosi ilman seksiä

Vauvavuosi meni ilman yhdyntää ja tekstissä käsittelin ajatuksiani aiheesta.

Elämäni taksimatka ja 53€ treffikutsu

Tämä teksti kertoo erään keväisen taksimatkani tuloksesta! Ei mikä tahansa matka tosiaan!

Mitä ajatuksia tuleva töihin paluu herättää?

Tämän kirjoitin vähän aika sitten ja se nousi heti yhdeksi luetummaksi tekstiksi. Töihin paluu koskettaa monia ja monilla on siitä kokemusta. Aihe kiinnostaa.

Sinkkuus on todella raskasta

Tekstissä kerron sinkkuuden ikävistä tunteista. Sinkkuus ei aina ole nauttimista yksin olemisesta, vaan toisinaan synkkää, ahdistavaa ja pelottavaakin. On raskasta olla sinkku tässä ajassa.

Olen ikuisesti sinkku

Toivottavasti en ikuisesti, vaikka välillä siltä tuntuu. Lapsi on vaikuttanut siihen, ettei minulla ole juuri aikaa eikä halua deittailla. Mahdollisuudet kohdata ketään, on hyvin pienet.

Mikä tässä deittailussa mättää?

Deittailu on yksi suo! Kauheasti sääntöjä ja oletuksia. Tekstissä kerron miksi se on niin vaikeaa.

Yksinhuoltajuus ei ole yhtä kuin surkeus

Monesti yksinhuoltajat nähdään köyhinä ja vähän huonompi osaisina yhteiskunnan jäseninä, jotka ovat onnettomia ja uupuneita. Näin ei todellakaan ole.

Vinkit uhmäikään

Minulta oli toistuvasti toivottu ammatillisia neuvoja uhmäikäisten kanssa toimimiseen ja kirjoitin ne selkeästi tähän postaukseen.

Haluan itseni takaisin

Tekstissä kerron vauvavuoden kiloista ja syömisestäni.

OMAT SUOSIKKINI

Kateellisuus kalvaa

6 kysymystä, jotka kysyä itseltäsi, kun kaikki menee pieleen

Äitinä opittua

Kun oma lapsi ärsyttää

Mitä on pienen lapsen seksuaalikasvatus?

kommentoi postausta